В 2-му турі на виборах Президента України я вирішив голосувати за Порошенка.
Я це кажу цілком серйозно, це не жарт і не фейк. Зараз поясню свою позицію.
Я ніколи не був прихильником Петі. Петя в політиці з 1998 року, досить давно.
Для мене він є персонаж абсолютно відомий і зрозумілий. І всі його найважливіші плюси й мінуси за його політичну біографію я пам"ятаю. Мінусів значно більше. Але ці мінуси не кричущі, вони притаманні більшості українських політиків.
Плюсів до 2014 року практично не було ніяких. І в останні майже п"ять років Петя теж нахватався і мінусів, але разом і з дуже багатьма плюсами, причому з дуже суттєвими.
Не буду зараз розпочинати аналіз обставин і мотивацій плюсів і мінусів Петра Порошенка за останні 5 років. Не хочу розписувати знову цілі простирадла.
Повторюю, Порошенко - далеко не бездоганний. Але він керував країною ці 5 років в дуже в важких умовах. В обставинах, які він не розумів. Розуміти почав десь тільки через пару років.
Порошенко довго не міг зрозуміти, що таке справжня Росія і що з Хуйлом ні про що домовитися не вдасться ніколи.
Але зміг – так і керував. І країна збереглася. І при цьому була переіменована і ліквідована (пам"ятники) вся совєцько-російська спадщина. Я вважаю – це не мало. І хоч трохи витіснине кацапомовіє з телевізора і з побутового спілкування.
Звичайно ж, і про корупційні оборудки пов»язані з його оточенням я теж знаю й не забуваю.
Але зараз треба думати й реагувати на події швидко.
………………………………………………………….
Так, я є багаторічний прихильник Юлії Тимошенко і партії Батьківщина. Таким я залишусь і після цього голосування в 2-му турі, 21 квітня. А в жовтні цього року я голосуватиму на виборах до ВР за партію Батьківщина і за її місцевого представника. На останній прес-конференції, Ю.Тимошенко сказала, що вона не закликає нікого підтримувати. Мовляв, боріться за чесні вибори. А хіба вона щось інше могла сказати
Чи може хтось думав, що вона буде шукати для собі якісь політичні союзи ? Значить, її багато хто просто не знає і не розуміє. Однак, зараз я не про це. А про те, що її заклик жодного її прихильника в даній ситуації ні до чого не зобов»язує. І українці повинні думати ще й своєю власною головою.
……………………………………………………………
Зараз, сьогодні, вибору немає. Який би той Петя не був би, скільки він косяків наробив за свою політичну біографію, тим не менше, ситуація критична й безвихідна.
УКРАЇНЦІ ПРОТИВСІХСТВУВАТИ НЕ МАЮТЬ ПРАВА! Інакше – в нас просто скоро не стане своєї держави.