Автор Тема: Порада.  (Прочитано 2193 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
Порада.
« : Червня 24, 2019, 06:37:56 18:37 »
Хлопці, вчіться влучно стріляти. Американці на одного убитого в'єтнамця витрачали 50 000 набоїв. У нас такого не буде.
 А ВСЕ почнеться швидше, ніж Ви думаєте...
Тренуватися можна і з "воздушки".

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Re: Порада.
« Reply #1 : Червня 24, 2019, 06:46:43 18:46 »
скорее бы уже ... задолбала эта неопределенность ))
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Червня 24, 2019, 07:33:40 19:33 »
Хлопці, вчіться влучно стріляти. Американці на одного убитого в'єтнамця витрачали 50 000 набоїв. У нас такого не буде.
Тири закрили?..
В молодi роки я бiгав у тир стрiляти, а на Авангардi... взагалi було стрельбiще по тарiлках...
 :vinsent:

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #3 : Червня 24, 2019, 08:02:58 20:02 »
Хлопці, вчіться влучно стріляти.
Навіщо?
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #4 : Червня 24, 2019, 08:06:37 20:06 »

Буде, звичайно: американці стріляти вміють чудово, але без covering/suppressive fire вже давно ніхто не воює. Більшість набоїв іде саме на нього.

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #5 : Червня 24, 2019, 08:16:15 20:16 »
Знайомий АТОшник так описував звичайний бій у них: "Сидимо на ВОПі. Чуємо постріли, дивимось сусідній ВОП лупить кудись, дивимось по трасерам куди і ми починаємо туди лупити. Через деякий час вони перестають і ми перестаємо. В посадку куди лупили один хрін не підеш, бо там купа мін і наших і сепарських, тому чи попали в когось, чи взагалі там хтось був, хрін його знає".
За що купив, за те продаю, але якщо все так, то геть незрозуміло навіщо вчитись влучно стріляти. Це специ повинні вміти. Снайпери, марксмени. А від усіх інших потрібна кількість, а не точність.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #6 : Червня 24, 2019, 08:27:55 20:27 »
Кого стріляти, 75% зебілів? Набоїв не вистачить.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #7 : Червня 24, 2019, 10:01:51 22:01 »
Кого стріляти, 75% зебілів?
Набоїв не вистачить.
В шахти скинемо...
 >:(

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
« Reply #8 : Червня 25, 2019, 08:02:53 08:02 »
Знайомий АТОшник так описував звичайний бій у них: "Сидимо на ВОПі. Чуємо постріли, дивимось сусідній ВОП лупить кудись, дивимось по трасерам куди і ми починаємо туди лупити. Через деякий час вони перестають і ми перестаємо. В посадку куди лупили один хрін не підеш, бо там купа мін і наших і сепарських, тому чи попали в когось, чи взагалі там хтось був, хрін його знає".
За що купив, за те продаю, але якщо все так, то геть незрозуміло навіщо вчитись влучно стріляти. Це специ повинні вміти. Снайпери, марксмени. А від усіх інших потрібна кількість, а не точність.

Ясно. Армія повинна перейти на холості набої.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #9 : Червня 25, 2019, 08:38:34 08:38 »
Хлопці, поки ви теоретично мрієте про те, що треба влучно стріляти, в Кремлі розробляють плани масового винищення сотень тисяч українських патріотів. І ви нічого не зможете їм протиставити, бо ви не організовані, а інструмент свого самозахисту - Українську державу - зєбільний український нарід бездумно просрав на виборах. У нас навіть радикальних партій нема - усі ці Сволоти, правосєки та курви Білецького шестерять на ФСБ.
Тому найкраща порада: усі, хто може, негайно тікайте в еміграцію. Чим далі, тим краще, але навіть Польща та країни Балтії краще, ніж нічого. В Україні в найближчий час почнеться геноцид. І не ми будемо вбивати, а нас.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Полли

• Sr. Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #10 : Червня 25, 2019, 09:57:37 09:57 »
с кем воевать собрались?

у нас *все будет раша* уже почти на пороге и большинству незалежнисть нах не нужна дивись результати виборив

от такие дела

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #11 : Червня 25, 2019, 10:04:16 10:04 »
Хлопці, поки ви теоретично мрієте про те, що треба влучно стріляти, в Кремлі розробляють плани масового винищення сотень тисяч українських патріотів. І ви нічого не зможете їм протиставити, бо ви не організовані, а інструмент свого самозахисту - Українську державу - зєбільний український нарід бездумно просрав на виборах. У нас навіть радикальних партій нема - усі ці Сволоти, правосєки та курви Білецького шестерять на ФСБ.
Тому найкраща порада: усі, хто може, негайно тікайте в еміграцію. Чим далі, тим краще, але навіть Польща та країни Балтії краще, ніж нічого. В Україні в найближчий час почнеться геноцид. І не ми будемо вбивати, а нас.
Вам пора на ФУП, будете як рідний

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #12 : Червня 25, 2019, 10:05:29 10:05 »
с кем воевать собрались?

у нас *все будет раша* уже почти на пороге и большинству незалежнисть нах не нужна дивись результати виборив

от такие дела
Голосували не за залежність, а проти Пороха

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #13 : Червня 25, 2019, 02:20:49 14:20 »
По факту голосували проти незалежності. Можете собі очі скотчем заклеїти, щоб не бачити цього факту, але все одно нікуди від цього не дінетесь.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #14 : Червня 25, 2019, 02:22:39 14:22 »
Вам пора на ФУП, будете як рідний
Ну а я можу написати, що вам в національні жінки пора, теж будете там своїм  :weep:
Аргументи будуть, чи Вам крім переходу на особистість опонента написати нема чого?

