Автор Тема: Безсмертного звільнили  (Прочитано 1314 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Re: Безсмертного звільнили
« Reply #1 : Серпня 13, 2019, 03:43:03 15:43 »
Хазяї Зелі - ФСБ.
Шмаркля все робить для полегшення їх роботи в Україні.
Цікаво, коли суспільство це зрозуміє?
Коли вже не буде суверенітету України?

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Серпня 13, 2019, 03:47:07 15:47 »

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #3 : Серпня 13, 2019, 04:35:26 16:35 »
Зебуіни у розпачі. Не знають як реагувати. До Пороха Безсмертного не пристебнеш, бо він його критикував і особливо не підтримував. А до Мінську його запросив особисто Зеля. От бабуїни і не знають тепер, що ж думати з цього приводу. Кого підтримувати.  :laugh:

Offline Cheerful Sniper

• Hero Member
« Reply #4 : Серпня 13, 2019, 04:42:26 16:42 »
Вотетат вот Бєссмєртный гаваріл-мовкал на нєпанятном языкє. 95-й квартал іво нє панімал.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #6 : Серпня 13, 2019, 04:52:39 16:52 »
Ну що, Ромцю, допомогли тобі твої зебіли?  :weep:

Ледь місяць протримався на посаді. Як гандон використали і викинули, навіть не повідомивши напряму про звільнення.  :lol:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Vogel

• Sr. Member
« Reply #7 : Серпня 13, 2019, 05:02:05 17:02 »
Остання його заява по ситуації на Донбасі була досить адекватною - там пропонувалися хоч якісь дії у відповідь на постійні обстріли. Від діючої влади я поки не почув навіть приблизного плану

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #8 : Серпня 13, 2019, 05:06:51 17:06 »
собственно
я был удивлен его назначением
и совершенно не удивлен его увольнением ))
зы
имхо , ромчик бесполезное померанчевое трепло
трудно даже представить тех, кому он способен принести пользу на службе
кроме как впечатлять журналистов ))

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #9 : Серпня 13, 2019, 06:21:01 18:21 »
Судя по всему что  известно нам, Безсмертный умышленно спровоцировал свое увольнение предложением приостановить участие Украины в Минских переговорах.  Он понимает бесполезность и ненужность этих дурацких минских переговоров. Он как и Кучма понимает, что Зеленский принял курс уступок и участвовать в этом не хочет. Зеленский будет вынужден своей собственной рукой (или руками неотделимых от него имен) написать себе приговор. Никакие переговоры ничего не дадут, никто соблюдать их не собирается, но теперь за все отвечать будет лично Зеленский. Увернуться не получится.. Далее последует несколько ходов Коломойского и г-н Аваков в качестве решения всех проблем.

https://timeze2019.blogspot.com/p/bp.html?m=1

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #10 : Серпня 13, 2019, 06:45:46 18:45 »
 Щось недавно читав про політичну ситуацію, так висловлювалася думка, що кваліфіковані спеціалісти не будуть співпрацювати з Зелею навіть в якості радників, бо своїх пройобах він звинуватить саме їх .

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #11 : Серпня 13, 2019, 06:47:15 18:47 »
Роман Безсмертний прокоментував своє відлучення від участі в мінських переговорах. Таке рішення у вівторок схвалив президент Володимир Зеленський.

В ефірі "24 каналу" пан Безсмертний розповів, що про своє звільнення дізнався зі ЗМІ - так само, як і про своє призначення місяць тому.

"У моїй практиці я пережив три етапи роботи з президентами. Перший етап - коли президент, коли призначав і звільняв, пояснював причини, другий етап - коли я від імені президента пояснював, чому він приймає таке рішення. І зараз етап, коли ніхто нічого не пояснює ні коли призначає, ні коли звільняє", - каже він.

"Коли місяць тому мене призначили, я через деякий час запитав: а чому ви так дієте (без попередніх перемовин. - Ред.)? Відповідь була дуже коротка: в нас немає часу на зустрічі".

"Таємниці немає"
За словами пана Безсмертного, жодної таємниці щодо причин його звільнення немає - все через його публічну позицію з окремих питань.

"Причина такої моєї поведінки криється в тому, що це п'ятий президент у моєму житті, з яким я контактував. І, ви знаєте, я дуже глибоко переживав, коли бачив, як попередники робили певні кроки, і я міг їх зупинити від цих речей, але я десь йшов на компроміс з колегами, з власним сумлінням".

