Автор Тема: Націоналістичні організації йдуть на вибори до Ради за спільним списком  (Прочитано 2072 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
сплошні агенти ФСБ...

на підкормці у ПР та невідомо кого
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline arrow

• Ветеран форума
Гадаю, там гроші Авакяна і Бєлєцкій в якості смотрящого.
Ярош повністю злився, звик до грошей та комфорту за 5 років.
Про Сволоту й говорити нема що.

Offline cynic

• Hero Member
нацжоны только уничтожат остатки рейтинга свободы
:smiley24:у свободи з бабками взагалі швах(тут на фупі плакалася війка і ілвандовий),от і продалися аваківським нацжонам за то.А в кінечному результаті просруть і все,не тільки бабки.
 жаль таких як кошулинський.А там таких не мало.Простих людей.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Гловним завданням лідерів Сволоти (включно з імбецилом Кошулинським) є завжди бовтатися на поверхні ополонки. На країну їм насрати.
If you are going through hell, keep going.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Гловним завданням лідерів Сволоти (включно з імбецилом Кошулинським) є завжди бовтатися на поверхні ополонки. На країну їм насрати.
:smiley24:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

жаль таких як кошулинський.А там таких не мало.Простих людей.
В Сволоті порядних людей нема, там лише ефесбешні провокатори. Крапка. Спулкою з Білецьким вони це довели.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?