Автор Тема: Задержанные на столичном вокзале ромы побили полицейских  (Прочитано 852 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
В Киеве ромы, которых задержали за кражи на вокзале, избили полицейских, а суд отказался брать их под стражу.

Об этом сообщают Факты.

«Четыре правоохранителя из полка „Киев“ с пробитыми головами после „встречи“ с цыганами, которые крадут и грабят людей на столичном вокзале. Прямо в местном райотделе ромы сорвали плитку с пола и начали бить правоохранителей.

Открыто производство, но суд их даже под стражу не взял. Тупо отпустил дальше грабить. Так, что — вокзальная мафия бессмертна?» — говорится в комментарии к фото, размещенным в социальных сетях ресурсом «Киев Оперативный».

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Так чорножопий Макакян же руліт мєнтами, а тут соціально близькі елементи  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
If you are going through hell, keep going.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
В Киеве ромы, которых задержали за кражи на вокзале, избили полицейских, а суд отказался брать их под стражу.
Об этом сообщают Факты.
«Четыре правоохранителя из полка „Киев“ с пробитыми головами после „встречи“ с цыганами, которые крадут и грабят людей на столичном вокзале. Прямо в местном райотделе ромы сорвали плитку с пола и начали бить правоохранителей.
Открыто производство, но суд их даже под стражу не взял. Тупо отпустил дальше грабить. Так, что — вокзальная мафия бессмертна?» — говорится в комментарии к фото, размещенным в социальных сетях ресурсом «Киев Оперативный».
Виникае питання - хто кого затримав та як на це вiдреагував Суд...
З ромами завжди були проблеми - ця гопота багато рокiв iнсуе, як неприкасаемие - то нащо iх тодi затримують?..
А висновок такий - стаття на судей -iдiотiв, стаття на ромiв, що вирiшили, що на них не дiе Карний кодекс.
На додачу - Мiграцiйна служба - перевiрити, що це за роми та де мешкають...
 :vinsent: - моя б воля - коли вже до драки з копами дiло пiшло - дав би дозвiл на застосування вогнепальной зброi...

Offline Утренняя палка

• Hero Member
  • poisoned dwarf must be burned!
У цыган нет другого источника пропитания. А их в каталажку? :Vedy_sebe:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Якщо коротко - в Україні насувається безвладдя, як на початку 90-х років.

І чим воно закінчиться - ніхто не знає.
Бо тоді слабка влада була і в Росії і тому суверенітету України нічого не загрожувало. Але сьогодні вона там не слабка, а залізо-бетонна.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
У цыган нет другого источника пропитания.
А их в каталажку?
 :Vedy_sebe:
Роми повиннi виконувати тi ж самi Закони, що й решта неселення Украiни.
Щось не подобаеться - чемодан, вокзал... Европа.
Роми взагалi ведуть себе дуже погано - таке враження, що iх взагалi не треба чiпати.
Але чiпати будуть, як i судити та карати - Закон единий для всiх.
Роми - не виключення.
 :vinsent:

Offline Bund

• Hero Member
Які нафуй роми? Ми німців дойчами називаємо?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Які нафуй роми?
Ми німців дойчами називаємо?
:Vedy_sebe:

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
Після з’їзду партії “Слуга народу” в Трускавці з готелю зникло 256 рушників.

В Трускавці у готелі Rixos Prykarpattya із номерів зникло 256 рушників. Їх відсутність виявили після виселення з готелю 254 депутатів партії “Слуга народу”, що проходили тут тижневе навчання.

Про це повідомив один із працівників готелю, що просив не називати свого імені, віку, статі та кольору волосся. Про це повідомляє сайт uareview.com (сатиричні “фейкові” новини).

“Я сам голосував за “Слугу народу” і мені дуже подобались ці веселі молоді люди протягом всього тижня, що вони проживали в готелі, – розповідає працівник готелю. – І тому, може, я би нікому й не розповідав про ці злощасні 256 рушників. Але керівництво готелю поклало всю провину за їх зникнення на персонал і вимагає від нас відшкодування. А рушники були не дешеві. І це значить, що всі ми цілий місяць працюватимемо безкоштовно – щоб оплатити ці довбані рушники!”

На запитання, чому в навчанні брало участь 254 депутата партії “Слуга народу”, а рушників зникло – 256, працівник готелю відповідає:

“Я, звичайно, можу помилятись, бо на власні очі нічого не бачив, і все це лише мої особисті здогадки… Але під кінець тижня сюди приїхав президент України Володимир Зеленський та керівник Офісу президента Андрій Богдан.”

Працівник готелю також попросив через ЗМІ можливості звернутись до нових власників рушників і передати їм, хто б вони не були, згадати про такі давно втрачені в політиці якості, як совість, чесність та відповідальність, і повернути рушники на місце.
https://polit.media/ukraina/pislya-z-yizdu-partiyi-sluga-narodu-v-truskavtsi-z-gotelyu-zniklo-256-rushnikiv/

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
  • Стать: Жіноча
Мені все це дуже нагадує недоторканість та безкарність арабів і негрів на Заході. Люди добрі, це страшно…  :smilie2:  Але в Україні???                             
Night is the time when I feel most awake... for no discernible reason...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Мені все це дуже нагадує недоторканість та безкарність арабів і негрів на Заході. Люди добрі, це страшно…  :smilie2:  Але в Україні???                           

Серед українців домінує mindset - А шо люди скажуть?.  :lol: :lol: :lol:

Під людьми вони завше розуміють жидів і москалів.   :smilie2:
If you are going through hell, keep going.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Надо выганять накуй авякяна, он развел беспредел  :Ganba:
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
  • Стать: Жіноча
Серед українців домінує mindset - А шо люди скажуть?.  :lol: :lol: :lol:

Під людьми вони завше розуміють жидів і москалів.   :smilie2:

Ну тоді багато чого змінилося в Україні... і багато такого чого я зрозуміти взагалі не в змозі  :smilie2:
Night is the time when I feel most awake... for no discernible reason...

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
+ 100