"І тепер я просто для себе рішення прийняв: коли я розумію, що может бути далі, я коректно - я ж нікого не ображав - починаючи з того, що не можна не проводити військовий парад у Києві, що не треба телефонувати Путіну, а треба діяти - і діяти досить різко, послідовно".

Зеленський звільнив Безсмертного з посади представника у Мінську
"Очевидно, що така позиція не до двору, але тим паче це право президента", - каже пан Безсмертний.

Він додав, що ставиться до рішення Зеленського про звільнення "абсолютно нормально", адже звільняти і призначати людей - це право президента.

"Я вірю в бажання Зеленського зробити краще, але він, на жаль, зараз сунеться в пастку. Він просто не розуміє, з ким має справу. Це його свідоме переконання, що Путін у цій ситуації може бути якимось союзником. Зеленський у цьому протистоянні зараз виглядає як миша, яка довірилася коту. Цей кіт пограється з мишою, а потім її покарає за це", - сказав Безсмертний.

У вівторок Володимир Зеленський своїм указом звільнив Романа Безсмертного від обов'язків представника України у підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи в Мінську. Причини такого рішення не уточнюються.

Президент уповноважив Безсмертного представляти країну у політичній підгрупі на початку липня. Таким чином він виконував цю роль трохи більше місяця.

За цей час, як повідомляв сам Безсмертний, у Мінську домовились про обмін полоненими та засудженими, а також про початок перемир'я з 21 липня. Воно передбачало безстрокове припинення вогню на Донбасі і зупинку мінування території.

Згодом стало зрозуміло, що "ЛНР" і "ДНР" умов перемир'я не дотримуються. Лише 6 серпня у зоні Операції об'єднаних сил внаслідок обстрілів загинули четверо українських військових.

Водночас "ДНР" і "ЛНР" так само звинувачують українську сторону в обстрілах та діях диверсійних груп, втім, своїх втрат не розкривають.

"Зеленський - це сором": президент повернув свого критика у Мінські перемовини
Безсмертний: у Мінську домовилися про обмін 208 на 69
Нещодавно Безсмертний висловив думку, що після загибелі військових Україна мала б призупинити участь у Мінському процесі.

"Після подій у Павлополі перше, що треба було сказати: Україна припиняє роботу в Мінському процесі до моменту, доки не буде зібрано "нормандський формат", - сказав він.

"Якщо на Росію не тиснути, вона діятиме агресивно і ще більш агресивно. В Росії зовнішня політика реалізується через принцип "примушення до миру силою".

Раніше, у 2015 - 2016 роках, Роман Безсмертний вже очолював політичну підгрупу мінських перемовин і після того досить різко критикував політику президента Петра Порошенка.

У 2019 він також відзначився критикою Володимира Зеленського.

Під час президентської кампанії Безсмертний, який також балотувався на посаду президента, заявив, що його порада Зеленському - "піти і забрати всі документи з ЦВК".

"Цей сором ми ще довго і довго будемо переживати із Зеленським. Допустити обрання подібного президента - це принизити націю", - заявив пан Безсмертний 22 березня 2019 року.
If you are going through hell, keep going.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #13 : Серпня 13, 2019, 07:39:23 19:39 »
А ти вже нікому не цікавий.
Йди й далі питай про "ліпецьку хвабрику"  :smiley23:

https://mobile.twitter.com/mefimus/status/1161286413331116032

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #14 : Серпня 13, 2019, 08:06:27 20:06 »
Безсмертный: Зеленский доверяет Путину и не понимает, с кем имеет дело

Освобожденный с должности представителя Украины в рабочей подгруппе по политическим вопросам Трехсторонней контактной группы Роман Безсмертный заявляет, что нормально относится к решению президента Украины Владимира Зеленского освободить его от исполнения соответствующих обязанностей, но отмечает наличие у главы Украинского государства иллюзии доверия к президенту РФ Владимиру Путину.

"Я абсолютно нормально отнесся к этому решению. Он имеет на то право, он решение принял", - сказал Безсмертный в эфире телеканала "24" во вторник, комментируя решение о своем увольнении.

При этом он отметил, что главе государства, сотрудникам его офиса и депутатам партии "Слуга народа" не хватает понимания текущей ситуации и рисков. "Нынешняя ситуация очень опасна тем, что за желанием – а я верю в честное желание Зеленского сделать лучше – он, к сожалению, сейчас движется в ловушку. Он просто не понимает, с кем он имеет дело… Это его сознательное убеждение, что Путин в этой ситуации может быть каким-то союзником", - сказал дипломат.

