Автор Тема: Чи можливе об'єднання всіх проукраїнських рухів у випадку програшу Петра  (Прочитано 1105 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline -Юрій-

• Hero Member
в єдину консолідовану Партію під його керівництвом ?
« Останнє редагування: Квітня 13, 2019, 07:59:56 19:59 від -Юрій- »

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Можливо. Думаю, Зекоманда не буде жаліти ніяких зусиль для цього.

Offline div

• Ветеран форума
А какие еще проукраинские силы не объеденились "за Порошенко"?

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Нет ибо никогда такого не было.. И вот опять)))
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline -Юрій-

• Hero Member

Offline polelis

• Ветеран форума

Зараз треба думати про консолідацію всіх політсил на Перемогу! :Prapor2:

У випадку поразки боротьба швидше всього набере «інших» форм.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Треба зараз консолідуватися, щоб не допустити до влади беспредєльщикіів, бо їх насправді буде майже неможливо прибрати із влади без крові... :smilie9:
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
об'єднання всіх проукраїнських рухів
Уточніть, які рухи вважаєте проукраїнськими?
Сволота, нацжони, Сміттєнеміч - проукраїнські?
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
таке обєднання не є можливе ...
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline -Юрій-

• Hero Member
Уточніть, які рухи вважаєте проукраїнськими?
Сволота, нацжони, Сміттєнеміч - проукраїнські?
не виключаю, що із названих вами об'єднань, багато хто займає проукраїнську позицію.

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
Чи можливе об'єднання всіх проукраїнських рухів у випадку програшу Петра

Ні. Тільки після масових розстрілів українських патріотів.
Тільки тоді дійде. І то, під питанням.

Offline -Юрій-

• Hero Member

Offline богдан одеський

• Sr. Member

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
не виключаю, що із названих вами об'єднань, багато хто займає проукраїнську позицію.
Зі Сволотою та нацжонами об'єднання не можливе, Сміттєнеміч може зробити вигляд, що підтримує об'єднання, але все одно буде працювати на Кремль.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline ska

• Hero Member
Собственно таких политических сил, как свобода и самопомощь уже нет плюс минус 2 процента

Offline cynic

• Hero Member
:fp2 :smilie8: :smilie5: :eyes: :Sho_za: ще додати чи і так зрозумієш? :smilie7:

Offline cynic

• Hero Member
Ні. Тільки після масових розстрілів українських патріотів.
Тільки тоді дійде. І то, під питанням.
ОУН(б),ОУН(м) і ОУН(д) вам упоміч браття.

Offline Dust

• Hero Member
Собственно таких политических сил, как свобода и самопомощь уже нет плюс минус 2 процента

Свобода завжди була +/- 2%.
І тут прийшов Янукович з Манафортом і оп - 10-12%.
Такі метаморфози.

Offline supporter

• Sr. Member
Можливе. Це треба робити вже зараз, зробити все, щоб Зе набрав якнайменше. Бо скаже, що в нього шалена пiдтримка i зажреться.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Ніяке подібне об*єднання неможливе. У кожного там свої амбіції і свої образи. Вони, скоріше, переступять через Україну ніж через свої комплекси. навіть зараз, перед лицем втрати самої держави, вони дружно накинулись на проукраїнського президента. :smiley23:

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Для начала нужно определиться кто такие эти "проукраїнські рухі".  Такое говно горлающие лозунги как "нацжены " вы к каким рухам относите? 

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Ніяке подібне об*єднання неможливе. У кожного там свої амбіції і свої образи. Вони, скоріше, переступять через Україну ніж через свої комплекси. навіть зараз, перед лицем втрати самої держави, вони дружно накинулись на проукраїнського президента. :smiley23:
Я не думаю, що справа в комплексах. В принципі треба розбиратись в кожному конкретному випадку, але здебільшого справа в баблі. Хоча Національні жінки - то взагалі від початку кацапський проект і ми ні за які гроші їх не перекупимо. Ну а Свобода роками харчувалась з рук Бєні, тому Вазєлін їй смакує більше, ніж мармелад, а на Україну їй начхати. Щось подібне і зі Сміттєнеміччю, проте там зв'язки з Альфа-банком.

А об'єднання всіх проукраїнських сил нам життєво необхідно. Кацапські спецслужби добряче стараються, щоб розсварити українців між собою. Розділений та розсварений народ ні на які Майдани не спроможний.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Я не думаю, що справа в комплексах. В принципі треба розбиратись в кожному конкретному випадку, але здебільшого справа в баблі. Хоча Національні жінки - то взагалі від початку кацапський проект і ми ні за які гроші їх не перекупимо. Ну а Свобода роками харчувалась з рук Бєні, тому Вазєлін їй смакує більше, ніж мармелад, а на Україну їй начхати. Щось подібне і зі Сміттєнеміччю, проте там зв'язки з Альфа-банком.

А об'єднання всіх проукраїнських сил нам життєво необхідно. Кацапські спецслужби добряче стараються, щоб розсварити українців між собою. Розділений та розсварений народ ні на які Майдани не спроможний.

так ви всіх вже згадали. Нацжен я не вважала проукраїнською силою. Це звичайні тітушки. А всі інші? бачте, у кожного свій господар. То де в нас проукраїнські сили???
Майдану вже не буде. Єдине, що можливо - громадянська війна, про яку мріє Ху*ло. І буде тут Сирія з повною анексією кремлядями.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
В Україні єдиний проукраїнський політик - Порошенко.
Всі решта (крім старого Шухевича) - покидьки.
If you are going through hell, keep going.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
В Україні єдиний проукраїнський політик - Порошенко.
Всі решта (крім старого Шухевича) - покидьки.

Ну, так ці сили об*єдналися. Маємо те що маємо. :smilie2:

Offline div

• Ветеран форума
так ви всіх вже згадали. Нацжен я не вважала проукраїнською силою. Це звичайні тітушки. А всі інші? бачте, у кожного свій господар. То де в нас проукраїнські сили???
Майдану вже не буде. Єдине, що можливо - громадянська війна, про яку мріє Ху*ло. І буде тут Сирія з повною анексією кремлядями.

После того как я поговорил с активистом местного Руха, хз какого, вроде того где Костенко рукой водит, и понял что он колеблется (КОЛЕБЛЕТСЯ БЛЯДЬ!) между Порошенко и Зеленским.
Короче у меня и раньше к "патриотическим силам было мало вопросов, а после этого вообще не осталось