Автор Тема: мокака фальсифицировала как могла  (Прочитано 6445 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: мокака фальсифицировала как могла
« Reply #30 : Квітня 03, 2019, 02:40:34 14:40 »
Не можу сказати, що результат був би саме такий. Але йти очолювати комісію треба підібравши, (підкупивши і т.д) хоча б до половини членів комісії.

І зараз 2004 рік. всі люди на виборах поводяться спокійно. Значить - треба було ще за день до голосування підготувати бюлетені і акуратно, при розпаковуванні вкласти їх в загальну кучу, яку вивалюють на здвинуті столи.

Далі акуратно виймати з кучі при підрахунку, щоб не впалдало в очі те, що багато підряд бюлетенів, чомусь весь час за одного кандидата.

Тоді й можна зробити результат. Не 99%, але досить високий.

Слушай, а ты сейчас не под кайфом? Ты понимаешь, что ты молотишь? Как член ДВК от "Мамкивщины"?

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #31 : Квітня 03, 2019, 02:41:22 14:41 »

І зараз 2004 рік. всі люди на виборах поводяться спокійно. Значить - треба було ще за день до голосування підготувати бюлетені і акуратно, при розпаковуванні вкласти їх в загальну кучу, яку вивалюють на здвинуті столи.

Далі акуратно виймати з кучі при підрахунку, щоб не впалдало в очі те, що багато підряд бюлетенів, чомусь весь час за одного кандидата.

Тоді й можна зробити результат. Не 99%, але досить високий.

Бумеранг , а ты точно был в комиссии? Бо ты таких глупостей здесь рассказываешь.  :smilie7:

Какие "за день", если бюллетени получаются накануне точным счетом до листочка?

Бюллетени с "госзнака" и напечатать левые в колхозной типографии не возможно.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #32 : Квітня 03, 2019, 02:42:27 14:42 »
Бумеранг , а ты точно был в комиссии? Бо ты таких глупостей здесь рассказываешь.  :smilie7:

Он ЕБАНУТЫЙ. Я серьезно. Ты видишь, ЧТО он пишет НА ПОЛНОМ СЕРЬЕЗЕ?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #33 : Квітня 03, 2019, 02:44:32 14:44 »
Закон предусматривает , что если член комиссии  не согласен, то он пишет "окрему думку". Закон четко не формулирует саму процедуру , но очень давно , когда я шел в заведомо  купленную комиссию , то в протоколе вместо подписи я писал "окрема думка" и на отдельном листе бумаги изложил все мутево , которое видел. Это являлось приложением к протоколу, что привело к пересчету в ОВК и  как результат к отмене результатов выборов  на участке.

Да, все так, все правильно.
Але так робити не було жодного сенсу. Тому що перерахунок дав би той самий результат.
Я ж розповідав: через мої руки й очі пройшов кожен бюлетень.

Якби я й написав би "окрема думка" - то це теж нічого б не дало. Я ж казав, голосування на дільниці було мирне й спокійне.
Я просто від від чаю просто плюнув на все і пішов з дільниці. Подальший хід виборчої кампанії мене вже не цікавив.
Я зрозумів, що це вже кранти. Тільки не Юлі, а Україні.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #34 : Квітня 03, 2019, 02:47:28 14:47 »
:smilie10:
Ну добре, я так розумію що ви тепер противсіх :)

Поки що до 2 - го туру я сам для себе ще нічого не вирішив.

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #35 : Квітня 03, 2019, 02:47:32 14:47 »
Але так робити не було жодного сенсу. Тому що перерахунок дав би той самий результат.

Твое дело посчитать правильно как есть и заверить правильность подсчета своей подписью. Не тебе решать как проголосовали люди.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #36 : Квітня 03, 2019, 02:47:34 14:47 »

Якби я й написав би "окрема думка" - то це теж нічого б не дало. Я ж казав, голосування на дільниці було мирне й спокійне.
Я просто від від чаю просто плюнув на все і пішов з дільниці. Подальший хід виборчої кампанії мене вже не цікавив.

Украине кранты из-за вот таких Бумерангов. Ты же долбанутый мозгами. Ты вообще понимаешь это? Мало того, что ЖУЛИК, так еще и ИДИОТ. Я не в качестве оскорбления это говорю.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #37 : Квітня 03, 2019, 02:47:56 14:47 »

сначала Ющенко завалили бляди укроиномовни
теперь Пороха валите

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #38 : Квітня 03, 2019, 02:48:55 14:48 »
Твое дело посчитать правильно как есть и заверить правильность подсчета своей подписью. Не тебе решать как проголосовали люди.

Конченный. Потому и за Юлю...Именно потому, что КОНЧЕННЫЙ...вообще совести НОЛЬ. НОЛЬ!! Еще и хвастается! Потому и за Юлю.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #39 : Квітня 03, 2019, 02:50:39 14:50 »
Я скриншот сделал. Для истории. Это пиздец.  :fp

Юльки - конченные твари. Ще й СПОКІЙНО ТАК ХИЗУЄТЬСЯ, ТВАРЮКА ШАХРАЙСЬКА.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #40 : Квітня 03, 2019, 02:51:14 14:51 »

сначала Ющенко завалили бляди укроиномовни
теперь Пороха валите

Ну і до чого тут україномовні?

