Є доволі багато мені в "модерську" лінію доповідей.
ТУПИХ "ботів" на зарплаті...я тут нищу. Може не всіх винищив, десь хтось ховається...але "мейнстрім" саме такий. Я намагаюсь максимально жорстко модерувати. "демократії по стандартам БіБіСі" тут не буде. Я взяв для себе "Ізраїльський" варіант раз і назавжди.
Є люди, які кажуть правду. Дійсно...Народу України у нас до 30%. 70% - насєлєніє в повному розумінні цього слова. Не подобається - жміть доповідь, але від цього нічого не зміниться. Це СВІТОВА статистика. Патріотів і "пассіонаріїв" - десь 20% в будь-якій країні.
Але..наша країна - воююча. Тому...для нас це КАТЕГОРИЧНО важливо. Кожний боєць на рахунку! Нас дійсно переважна МЕНШІСТЬ. В умовах бійні на ДВА фронти. Зовнішній - РАШКА. І внутрішній - РАШКА і ХОХЛИ-МАЛОРОСИ.
Але! Як показує мій досвід...і офіційна ГШ МО статистика у війні нашої бригади...у нас загинуло...десь 40-50 чоловік за 10 місяців "нуля". Кацапів і сєпарів ми настругали 860 за 10 місяців "нуля". Наша бригада за підсумками 2015-16 рр...була сама найрезультативніша в ЗСУ! Беріть калькулятор, рахуйте. Можете мені не вірити.
Можемо? Ще й як МОЖЕМО!
Але ті, хто повірять...знайте...Це і є ДУХ УКРАЇНЦІВ. УКРАЇНЦІВ не зламати. Хохлів - так. Тобто...Головне - не сцяти. Головне - бути готовим на найжорстокішу відсіч і знищення ворога. А для цього - головне....НЕ ЧІПЛЯТИСЯ ЗА СВОЮ ШКУРУ. І ти не тільки виживеш, а ще й переможеш. З таким КОЕФІЦІЄНТОМ.
Не панікуйте з одного боку. Не будьте "кваснимі патрітотамі-шапкозакідатєлямі" з іншого боку. Будьте суворими. Готовтесь до будь-яких подій. Готовтесь померти. Але Ще біьше готовтесь розірвати ворога на шматки. І тоді все у нас вийде. Точно вам кажу.
Тобто..ТВЕРЕЗО оцінювати ситуацію...і не сцять!
І на завершення...Якщо навіть ми будемо програвати...краще швидко загинути в бою, ніж висіти тиждень на м'ясному крюку на кацапських Соловках і все одно загинути. Або наживо бути замурованим у стіну у тюрмі на Лонського. А жінкам - краще загинути медичною сестрою, ніж їсти своїх дітей у Голодомор.
Все набагато простіше і легше, ніж тут кричать на форумі. Людина все одно вічно не живе. Дай Бог, щоб смерть у кожного з нас була благородною!
Слава Україні! Смерть кацапам!