Оксана Забужко:
UPD: фото знайшлося, лінк внизу сторінки.
"ОКАЯННЫЕ ДНИ" АБО "Я (РОМАНТИКА"), версія 2.0. КВН-шоу під назвою "Дебати на стадіоні" я, щадячи нерви, не дивилася (свою думку про нього висловила напередодні, відповідаючи на запитання слухачів на ЗІК, лінк на програму див. у першому коменті). А от що мене щиро вразило - це випадково побачена фоточка групи чоловіків із "Вовочкіной команди" на сцені. Сьогодні спробувала її знайти, щоб поділитися тут, - ба, не знаходиться, десь пропала: в кадрі там чотири обличчя, всі як одне мов із підручника Лобмрозо, і горує над всіма той, у якого на грудях лента з написом "POHUY", - раптом хто вгледить, поділіться: це фото колись дуже придасться майбутнім історикам для хроніки наших днів: такі обличчя описував Бунін в "Окаянных днях" і Хвильовий у "Я (Романтика)", - і це вони, ті самі - накокаїнені матроси й недомірки-чекісти, слідчі й кати розстрільних "тройок" "ґражданской вайни", тільки в версії "апдейт через 100 років".
І не кажіть потім, що вас не попереджали.
Боже, храни Україну.
(Якщо фото знайдеться, адмін тут прикріпить)
UPD: фото знайшлося, спасибі @Iryna Vrons'ka і @Viktoriya Labenko! Ось за цим лінком: