Автор Тема: Хочу видеть хирургические методы от Порошенко.  (Прочитано 676 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Мягкая терапия не помогла. Колорадская зараза подняла свою голову перекрасившись в зебилов прикрываясь демократическими лозунгами пихая в Украину москалськое ордынское средневековье. Сколько можно взирать за этим? К черту терапию. Пора резать. Закрыть немедленно Бенин говно+говно. Изолировать от общества всех активных зегандонов. А хриплую зетварь пристрелить как бешеную собаку.

Вы ждете наступления Московии по переднему краю? А они вот изнутри наступают из тыла.

Offline optimist

• Ветеран форума
Южанін, на ненависті не отримаєш перемогу
От Зе отримав свої 30 ч-з те що ненавидів конкурентів? Ні він над ними насміхався
Петро обхитрив Юлю, обведе і Зе навколо пальця

Offline Южанин

• Ветеран форума
От Зе отримав свої 30 ч-з те що ненавидів конкурентів? Ні він над ними насміхався

Я шкурой чувствую холодное могильное дыхание "узкого мира", который мне в дом тянут зебилы от чего я не могу сохранять душевное равновесие.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Е золоте правило реклами та промо-акцiй - нiде та нi при яких умовах не згадувати конкурентiв, якими б поганими вони не були.
Той, хто мае розум й креатив, повинен будувати таку рекламу, де будуть лише його iдеi та приклади його життя за останнi роки.
Якщо комусь дуже хочеться пiдсолити свому конкуренту, гупнути його в сраку сапогом, то це лише додасть бали конкуренту.
Бачте, як Зе вибудував свою рекламну компанiю - жодного ролика, нi яких зустрiчей з виборцями - лише Голобородько та Слуга народу - все там зрозумiло, все йде до того, як вiртуальний През... буде вести свою компанiю та що буде, коли Голобородько з вiртуального пiсля 21.04... стане реальним...
Вчiться на помилках та хай буде все так, як люди скажуть.
 :smilie7:

Offline Южанин

• Ветеран форума
та що буде, коли Голобородько з вiртуального пiсля 21.04... стане реальним...

Для меня это будет обозначать конец жизни  и это не фигуральный образ. Видя как на меня надвигается черное москальское совковое  говно , я почему-то не хочу сидеть сложа руки и убеждаться в том , что я был прав. 

Offline WestNik

• Ветеран форума
Для меня это будет обозначать конец жизни  и это не фигуральный образ. Видя как на меня надвигается черное москальское совковое  говно , я почему-то не хочу сидеть сложа руки и убеждаться в том , что я был прав.

Якщо вирішальний вплив на Ваше життя мають дебіли, то , як на мене, це не зовсім добре

Offline ксeня

• Hero Member
Було би прекрасно, якби ЄС вже сьогодні призупинив безвіз і закрив кордони.

Offline Южанин

• Ветеран форума
Якщо вирішальний вплив на Ваше життя мають дебіли, то , як на мене, це не зовсім добре

Когда я посмотрел данные ЦВК , то пришлось констатировать, что на мою жизнь имеют влияние дебилы. И лично мне стало оскорбительно , что Николаевщина находится в лидерах дебилизма. 

Offline ксeня

• Hero Member

Він якраз і пише, що не хоче до цього допустити. Бо якщо дебільне вилізе на пост, то таки дебіли будуть мати вирішальний вплив на його життя, і на моє теж.

Offline majesty

• Ветеран форума

бля
очередные сопли

Offline majesty

• Ветеран форума
большевиков 100 лет назад надо было не слушать
а мочить

но нашлисьт те кто говорил на ненависти к большевикам Украину не построишь

Offline ксeня

• Hero Member
Блядь. Мочити всіма доступними способами- єдина правильна дія.

Offline WestNik

• Ветеран форума
Когда я посмотрел данные ЦВК , то пришлось констатировать, что на мою жизнь имеют влияние дебилы. И лично мне стало оскорбительно , что Николаевщина находится в лидерах дебилизма.

як на мене, це недобре, коли зовнішні чинники є вирішальними для Вашого життя

безвідносно виборів

пробачте за менторство

Offline majesty

• Ветеран форума
як на мене, це недобре, коли зовнішні чинники є вирішальними для Вашого життя

безвідносно виборів

пробачте за менторство

снова сопли
Николаев первым делом пойдет под новый ДНР
где вы живете?