Offline Нельотчик

• Hero Member
« Reply #15 : Червня 25, 2019, 02:32:52 14:32 »
За два-три роки безперешкодного зомбування, біомасі втокмачили, що все погане - через президента Порошенка.
Рік-півтора, і бидло запам'ятає, що всі злидні - через незалежнісьть.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #16 : Червня 25, 2019, 02:45:07 14:45 »
Ну а я можу написати, що вам в національні жінки пора, теж будете там своїм  :weep:
Аргументи будуть, чи Вам крім переходу на особистість опонента написати нема чого?
Аргументував вашим постом

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #17 : Червня 25, 2019, 02:49:23 14:49 »
За два-три роки безперешкодного зомбування, біомасі втокмачили, що все погане - через президента Порошенка.
Рік-півтора, і бидло запам'ятає, що всі злидні - через незалежнісьть.
  Уточнення: за п'ять років утовкмачили.
   По злидням сумнівно щось, потребує фізичного підтвердження та й конкуренти не дріматимуть.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #18 : Червня 25, 2019, 03:30:36 15:30 »
Аргументував вашим постом
Ну значить на тому і розійдемось. Ви мене вважатимите фупчиком, а я Вас - національною скво  :smilie8:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #19 : Червня 25, 2019, 03:55:09 15:55 »
шо шо а с этим на уровне
еще ножи метал када то
щас не знаю :smilie5:

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #20 : Червня 25, 2019, 05:18:03 17:18 »

Якби вони голосували проти Пороха, але за незалежність, то викреслили би обох кандидатів. Але ж вони фактично залишили Зе, тобто проголосували за нього. І тепер можуть говорити все, що завгодно, але свою підлоту Україні вже зробили.

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
« Reply #21 : Червня 25, 2019, 05:47:48 17:47 »
По факту голосували проти незалежності. Можете собі очі скотчем заклеїти, щоб не бачити цього факту, але все одно нікуди від цього не дінетесь.

+10 000

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #22 : Червня 25, 2019, 06:49:51 18:49 »
хохдобыдло жалкий народишко
его участь мыть унитазы имперским нациям

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
« Reply #23 : Червня 25, 2019, 07:09:24 19:09 »
хохдобыдло жалкий народишко
его участь мыть унитазы имперским нациям
УПА -це звичайні селяни.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #24 : Червня 25, 2019, 08:21:44 20:21 »
Еге ж.
Пошвидше гої звільняйте земельку для коломойських з боголюбовими. :smiley14:
Ваша мета зрозуміла, стрибок. :smilie7:

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #25 : Червня 25, 2019, 08:24:21 20:24 »
Ви краще Зебілів готуйтесь мочити, ніж між собою сратись.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #26 : Червня 25, 2019, 08:47:24 20:47 »
Ви краще Зебілів готуйтесь мочити, ніж між собою сратись.
Просто цей пан заходить в будь яку тему тільки для того, щоб обісрати свободівців.
У нього в усьому, в тому числі і в агресії кацапії, винні Фаріон та Ніцой.
А те що він закликає українців звільняти Україну від українців, тікати до Польщі і там полячитися, до Німеччини і там онімечуватися наводить на роздуми.
Яка мета таких закликів?
Звільнити землю для створення каганату? Нової хозарії? А мо' новоросії?

ПиСи Я не є членом Свободи.
Але перший загиблий  у Донецьку на проукраїнському мітингу Дмитро Чернявський - речник Свободи.
І ше купа свободівців полегли і на Майдані і на війні.
А воно постійно їх обсирає.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #27 : Червня 25, 2019, 09:49:06 21:49 »

От тіко не нада пиздіть.
73% голосували проти України як незалежної європейської країни. Цілком свідомо голосували. Виправдання їм нема і не буде. Вони мали вільний вибір і вони його зробили абсолютно свідомо.
If you are going through hell, keep going.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #28 : Червня 25, 2019, 09:51:47 21:51 »
Просто цей пан заходить в будь яку тему тільки для того, щоб обісрати свободівців.
У нього в усьому, в тому числі і в агресії кацапії, винні Фаріон та Ніцой.
А те що він закликає українців звільняти Україну від українців, тікати до Польщі і там полячитися, до Німеччини і там онімечуватися наводить на роздуми.
Яка мета таких закликів?
Звільнити землю для створення каганату? Нової хозарії? А мо' новоросії?

ПиСи Я не є членом Свободи.
Але перший загиблий  у Донецьку на проукраїнському мітингу Дмитро Чернявський - речник Свободи.
І ше купа свободівців полегли і на Майдані і на війні.
А воно постійно їх обсирає.

Я вас розумію. Лише додам, що така погань як Тягнибок чи Сич зробили все щоб Порох не був обраний.
If you are going through hell, keep going.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #29 : Червня 25, 2019, 10:38:19 22:38 »
Я вас розумію. Лише додам, що така погань як Тягнибок чи Сич зробили все щоб Порох не був обраний.
Порох і його команда все зробили, щоб Свободи не було у ВРУ.
Натомість Гончаренки, Ківи, міністр Аваков та іже з ними, Ахмєтову дав заробити, щоб було йому за що новінських та оппоблок утримувати, але я жодного разу не обзивав ні його ані його прибічників поганню.
Пробував дискутувати, аргументувати, але у відповідь брудна лайка, брехня і наклепи.
У стилі дідусіволдбоїв та інших асмодєєв.