Автор Тема: вы хотели ответ на акцию по ап? вот он: "сепарский порохоскот позорил Украину"  (Прочитано 1110 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
https://ua24ua.net/evgeniy-sereda-posmotrel-kak-separskiy-porohoskot-pozoril-ukrainu-i-gosudarstvennie-simvoli-video/?fbclid=IwAR2s_b9-CtFJjsaaFnI3uPbEoYJ55iOfgxQxQ_SqvW1Ahqu9ry1URHTwZU8

Посмотрел как сепарский порохоскот позорил Украину и государственные символы, понял что это то самое стадо террористов которые на Донбассе сжигали флаги Украины, захватывали административные здания, грабили Метро, устраивали парад с нашими пленными.. Не имеет значения в какой нищете люди, если они пришли за 200грн БЕЗОСНОВАТЕЛЬНО устраивать провокации против главнокомандующего избранного большинством страны, эти "люди" представляют интересы враждебного государства. ....

вот он герой:

https://www.facebook.com/eugene.sereda?__tn__=%2CdK-R-R&eid=ARD-53j3lE0DeoO0g8EM_CnrSV8cwYVljsa4CFk9b9aSqL4NI-oNJnavAQOJUBveb0D-2xK8t9UxX-IK&fref=mentions

вот вам проба пера .. прокатит - это все увидим в прайм-тайм по г+г уже скоро.
« Останнє редагування: Червня 11, 2019, 11:42:20 11:42 від kievlyanin »
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
а вот что гонят по фесбучику:

Сергей Резниченко

Вчера под АП в Киеве был Аншлаг агентов Кремля и предателей Украины ,организованый по приказу Путина проплаченый его резидентом в Украине Порошенко .

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Анатолій Віногродський разом з Оленою Липень та 5 іншими особами.

1 год ·

Після роз‘яснень президента і воійськового керівництва, про те що ніякої заборони на використання зброї на фронті не існує, «акція» під АП зовсім не мала сенсу.
Висер про зняття блокади, це лише висер, бо мародер/рашенко в своїй манері об‘явив економічну блокаду окупованих теріторій, тут же налагодив торгівлю з ними чероз мордерські прокладки (питання виявлення власників тих прокладок ще не розглядалося), тим самим фінансуючи окупантів і терористів.
Намагання заблокувати таку торгівлю зустрічали шалений опір і від «націоналістів» Східного корпусу і від держави (на протязі всього літа 17-го на вузлових станціях були розвернуті підрозділи внутришніх війск с завданням не допустити блокування тієї торговлі).
Безкоштовна (для окупантів електрика, на міліарди грн, поставляється окупантам до сьогодні (тоб то ніякої блокади рошенко не проводив. Тільки брехав, як і завжди.
Тобто організатори тієї акції свідомо маніпулювали невігласами (про провокаторів на зарплатні я писати не маю бажання).
Після висеру кучми в мене теж з‘явилося бажання вийти на розбірки.
Але ж я вислухав пояснення і вирішив, що поки що зарано.

Offline Alison

• Hero Member

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Гарна істерика

ввиду того что у них в руках СМИ то это не истерика а выработка пропагандистского говна которым зальют уши 73%

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Вирішили дискредитувати. Ну, добре зелефанам підійде. А іншим? Зелефани то не здатні поза фб, інсти відстоювати погляди. Наступний етап буде юридичний, потім поліцейський/тітушки

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума

ввиду того что у них в руках СМИ то это не истерика а выработка пропагандистского говна которым зальют уши 73%
При взаємопоборенні олігархів ніяк не заллють, при Янеку і Кучмі гірше було. До того ж Земрії розвіються як дим.

Offline Alison

• Hero Member
Що їм заважає генерити будь-який контент в тих своїх смі? Нічого. А те, що вони погнали волну оббріхування після вчорашньої акції, говорить про те, що вони злякалися'

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Що їм заважає генерити будь-який контент в тих своїх смі? Нічого. А те, що вони погнали волну оббріхування після вчорашньої акції, говорить про те, що вони злякалися'
Їм відповісти нічого.

Offline Сторонній

• Hero Member
на жаль це не істерика-це свідоме продовження хаосу.

Offline Alison

• Hero Member
так, нікого сміливого учора не знайшлось вийти і сказати те, що зараз розносят по фейсбучекам, людям у вічі. Навіть охоронця не знайшлося. А у інеті всі такі хоробрі

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Да. АТОшники с протезами вместо ног.

Мгм. Ок. Так и запишем.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Оруел відпочиває.
Закінчилась ера брехні. Починається ера тотальної брехні та маразму.
От такими і будуть у нас новини тепер чесні..
А ми з кацапів сміялися.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
а вот что гонят по фесбучику:

Сергей Резниченко

Вчера под АП в Киеве был Аншлаг агентов Кремля и предателей Украины ,организованый по приказу Путина проплаченый его резидентом в Украине Порошенко .

А подати до суду на цього Резніченка? Нехай доведе і про Ху*ла, і про проплати тощо.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Пішла дезуха. Саме та нахабна і саме брехлива, якою травили й Пороха.
І добре, що цей падлюка засвітився. Тепер точно відомо, що він ворог України.

Offline svit

• Ветеран форума
Хто на ФБ - стуконіть на цього дятла. Там у нього у стрічці дофіга такого за що його можна забанити. Я вже щось там натиснув.

Offline medved

• Ветеран форума
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline leonpod

• Hero Member

Offline Stanton

• Hero Member
кто эти все люди ? (c)
кияша,
если бы не ты, то о существовании этой
разновидности двуногих и что у них еще есть мнение,
я бы так и не знал .

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Все це спецом роздмухується по мережі. Маячня, але ж яка смачна для бидла. Вона виправдовує їх просер з обранням Зе, їх зрадництво та курячі мізки.

https://twitter.com/norestfor/status/1138560440559185920