0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
что это значит?
А дыма еще не видно? Будем подождать. Этот гадюшник нужно спалить нахрен.
А над дніпровською обл..."Крокоділи" (Мі-24) стаями літають. Что ето значіт? А хєр єго знаєт. Шотобудєт. Шо...нєпонятно.Ждьом. Трясьомся...потєєм..ждьом. У многіх отожмут форд-фокус в армію на доставку боєпріпасов. А особєнно нєвєзучім - прідьот повєстка...
На тему повісток. У мене в дворі всі довбойоби, які ховалися і сцялися мобілізацій, за Зебіла.
Включил г+г , а том Бенин гадон. Надеюсь это приехали за ним.
Або зараз зайде Порох і почне його дебати в прямому ефірі.
хлопці! а хто такий апаршин? я шось трошки хуєю. з пресухи. такого не може бути в реалі.
у нього погляд маньяка переріже всіх кацапівчи ще кого
він буде снбо або мін.оборони? я не пойняв, хто цей муфлон? вояки які тут, шось чули про нього??
Якийсь тиловик Гріцацуєва.
бля, шо робиться? у мене таке враження, що клован вперше бачив половину людей, яких вичитував з папірця.гриць теж йобнувся? якогось полковника запасу, кабінетну крису на мо?? це сон??
Стоит напомнить, что в 2010-2011 Апаршин был начальником управления оборонной политики и политики безопасности Секретариата Кабинета Министров Украины. В 2011-2014 - был заместител директора департамента профессиональной экспертизы, начальником управления экспертизы в сфере безопасности и обороны Секретариата Кабинета Министров Украины при премьер-министре Николае Азарове.
https://bykvu.com/bukvy/115291-za-oboronu-u-zelenskogo-budet-otvechat-aparshin-kotoryj-rabotal-u-azarova
в медицину комаровського не лізу, а от герус - жкг/енергетика щось ляпнув таке, шо на голову не лізе. з його слів виходить шо з європи купувати електрику дешевше ніж свою. пздц якийсь. або нічого не розумію, або він споров дурню.шось я трошки очкую з такою зеко-мандою.
Трохи? Я тут дума вешаться или топится, а он "трохи очкуе"