Автор Тема: Офис президента Зеленского просит Порошенко о помощи  (Прочитано 2458 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Абсолютно очевидно. І він публічно робить ротом відповідні звуки.

аргументуй.
фактами.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
аргументуй.
фактами.

Позиція бєні, котру він висловлює в інтерв'ю, повністю співпадає з кацапською.

Offline majesty

• Ветеран форума
а яка тоді логіка цього усього взагалі ?
який розумововідсталий клоун вирішив порвати усю політично-олігархічну систему країни ?
шо заставило клоуна балотуватися ?
він заможна самодостатня людина і тут іпать я зроблю рай для хохлів !!! ???

смішно.
Бєня зробив усю ставку на зільонку ?
неправда.
бєня робив фінансував Шевченка який втопив швабоду.
бєня фінансував частково юлю яка топила усіх.
бєня фінансував частково клована...
Порох ішов самостіно.

ше можемо побачити слуга урода+голос+єс в певних голосування по зміні конституції.

реальна опозиція : чук і риги + юлька яка за Путіна жопу рве завхди.

все.
алаверди панове :)

братику ти не прав
там війна

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
давай свою.
я поржу над тобою.

Тезмсно. Ізучай-тє  :smilie5:

Що відбувається

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
У нас тут есть Фурмулюкс, тоже теорию заговора продвигал
Не «тєорію заґовора», а лише свої думки. І наразі залишаюсь з думкою, що зе — спільний проект Порошенка та Коломойського задля того, щоб не допустити ригів та тимошенко до влади. Звичайно, мої прогнози були невірні, визнаю, але... Чомусь я вже не чую інших прогнозистів — про йулю-прем'єра, про дефолт, про розрив відносин з МВФ тощо. Натомість бачу істерику російських ЗМІ, що Зеленський продовжує політику Порошенка. Тож мені цікаво, хто з нас був ближчим до істини?

Головна вистава — показове протистояння Порошенка та Зеленського. Воно має бути таким потужним, щоб не залишилось місця ані для кого іншого. І вони з цим чудово впораються.

Offline div

• Ветеран форума
Не «тєорію заґовора», а лише свої думки. І наразі залишаюсь з думкою, що зе — спільний проект Порошенка та Коломойського задля того, щоб не допустити ригів та тимошенко до влади. Звичайно, мої прогнози були невірні, визнаю, але... Чомусь я вже не чую інших прогнозистів — про йулю-прем'єра, про дефолт, про розрив відносин з МВФ тощо. Натомість бачу істерику російських ЗМІ, що Зеленський продовжує політику Порошенка. Тож мені цікаво, хто з нас був ближчим до істини?

Российским СМИ сказали истерить они и истерят. Это никак не характеризирует объект истерии потому как никак от него не зависит.
Дальше. Зеленский не проводит никакой политики кроме оперативного реагирования, да и то в меру своих ограниченных способностей и понимания
В итоге даже если это действительно "игра", хотя тому не приведено никаких доказательств, то она на грани фола. Вероятность краха крайне велика

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
Российским СМИ сказали истерить они и истерят. Это никак не характеризирует объект истерии потому как никак от него не зависит.
Дальше. Зеленский не проводит никакой политики кроме оперативного реагирования, да и то в меру своих ограниченных способностей и понимания
В итоге даже если это действительно "игра", хотя тому не приведено никаких доказательств, то она на грани фола. Вероятность краха крайне велика

Не бачу жодного «на грані фола». Бачу повне продовження політики минулої влади плюс бонуси Коломойському, як я і очікував.  Інша справа, що з обох боків продовжується риторика протистояння — бариги проти реваншу. А все інше так само — Мінськ, Нормандський формат, МВФ, НАТО, Варфоломій тощо.

Я помилився в тому, що вважав, що це операція по нейтралізації йулі на цих виборах, але вони, схоже грають в довгу гру — створення двопартійної системи, яка зможе тримати владу всередині себе довше, ніж один термін. Це можна буде побачити з риторики влади вже скоро — з того, кого будуть піарити як головного опозиціонера.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
інтервю Коломойського рос каналу РБК почитайте.
там чітко про Пороха і гусскіх сказано : Порох зупинив агресію. З цим питанням він справився. а зі своїми питаннями ми з ним всередині країни розберемося - то не справа гусскіх (с)

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
Не бачу жодного «на грані фола». Бачу повне продовження політики минулої влади плюс бонуси Коломойському, як я і очікував.  Інша справа, що з обох боків продовжується риторика протистояння — бариги проти реваншу. А все інше так само — Мінськ, Нормандський формат, МВФ, НАТО, Варфоломій тощо.

Я помилився в тому, що вважав, що це операція по нейтралізації йулі на цих виборах, але вони, схоже грають в довгу гру — створення двопартійної системи, яка зможе тримати владу всередині себе довше, ніж один термін. Це можна буде побачити з риторики влади вже скоро — з того, кого будуть піарити як головного опозиціонера.

Коломна сказав : "опзж" - прєдатєлі і коллаборанти...
походу риго-опозиція буде.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
братику ти не прав
там війна

за ресурси. за бабло. за абсолютну владу.
але таке було завжди в країні.
наразі вималювалось менше олігархічно-фінансово-політичних груп у владі. декого відсторонили від влади.

Offline Dust

• Hero Member

Ну, chinagoga - організація мультизадачна. Пожуріть Люлю за вертольотики теж треба. А там буде видно, хто матєрі-історії болєє ценєн.

Offline Geo

• Ветеран форума
за ресурси. за бабло. за абсолютну владу.
але таке було завжди в країні.
наразі вималювалось менше олігархічно-фінансово-політичних груп у владі. декого відсторонили від влади.

І кого?

Offline irpin

• Ветеран форума
І кого?
тю!  :smilie5:
ну, ясно ж написано - петю!

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
І кого?

Ринату тяжко буде.
і Фірташу.
Вони походу вперше в такому стані - без зРади у кишені. :)
Ну і мілкіших пару штук.
Кого там Юлька кришувала будучи у владі ? Тим теж непросто.

Offline Бандер1вець

• Sr. Member
тю!  :smilie5:
ну, ясно ж написано - петю!

де таке пише ?