Поц просто юлек, і цим все сказано.
Як що хто не знає, що це, йдіть на ФУП, там скажена зграя юльків мажуть все лайном і скачуть як воші.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #41 : Квітня 03, 2019, 02:51:46 14:51 »
А штаб що каже?  :smilie7:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #42 : Квітня 03, 2019, 02:53:16 14:53 »
"Надо было подготовиться...бюлетни подсунуть стопкой и подкупить не менее половины комиссии...Тогда был бы НУЖНЫЙ, ПРАВИЛЬНЫЙ результат...А так... я просто ушел.."   И это чешет человек в "прямом эфире"...Член ДВК. Мамкивщина.

Охренеть..

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #43 : Квітня 03, 2019, 02:53:42 14:53 »
Бумеранг, а это правда что от штаба Юли стояла задача испортить от 5 до 10 бюлетней за Пороха на каждом участке?

Ні не було й близько. Добре що штаби хоч якось працювали. В нас в районі хоч був координатор, який приймав дані на 8, на 12 і на 16 і на 20 годин. Потім по ваберу фотки протоколів ( кількість, скільки ліквідованих протоколів), тобто лише формальні арифм. дані.

Повідте , організувати й утримувани загальнодержавну розгалужену партійно-штабну структуру не просто. Далеко не у всіх політ.сил вона є.

У Батьківщини - є. Хай не на всіх дільницях - але районні штаби функціонували всі.
Думаю, до жовтня вони тільки зміцняться.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #44 : Квітня 03, 2019, 02:55:57 14:55 »
Ну, в будь-якому випадку не журіться й стійте за Україну, хоч би там яке б в вас не було розуміння того, як це робити :)
Будь-яка людина, котра робить бодай що за Україну - апріорі краща за ту, хто свідомо робить проти неї.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #45 : Квітня 03, 2019, 02:56:08 14:56 »
Ну і до чого тут україномовні?

Поц просто юлек, і цим все сказано.
Як що хто не знає, що це, йдіть на ФУП, там скажена зграя юльків мажуть все лайном і скачуть як воші.

когда русскоязычный там за узкий мир и всякую куету я могу понять
но когда вот это быдло украиноязычное валит своих лучших геьманов под дудку москвы - нет

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #46 : Квітня 03, 2019, 02:57:09 14:57 »
Ні не було й близько. Добре що штаби хоч якось працювали. В нас в районі хоч був координатор, який приймав дані на 8, на 12 і на 16 і на 20 годин. Потім по ваберу фотки протоколів ( кількість, скільки ліквідованих протоколів), тобто лише формальні арифм. дані.

Повідте , організувати й утримувани загальнодержавну розгалужену партійно-штабну структуру не просто. Далеко не у всіх політ.сил вона є.

У Батьківщини - є. Хай не на всіх дільницях - але районні штаби функціонували всі.
Думаю, до жовтня вони тільки зміцняться.

а кто финансирует этот праздник жизни кроме хуйла?

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #47 : Квітня 03, 2019, 02:59:16 14:59 »
О том , о чем я тебе рассказывал , ситуация была такой , что вся комиссия на Янучарском участке была купленной Янучарами и штаб Ющенко имел об этом информацию и меня направили в логово как терминатора. Только янучары по каким-то своим мотивам перемудрили и попали под меня и я убил полностью этот 1,5 тыс. участок , где 90% было за Янучару. Можешь проверить по архиву в 2004 году была одна единственная дильныця на всю Украину , по моему тогда это был 128 округ, где все нули, поскольку результаты выборов там были признаны не действительными. Но я не решал как голосовали люди . Я прицепился к самому подсчету , который не позволял установить волеизъявление по участку.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #48 : Квітня 03, 2019, 03:02:01 15:02 »
"Надо было подготовиться...бюлетни подсунуть стопкой и подкупить не менее половины комиссии...Тогда был бы НУЖНЫЙ, ПРАВИЛЬНЫЙ результат...А так... я просто ушел.."   И это чешет человек в "прямом эфире"...Член ДВК. Мамкивщина.

Охренеть..

А що ти думав??? Ти ж доросла досвідчена людина.  І твій життєвий досвід значно більший ніж мій.
...................................
Про 2-й тур я ще не вирішив для себе. Але точно не за Клоуна. Але це так, -  це буде просто епізодично.
...

Юля не буде ніколи більше балотуватися в Президенти чи організовувати майдани, чи брати участь в їх організації. Досить.
2004 рік і 2007 рік добре показали.
......................................................................................
Просто, спочатку ми прийдемо до влади, а потім переможемо на виборах.

