я тут усиленно пишу что народ на 50% быдло
а меня ругают
и это быдло порождает новое быдло
представляю как фирташ и беня щас ржот над хохлобыдлом типа белый хорват и микроба
народ складається з людей.а люди це один з видів тварин у яких ЧАСОМ появляється інтелект,хоч всі мають достатньо мозговохї речовини для того.Притому живучи в цивілізіваному суспільстві РІЗНИХ етапів його розвитку як в часі так і в просторі ці тварини мають можливість оцінювати навколішнє середовище не тільки на інстиктивному рівні даному природою всім тваринам відповідно до їх функцій у цьому природному ареалі,вони буруть участь у розвитку того суспільства по мірі своїх ,вже самими розвинутих розумових властивостей і цивілізцються.Але це дуже тонкий шар і він зникає зразу коли в права вступає первісний і первинний інстинкт самозбереження. так от серед такого стада (якщо взяти все населення землі,кількість власне таких що думають ПОЗА інстинктними реакціями даних природою завжди було 10-15 %.І власне вони рухали суспільство на вищий рівень.решта сумлінно рнемигали,робили майже бездумно ту роботу,що вимагало від них суспільство і соціальний рівень їх ньому,бездумно по суті і на "автопілоті".Тому нічого нового тут не було сказано.Хоч така точка зору неполіткоректна,але до дупи коректність,якщо є що є.і слів з пісні не викинеш.
До речі -таке саме співвіденошення характерне для всіх політичних течій чи партій з їх прихильниками (ажде ми беремо виключно вузьку галузь діяльності гомо для аналізу).Просто для більшості в таких течіях чи партіях та більшість ловиться на "різні гачки".Одні на віру,другі на надію,треті на лапшу на вуха,четверті на твердий кеш
але пропорція у всіх майже та сама-10-15% розуміють про що іде мова,решту просто масовка(якщо сказати туже толерантно).
І щоб не було закидання мені,що я ставлю себе НАД,то я не виключаю,що і я серед тої масовки.Хто знає?
на рахунок мікроби і хорвата.Якраз мікроба ЗНАЄ своє місце і не пробує "вхопити Бога за бороду",а хорват абсолютноа протилежність-з грязі в князі.Тому мікроба має розум ,бо розуміє де стоїть,а от у хорвата просто бидляча натура рветься на зовні тонкого шару косметики .яку він видає за досягнення вищого рівня.