"В "Слуге народа"… есть желания дать ответы на эти сложные вопросы, но так, как и в Офисе президента и у самого президента, там не хватает ни знаний, ни понимания ситуации. Я честно выступал в роли человека, который пытался подсказывать… Когда я видел позицию президента, где он говорил, что надо делать первое и второе, а я ему говорил честно – я не верю им, я знаю, что они не будут этого делать… Я не мог понять действий Петра Порошенко, когда тот звонил Меркель, я точно так не могу понять действий Зеленского, который тут же звонит Путину. Потому что для меня понятно, как нужно действовать было в одной и другой ситуации", - добавил Безсмертный.

На вопрос о возможной встрече президента РФ Владимира Путина с президентом Франции Эмманюэлем Макроном через неделю и о договоренностях относительно даты встречи в нормандском формате Безсмертный сказал: "Я думаю, что в этих числах… состоится не только встреча Макрона с Путиным на юге Франции… но и президента Франции и президента Украины".

По его мнению, там же состоятся консультации со спецпредставителем США по вопросам Украины Куртом Волкером, а также могут пройти консультации с "определенными представителями Германии", "там сейчас идет разговор о возможности расширения нормандского формата".

По его словам, причиной увольнения стала его публичная позиция. "И эта позиция не только в вопросах… тактики действий на линии разграничения, тактики действий в переговорной группе", - сказал дипломат, пояснив, что работал с пятью главами государств и причиной его такого поведения является то, он хотел избежать повторения уже допущенных предшественниками ошибок.

"Очевидно, что такая позиция не ко двору, но тем паче это право президента – назначить, уволить", - подчеркнул он.

Безсмертный заявил, что будет стараться передавать свои знания другим участникам минского процесса. "Я люблю Украину и потому все, что можно, я будут делать для того, чтобы вопрос был решен", - сказал он.

Дипломат рассказал, что за прошедшие два месяца подготовил проект указа, "которым предусматривалось унормировать работу делегации и подготовил проект закона, где заложена совсем другая модель достижения мира в этой войне. "И я должен был на днях ее представить". – сказал Безсмертный, добавив, что не будет этого делать, поскольку ранее его идеи были дискредитированы.

Зеленский во вторник освободил Безсмертного от обязанностей представителя Украины в политической подгруппе в ТКГ по Донбассу. Безсмертный был назначен на этот пост 9 июля 2019 года. Ранее он выполнял аналогичные обязанности с 2015 года по апрель 2016 года.

https://interfax.com.ua/news/political/606931.html
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #15 : Серпня 13, 2019, 08:07:22 20:07 »
Ну що, Ромцю, допомогли тобі твої зебіли?  :weep:

Ледь місяць протримався на посаді. Як гандон використали і викинули, навіть не повідомивши напряму про звільнення.  :lol:

:smiley24:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #16 : Серпня 13, 2019, 08:08:34 20:08 »
Остання його заява по ситуації на Донбасі була досить адекватною - там пропонувалися хоч якісь дії у відповідь на постійні обстріли. Від діючої влади я поки не почув навіть приблизного плану

Та він  - нормальний, розумний дядько. Але - дурень.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #17 : Серпня 13, 2019, 08:11:06 20:11 »
собственно
я был удивлен его назначением
и совершенно не удивлен его увольнением ))
зы
имхо , ромчик бесполезное померанчевое трепло
трудно даже представить тех, кому он способен принести пользу на службе
кроме как впечатлять журналистов ))

Та ні. Він не трепло. Нормальна людина. Просто ефект "Чорновола-молодшого". "Умная голова, да дураку досталась". Чорновол молодший вже глибоко розкаявся і зробив висновки. Тепер черга Безсмертного.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #18 : Серпня 13, 2019, 08:12:40 20:12 »
А ти вже нікому не цікавий.
Йди й далі питай про "ліпецьку хвабрику"  :smiley23:

https://mobile.twitter.com/mefimus/status/1161286413331116032

А Найем должен усвоить одну истину. Он идет на*уй. Просто. Ногами. И это навсегда.
« Останнє редагування: Серпня 13, 2019, 08:17:32 20:17 від Geo »

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #19 : Серпня 13, 2019, 08:15:31 20:15 »
Та ні. Він не трепло. Нормальна людина. Просто ефект "Чорновола-молодшого". "Умная голова, да дураку досталась". Чорновол молодший вже глибоко розкаявся і зробив висновки. Тепер черга Безсмертного.