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #49 : Квітня 03, 2019, 03:07:30 15:07 »
А що ти думав??? Ти ж доросла досвідчена людина.  І твій життєвий досвід значно більший ніж мій.
Про 2-й тур я ще не вирішив для себе. Але точно не за Клоуна. Але це так, -  це буде просто епізодично.
...

Юля не буде ніколи більше балотуватися в Президенти чи організовувати майдани, чи брати участь в їх організації. Досить.
......................................................................................
я тебя люблю
 :laugh:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #50 : Квітня 03, 2019, 03:07:57 15:07 »
...

дада
я уже слышал
будете фальсифицировать и дальше
я так понимаю ты из нищебродов?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #51 : Квітня 03, 2019, 03:09:03 15:09 »
О том , о чем я тебе рассказывал , ситуация была такой , что вся комиссия на Янучарском участке была купленной Янучарами и штаб Ющенко имел об этом информацию и меня направили в логово как терминатора. Только янучары по каким-то своим мотивам перемудрили и попали под меня и я убил полностью этот 1,5 тыс. участок , где 90% было за Янучару. Можешь проверить по архиву в 2004 году была одна единственная дильныця на всю Украину , по моему тогда это был 128 округ, где все нули, поскольку результаты выборов там были признаны не действительными. Но я не решал как голосовали люди . Я прицепился к самому подсчету , который не позволял установить волеизъявление по участку.

Ну що я можу сказать? Ну ти молодець.

Але в мене там не було можливості причепитись до самого підрахунку, бо ніколи б жоден суд не визнав би, що результати можуть бути визнані не дійсними.

Але ж зараз не 2004 рік і такого безпредєлу нема навіть близько. І в мене на дільгниці теж не було.
Тобто, отримати позитивне рішення суду шансів не було ніяких.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #52 : Квітня 03, 2019, 03:09:48 15:09 »

Але в мене там не було можливості причепитись до самого підрахунку, бо ніколи б жоден суд не визнав би, що результати можуть бути визнані не дійсними.

Але ж зараз не 2004 рік і такого безпредєлу нема навіть близько. І в мене на дільгниці теж не було.
Тобто, отримати позитивне рішення суду шансів не було ніяких.

но в штабе бют была разнарядка валить Пороха

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #53 : Квітня 03, 2019, 03:10:36 15:10 »
...

Ти ж те ж доросла людина...Ти ж знаєш, чим це для вас закінчиться.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #54 : Квітня 03, 2019, 03:11:09 15:11 »
дада
я уже слышал
будете фальсифицировать и дальше
я так понимаю ты из нищебродов?

Мій матеріальний стан хай тебе не турбує. Для мене гроші вирішального значення не мають.
Для життя мене й моєї сім"ї в мене вистачає.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #55 : Квітня 03, 2019, 03:15:25 15:15 »
Це фантастика. Такого чистосердечного признання я ще не читала. Я знала, що вони їбонуті, але ж щоб аж так..

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #56 : Квітня 03, 2019, 03:18:57 15:18 »

Але в мене там не було можливості причепитись до самого підрахунку,

Если тебе не было к чему прицепиться , то ты обязан был обеспечить правильность подсчета , как есть и ничего более. В моем случае были левые бюллетени , которые тогда на госзнаке не печатались и я их выявил.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #57 : Квітня 03, 2019, 03:18:58 15:18 »
Ти ж те ж доросла людина...Ти ж знаєш, чим це для вас закінчиться.

Geo, оце починючи з цього посту, дискусія по даному питанню (тобто, з конкретних фактів моєї розповіді) перетікає вже в філософську площину.

На жаль, в мене нема зараз часу так багато писати на всі теми постів.

Але до 2-гого туру ще є час і я обов"язково викладану своє бачення ситуації яка склалась зараз і як вона може розвиватись після 2-го туру в залежності від того, хто виявиться переможцем.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #58 : Квітня 03, 2019, 03:20:01 15:20 »
Мій матеріальний стан хай тебе не турбує. Для мене гроші вирішального значення не мають.
Для життя мене й моєї сім"ї в мене вистачає.

я просто хочу знать откуда берутся такие бляди

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #59 : Квітня 03, 2019, 03:20:29 15:20 »
Це фантастика. Такого чистосердечного признання я ще не читала. Я знала, що вони їбонуті, але ж щоб аж так..

Да нет. Он - циничній подонок. Сидит сейчас и просто тупо стебется. Валит все начистоту в надежде на то, что Юля добазарится с Коломойским про изменения Конституции при Зеле-президенте на "парламентско-канцлерскую". Что бы Юля пришла к власти, будучи избираемой ВЕЧНО в парламенте на должность канцлера. Канцлера можно избирать безлимитное количество раз. Еще и в Верховной Раде, где после новых выборов все будет куплено.

Так хочет Юля. Она реально поняла, что народ ее не выберет никогда. Бумеранг верит в это и абсолютно нагло и открыто заявляет, что ОНИ придут к власти...а только ПОТОМ...они будут думать про выборы.

Но Бумеранг думает, что его семейное счастье будет вечным. Странный.