0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Пане, ви не в тренді )Тут переконані, що ми відрізняємось від кацапів прямо біологічно, отож ризику побудувати свій власний Путінленд немає.Нехай Путінленд, але свій, рідний, з мовою, вірою і вишиванкою.
Альтернативу не озвучите? Путінленд... тільки без вишиванки віри і своєї мови?
Да легко. Демонополізація економіки. Право на зброю. Незалежні суди.Демократія це влада озброєних громадян, так. А далі - довгий шлях довжиною в роки й покоління. Проте ми на нього навіть не стали.
Пане, ви не в тренді )Тут переконані, що ми відрізняємось від кацапів прямо біологічно, отож ризику побудувати свій власний Путінленд немає.
Демократія це влада озброєних громадян, так.
Зрозуміло. Теорія сферичної України в вакуумі, яка має купу часу на якісь шляхи - аж поколіннями вимірювати може сміливо.Дуже красиво, але от нажаль ми географічно не в Ісландії. Така от халепа.
Я шось не зрозумів. Хиба Порошенко нам обіцяє блискавичну перемогу? Швидкі реформи? Стримке зростання?Ні, такий самий довгий шлях тривалістю в покоління. А право на самозахист і суди - не на часі. Бо війна же.
Я таки помилився. Тутешня публіка свідомо бажає побудувати путінленд місцевого гатунку.Не розуміє, що в боротьбі двох путінлендів все одно переможе оригінальний.
До чого тут Порошенко? Вас запитали про те, які реально є альтернативи поміж життям з українською авторитарною владою, та життям під кацапською авторитарною владою. Ви відповіли - ну цей.. зброя, самозахист, демократія - то є оце й оце, ну й довгий шлях поколіннями...
Ви перебільшуєте.
А, перепрошую, просто Порошенко ж єдиний не обіцяє все і відразу ))) Обіцяє теж довгий шлях поколіннями.
Авторитарні форми правління демонструють більшу ефективність у військовому плані, та низьку у економічно-культурному.
У чисто військовому плані нам не покрити Рашку. Трупами закидають.Мусимо перемогти цивілізаційно. Тому автократія - шлях не туди.
Ви просто докладніше розкажіть, як цивілізаційно перемагають моторил. Ну, ваш на це погляд (а то їх багато - хтось он на повному серйозі вважає що це можна зробити, умовно, безвізом та кращою економікою/добробутом).
ні, потрібна ще ідея.Мова-віра не годиться, несить іншу. От я й пропоную сучасну ліберальну ідею.
ні, потрібна ще ідея....
Ну тобто це ви так "докладно розповіли, як цивілізаційно перемагати моторил". ок, питань більше не маю