ну на сколько мне не изменяет память,
то за все что брался ромчик, накрывалось медным тазиком
ну есно не по его вине ))
возможно, ожидалось от него и тут подобное ... ))

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #20 : Серпня 13, 2019, 08:15:36 20:15 »
Не зря Господь говорил ЗОЛОТУЮ истину: будьте, как дети.  :smiley24:

Начинаешь хитрожопить, паскуда...получишь свое обязательно. "Мудрый" (в плохом смысле слова) всегда исторически получит по морде от истории и судьбы.
Будьте, как дети. (Это я про квартирооптимистов в общем и Найема в частности)
« Останнє редагування: Серпня 13, 2019, 08:28:47 20:28 від Geo »

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #21 : Серпня 13, 2019, 08:16:50 20:16 »
ну на сколько мне не изменяет память,
то за все что брался ромчик, накрывалось медным тазиком
ну есно не по его вине ))
возможно, ожидалось от него и тут подобное ... ))

Нет. В Минских...многие положительные моменты как раз держались на Ромчике. а не на Кучме - рыжей паскуде.

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #22 : Серпня 13, 2019, 08:23:48 20:23 »
Хе-хе, Ромця піднайняли заочно, заочно і копнули в дупу  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #23 : Серпня 14, 2019, 06:51:31 18:51 »
Коментатори відставки Безсмертного з Мінської контактної групи чомусь не згадують, що Зеленський - не перший президент України, який прийняв таке рішення. Першим був Порошенко. І в рішенні Порошенка, як і в рішенні Зеленського, була своя логіка
Мінський процес має виключно імітаційний характер.  Війна буде все одно продовжуватиметься рівно стільки, скільки це необхідно Росії для ліквідації Української держави або для відмови від цієї ідеї.  Мова йде не про роки навіть, а про десятиліття української приреченості на війну, кризи, втрати і розчарування.

Але при цьому сторони зацікавлені в Мінському процесі як в імітації.  Тому що для України продовження процесу це одночасно продовження санкцій проти Росії.  А для Росії це доказ своєї "конструктивності", ролі "посередника" і можливість посадити своїх маріонеток за стіл переговорів з Україною.

Безсмертний двічі залишав Мінську групу саме тому, що зацікавлений в політичному, а не в імітаційному процесі.  А президент України зацікавлений в імітації, а не в реальній політиці в Мінську.  Так, можливо, досвідчений Петро Порошенко в більшій мірі віддавав собі в цьому звіт, ніж далекий від реального життя Володимир Зеленський.  Можливо, у Зеленського зберігаються деякі ілюзії щодо шансів домовитися з Путіним - тут Безсмертний може бути правий.  Однак ніякого значення це взагалі не має.  Зеленський ні з ким не домовиться - інакше як на умовах, які мають на увазі повну капітуляцію України та її швидкий демонтаж.  А в цьому не зацікавлені ні сам Зеленський, ні Захід.  Ну і ще не зацікавлений український народ, який прокинеться вже за кілька місяців - і почне відбуватися те, про що ні Зеленський, ні Путін, ні Захід, ні сам український народ навіть не здогадуються.  Одне можу пообіцяти: нудно не буде нікому.  І Роману Безсмертному також - просто він зрозумів неминучість процесів пробудження одним з перших.

https://espreso.tv/article/2019/08/14/vitaliy_portnykov_minsk_ce_neobkhidna_imitaciya
If you are going through hell, keep going.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #24 : Серпня 14, 2019, 07:00:24 19:00 »
Правда, но насколько помню Бессмертного Порошенко не увольнял, он сам подал в отставку

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #25 : Серпня 17, 2019, 11:14:12 23:14 »
Здається, що до того йде  :smilie2:

https://mobile.twitter.com/politkyxnya/status/1162804781922041857

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #27 : Серпня 18, 2019, 07:55:58 19:55 »
Вони дограються, що Євросоюз зніме з нас безвіз, а можливо й асоціацію. Принаймі мови про європейський напрямок розвитку мови вже немає.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #28 : Серпня 19, 2019, 06:12:13 06:12 »
Вони дограються, що Євросоюз зніме з нас безвіз, а можливо й асоціацію. Принаймі мови про європейський напрямок розвитку мови вже немає.

"Бєзвіз і асоціацію на хлєб нє намажєш"(с) зєлупоголові