Автор Тема: Останнє пряме голосування обрання Президента  (Прочитано 680 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
У випадку, якщо переможе сьогодні Зеленський.
Поділюсь, як я бачу розвиток подій. Він не новий. Про це казали вже багато раз у різних формах. Я просто хочу систематизувати таке своє бачення.
Якщо сам же народ України не порушить ці плани, то може бути наступне:
1. Питання закінчення війни. Воно на шпальтах у Зе на першому місці у його "виступах". За його словами, військовим шляхом визволяти ЛУГАНДОН він не буде (сам сказав). Сподівається на Нормандський чи Будапештський формат. Але ніяк не визнає, що ключ до закінчення війни знаходиться не у Києві, а у Москві. Тому Кремль і буде диктувати свої умови. А умова там одна - федералізація України. ОРДЛО - окремий федеральний регіон з усіма наслідками.
Потужну підтримку у цьому питання буде надавати Зе Мудачук. тим паче, що в нього і карти від Ху*ла на руках. Якщо Зе у цьому питанні не зупинить "вулиця", слідують наступні дії.
2. Нова ВР напрацьовує низку законопроектів про перехід до парламентської форми правління. Тут вже мета і Мудачука і Косатої співпадуть. Тому процес не буде мати важкого проходження. До того ж, не забуваємо про тих же регіоналів у нові партії "Слуга народу".
3. Перше та друге питання - це конституційна норма. Тому постане питання зміни діючої Конституції. Там буде закріплено, що Україна не унітарна, а федеративна республіка з парламентською формою правління. Можливо, що сама ВР стане двопалатною. Але якщо буде лише ОРДЛО федеративним округом, то може обійдуться і без двопалатності. Але мені задається, що федеративним стане Закарпаття (вотчина Мудачука-Шуфрича, а вони вже посприяють).
3. Конституція буде зламана повністю. Перше, що з неї вилетить - це напрям на вступ до ЕС та НАТО. Не знаю, чи включать туди нейтральний статус. Далі вона буде містити вимоги юлькіного Нового курсу, тобто обрання в ВР канцлера за висновками виборів. А обрання президента країни, який буде вже з повноваженнями весільного генерала, буде відбуватися теж у ВР.
У Конституції буде закріплено право вето від федеративних республік на міжнародну політику держави. Руській язик отримає теж якийсь статус (ну, і мадьярський теж). Можливо двома федераціями не обмежаться. Можливий просто парад суверенітетів.

Це так я бачу глобальні перетворення, до яких Зелень готова, судячі з її деяких муканій. Та й серьйозно протистояти таким забаганкам Ху*ла-Мудачука-Косатої він просто буде невзмозі. Скажимо прямо - це не Порох.
Я в цьому бачу просто болото. Одна частина України буде бажати один вектор, інша - другий. Будемо товктися без руху, доки країна не розпадеться і не піде кожна до свого кута - хто до ЕС, хто до Мутного Сортиру.

Це таке моє бачення. ІМХО.
А як бачите все це ви?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
 :smiley24: Я бачу так, що або През (дiючiй) прибере це недорозуменiе, або народ вiзьме вiли та сам все це лайно знесе к е-Беням.

Offline div

• Ветеран форума
Какого хрена вы все акцентируетесь на клоуне? Он реально ничего не значит. Надо рассматривать силы которые за ним стоят и реально будут руководить страной

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
:smiley24: Я бачу так, що або През (дiючiй) прибере це недорозуменiе, або народ вiзьме вiли та сам все це лайно знесе к е-Беням.

Який нахуй народ? :weep:
Mocsia delenda est

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Який нахуй народ? :weep:
Той, що був на Майданi 2013-2014 року.
Чi е якicь iншi варiанти?..
 :vinsent:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Й у кращі часи зміна Конституції була не найлегшим завданням. Янукович підтвердить.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Й у кращі часи зміна Конституції була не найлегшим завданням.
Янукович підтвердить.
Янукович не мав свого Кварталу, жив собi князьком в Мижiгiрi та не сильно про народ думав.
Менi iнше цiкавiть - як жити з цим Кловуном, який навiть за ЭП вже вiдкупорюе Шампанське?...
 :smilie7:

Offline Старий

• Hero Member
....
А як бачите все це ви?
Приблизно так само.
Такий устрій України давня мрія хуйла і будь якої російської влади.
Спочатку намагалися протиснути через КПУ, ну потім через тих кого Ви назвали.
Ну і ця ідея отримує нове дихання.
Еврейская автономия в Крыму
Правда замість Криму набагато цікавіші Дніпровська, Одеська та інші області.

Offline supporter

• Sr. Member
Можливо, Зе-команда спробує зробити прем'єром Коломойського, і через деякий час, коли посада президента буде дискредитована витівками Зе, посаду президента взагалi скасують. Головою держави може стати рейдер Коломойський. Це лише один за варiантiв, можливо якийсь iнший рейдер стане головою держави.

Offline Южанин

• Ветеран форума
Можливо, Зе-команда спробує зробити прем'єром Коломойського,

Єто как? Ві считаете , что Беню сегодня могут провести через парламент?

Offline supporter

• Sr. Member
Пicля виборiв у Раду, якщо блазень матиме бiльшicть.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Єто как?
Ві считаете , что Беню сегодня могут провести через парламент?
:smiley24: Да вы просто подарок снайперам делаете - если в Израиле и США... его до сих пор с фонарями ловят, то Коломой-премъер... - Шоу Копперфильда...