Автор Тема: протягом двох тижнів продемонструвати перші результати  (Прочитано 856 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
Президент України Володимир Зеленський вимагає від Служби безпеки України протягом двох тижнів продемонструвати перші результати роботи.

:lol:

Цитувати
"Ми зараз говоримо не про наші особисті взаємини, а про дуже серйозну відповідальність перед народом України. Ти - виконуючий обов'язки голови СБУ. Я хочу, щоб не тільки я поважав тебе як друга, а щоб тебе поважав народ України. У нас дуже мало часу, щоб провести перезавантаження СБУ. Нам потрібні реальні кримінальні справи. Треба розібратися з контрабандою" - підкреслив президент.

Усрацца как сурово. Я даже представил как он при этом ножкой топнул  :gigi:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Президент України Володимир Зеленський вимагає від Служби безпеки України протягом двох тижнів продемонструвати перші результати роботи.

Голохвастов-Голобородько в усій красі  :gigi:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Сторонній

• Hero Member
квартал 95
дія ХХХ
сцена 4

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Двох тижнів? А де його власні результати за два тижні з булавою в руках?  :smilie7:

Де "мір"? Він вже "пашол на всьо" заради того? Де звільнені полонені? Де з/п вчителів по $4000 на рило на місяць?

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Б-г-г, фулі там розбиратись. Нехай Макакяна викличе, той його швидко введе в курс справ по контрабасу. Навіть в долю візьме за помірний відсоток  :smilie5:

Сбушники, звичайно, трохи ганяють, але в порівнянні з мєнтами - це справжні сльози  :smilie7:   

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Б-г-г, фулі там розбиратись. Нехай Макакяна викличе, той його швидко введе в курс справ по контрабасу. Навіть в долю візьме за помірний відсоток  :smilie5:

Сбушники, звичайно, трохи ганяють, але в порівнянні з мєнтами - це справжні сльози  :smilie7:   

Зєлупа ж обіцяла, що не будуть більше:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Та Зелень вже зашкварилась зі своїми обіцянками багато разіа всьго за 2 тижня.
Казав, що більш не будуть нічні візити. Буде все прозоро. І бац... Пінчук.
А поведінка з журналістами?
А його обіцянка зменшити апарат АП???
Він на 200 чоловік його збільшив.
Він брехло, яких мало.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Справа в тому, що це нічого не змінить.
73% і Зеленскій - це одне і те ж. Вони його підтримають навіть коли він полетить до Хуйла і впаде на коліна. Вони (73%) і Зе - це одне і те ж.
If you are going through hell, keep going.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Справа в тому, що це нічого не змінить.
73% і Зеленскій - це одне і те ж. Вони його підтримають навіть коли він полетить до Хуйла і впаде на коліна. Вони (73%) і Зе - це одне і те ж.

А програма переговорів з Ху*лом вже готова. І ото Кучму туди не задарма знов впишнули. Хоче план Пінчука проштовхувати?
Пам*ятаєте? Він якось презентував його? Так там і воду дати, і бізнес спільний, і якась там загальна зона.
Коротше, повна п***а з цим прокацапленим Зе. :smilie2:

https://twitter.com/dmitry_gordon/status/1135576057657139200

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
2 тижня. А Зе вже боїться журналістів.

https://twitter.com/DNikitich/status/1135526247256199169

Offline Южанин

• Ветеран форума

На этих словах "щоб не тільки я поважав тебе як друга, а щоб" я б на месте Малыкова вздрогнул. Или он Грицака в друзяки себе приписал?

Offline div

• Ветеран форума
На этих словах "щоб не тільки я поважав тебе як друга, а щоб" я б на месте Малыкова вздрогнул. Или он Грицака в друзяки себе приписал?

Это он новому втирал. Грицак думаю его просто послал бы

Offline Южанин

• Ветеран форума
Это он новому втирал. Грицак думаю его просто послал бы

Зебилу бумерангом возвращаются все его зебилизмы. До "посадить друга" уже совсем чуть-чуть осталось. На месте каждого кого Зебил назовет другом я бы вздрагивал.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
2 тижня. А Зе вже боїться журналістів.

Він їх не боїться, він знає їм ціну. Проковтнуть і оком не змигнуть.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Пам"ятаю, як зараз, великий Хам до останнього всіх запевняв, що він підпише договір про асоціацію з Єврпою. Брехав безсовісно. Знаючи, що Зе теж брехло, не можна довіряти жодному його слову. Він зараз запевняє всіх, що притримується попереднього курсу, але не виключено, що тримає дулю в кармані.
Тим більш, що для чогось ввів в переговорний процес Кучму, й поміняв Геращенко на Лутковську.