0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Винен порох
І який шлях він показав?
Жили 350 років під москалями, і не вмерли. Мову зберегли. Людей - не всіх - але зберегли. Державу створили. Борімося, браття!
Інформпростір України будуть зачищати.
не закрывайте форум плиз. последняя отдушина осталась с единомышленниками.
Ніхто його не закриває, це просто були думки на фоні глобального програшу України.
всерівно не розумію як.реєстрація домену першого рівня десь 1200-1300, хттпс - 400, закрити інфу про реєстрацію - 400.тобто, розташувати майданчик на серверах десь в амстердамі буде коштувати близько 2000-2500грн. на рік. невже це складно?
Занесуть домен у список Роспотрєбнадзора.
Що робити?Робіть що вважаєте за потрібне.Я ріс і дорослішав і діти народилися ще за СРСР, коли і мрій не було про вільну Україну.І нічого виховував їх українцями, будував Україну в собі і в сім'ї.І буду далі продовжувати.
Якщо Чупс буде жити в Амстердамі, то так. А в Харкові на нього легко можуть надавити.
Може закрити накуй форум?Україна поки що не відбулася. Тоді для чого форум?
Ви, часом, не мазохіст ?
І шо ви думаєте, це дійсно можливо? а для чого? невже Чупс створює якусь загрозу для коломойського?
чо-о? шо ви мелете всі про якусь маячню?відчай - то останнє і саме нерезультативне у житті. тримайте себе в руках.
Тут на форумі є купа закордонних резидентів, які без проблем зроблять все, що скаже Чупа не ставлячи жодних умов, та ніяк не намагаючись рейдернути форум.
у меня украинской крови процентов 20 от силы, украинской в моей семье спилкувалась только бабушка полька из донецкой области. Я к чему Украину нельзя убить прорастает все равно