Автор Тема: Про Матіоса правда чи брешуть?  (Прочитано 1174 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Lezo

• Newbie
  • *
Про Матіоса правда чи брешуть?
« : Квітня 15, 2019, 11:28:32 23:28 »
:smilie11:

Offline Alison

• Hero Member
Re: Про Матіоса правда чи брешуть?
« Reply #1 : Квітня 16, 2019, 12:20:57 00:20 »
шо к бене мотался?

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #2 : Квітня 16, 2019, 07:34:40 07:34 »
Матіос- ворог. Я взагалі не розумію, як воно дотепер на цій посаді. Це було очевидно по справі Колмогорова, що це фсбешна сука.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #3 : Квітня 16, 2019, 08:02:04 08:02 »
Матіос- ворог. Я взагалі не розумію, як воно дотепер на цій посаді. Це було очевидно по справі Колмогорова, що це фсбешна сука.
Справа Колмогорова не настільки однозначна і з погляду права , у прокуратури не було іншого виходу ніж порушити кримінальне провадження і передати його для прийняття рішення до суду.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #4 : Квітня 16, 2019, 09:02:38 09:02 »
Справа Колмогорова не настільки однозначна і з погляду права , у прокуратури не було іншого виходу ніж порушити кримінальне провадження і передати його для прийняття рішення до суду.

Позиція Матіоса стартово була у ній однозначною. Мені вистачило, щоб зробити висновок.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #5 : Квітня 16, 2019, 10:18:50 10:18 »
Позиція Матіоса стартово була у ній однозначною. Мені вистачило, щоб зробити висновок.
Його позицію з цього приводу не знаю але технічно інакше щось там зробити важко.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #6 : Квітня 16, 2019, 10:35:28 10:35 »
Його позицію з цього приводу не знаю але технічно інакше щось там зробити важко.

Я тоді дуже уважно слідкувала за цією справою, вона для мене була дуже принциповою. Матіос ще до завершення розслідування, при явних підтасуваннях експертиз і нестиковках, назвав хлопця злочинцем.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #7 : Квітня 16, 2019, 11:13:07 11:13 »
Я тоді дуже уважно слідкувала за цією справою, вона для мене була дуже принциповою. Матіос ще до завершення розслідування, при явних підтасуваннях експертиз і нестиковках, назвав хлопця злочинцем.
Поцікавтеся правовими підставами застосування зброї прикордонниками, наскільки пам'ятаю вони керуються Законом "Про Національну поліцію".
Аби не шукати:Стаття 46. Застосування вогнепальної зброї...
4. Поліцейський уповноважений у виняткових випадках застосовувати вогнепальну зброю:...
7) для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю чи здоров’ю людей та/або поліцейського.
І невеличкий коментар: якщо Колмогоров каже, що свідомо стріляв на ураження, то однозначно кваліфікується як умисне вбивство, а якщо скаже, що стріляв по колесами але випадково попав, то там інша стаття(зараз не пам'ятаю) і покарання у рази менше.
Аби його взагалі звільнити від кримінальної відповідальності, повинні були попрацювати активісти з законодавцями
« Останнє редагування: Квітня 16, 2019, 11:17:36 11:17 від Yuras Yuras »

Offline Lezo

• Newbie
  • *
« Reply #8 : Квітня 16, 2019, 06:48:16 18:48 »
шо к бене мотался?

переживаю щоб знайшовся
https://www.unian.ua/politics/10517148-zmi-povidomili-shcho-matios-zalishiv-teritoriyu-ukrajini-gpu-zaraz-ce-z-yasovuye.html

погана ознака коли головний військовий прокурор зникає під час війни, а генпрокурор цього не помічає. Доречі, я вірю що Луценко зустрівся з Коломойським закордоном випадково. Бо якщо це було невипадково, то маємо змову з метою усунення Порошенка від влади.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #9 : Квітня 16, 2019, 06:51:32 18:51 »
переживаю щоб знайшовся
https://www.unian.ua/politics/10517148-zmi-povidomili-shcho-matios-zalishiv-teritoriyu-ukrajini-gpu-zaraz-ce-z-yasovuye.html

погана ознака коли головний військовий прокурор зникає під час війни, а генпрокурор цього не помічає. Доречі, я вірю що Луценко зустрівся з Коломойським закордоном випадково. Бо якщо це було невипадково, то маємо змову з метою усунення Порошенка від влади.
Тобто, на вашу думку, якщо слідчий допитав підозрюваного, то він автоматично взяв хабар?

Offline Lezo

• Newbie
  • *
« Reply #10 : Квітня 16, 2019, 06:55:41 18:55 »
Тобто, на вашу думку, якщо слідчий допитав підозрюваного, то він автоматично взяв хабар?

начальник відповідальний за дії підлеглого, а цих дій було багато за останні  декілько місяців.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #11 : Квітня 16, 2019, 06:59:18 18:59 »
начальник відповідальний за дії підлеглого, а цих дій було багато за останні  декілько місяців.
Не могли б ви навести відповідну норму закону чи статуту? І до чого цей допис , якщо ми розбираємося з вашим твердженням , що Юга після зустрічі з Коломойським вступив з ним у змову.

Offline Lezo

• Newbie
  • *
« Reply #12 : Квітня 16, 2019, 07:04:52 19:04 »
Не могли б ви навести відповідну норму закону чи статуту? І до чого цей допис , якщо ми розбираємося з вашим твердженням , що Юга після зустрічі з Коломойським вступив з ним у змову.

ви в армії служили? які дії якщо самоволка чи зникнення військовослужбовця?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #13 : Квітня 16, 2019, 08:37:31 20:37 »
ви в армії служили? які дії якщо самоволка чи зникнення військовослужбовця?
Дії кого і щодо кого? На правові норми будуть посилання чи і далі будете уникати відповіді?

Offline Alison

• Hero Member
« Reply #14 : Квітня 16, 2019, 08:39:29 20:39 »
зять мароса бімбу кидав, що матіос до бені мотнулся на поклон

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #15 : Квітня 16, 2019, 08:54:34 20:54 »