Автор Тема: Разговаривал сегодня с партизаном.  (Прочитано 10933 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Разговаривал сегодня с партизаном.
« Reply #30 : Квітня 19, 2014, 12:45:08 00:45 »
Янукович, да...но за 3 года все разворовать не смог бы. Так где Гриценко, почему не кричал, честный он наш? Хоть одно слово о таком состоянии армии от него кто-то слышал???

Він не просто говорив. він ще й намагався це виправити. В армії при грицу мало того що зп підняли і хати давали (реально давали), так ще і техніку почали поставляти. Я був з вояками при Грицу. Казали, що перший, хто для армії щось робить, а не лише для себе.
про техніку я не чув, про квартири брехня єдине що помінялось в ЗСУ - він започаткував порядок доповіді при ЧП в військових частинах черговий частини мав по їнструкції зразу доповідати командиру і вищому оперативному черговому без дозволю командира (якщо грубо) якщо вскривалося покритя якоїсь події (просто не доповідь командира) могли командира "попросити" написать рапорт на звільнення і іще була мулька - всі командири частин по всім ЗС доповіли що схильних до вживання алкоголом "немає" або всі такі звільнені, і останне: він ввів так званий формуляр частини (для кожної в/ч ЗС) розроблена була програма спеціальна, більше того були збори в Ніколаеві з усіх частин та зєднань по "навчанню" як заповнювати той формуляр.... - в результаті в моїй частині - за 2 роки він так ні разу до кінця і не був правильно заповнений потім як завжди ця епопея затухла..., так що ніяких там революційних змін не було... да в 2005 році все таки були навчання великі якщо так можна сказати на Тучинському полігоні (5 км від моєї частини) літаки навіть літали і гвинтокрили це було 1 раз з 2000 по 2010 поки я там служив.

та за техніку я тут вже 100500 раз писав і показував. Була і реально ставало на потік. Сам приймав в тому участь.
По навчаннях. Я, як інженер був штук на 5-7 за 3 роки. Від Дніпра до  Севастополя. І стріляли і літали. Видовище просто захоплююче.
І я памятаю коли нашим морякам зп помножили на 2. Саме сидів в севастопольському штабі. Вони були ну дуже раді. І людей, які отримали житло, сам бачив.

Може що зі сторони вояки і було не в тему, не буду сперечатися.
Але в порівнянні з іншими, він був толковим міністром.

Offline focus

• Hero Member
« Reply #31 : Квітня 19, 2014, 12:50:14 00:50 »
так що ніяких там революційних змін не було... да в 2005 році все таки були навчання великі якщо так можна сказати на Тучинському полігоні (5 км від моєї частини) літаки навіть літали і гвинтокрили це було 1 раз з 2000 по 2010 поки я там служив.

взагалі то, дійсно - краще знати гірку правду, ніж засинати під солодку брехню.  але ж як воно все вже зайпало!!! (гірка правда) :smilie2:

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #32 : Квітня 19, 2014, 12:51:22 00:51 »
як думаєте за 2 місяця щось встигли підлатати ?

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #33 : Квітня 19, 2014, 12:53:40 00:53 »
Не понял. А где 6 ярдов для армии, про которые кролик пистел? Коломойскому перекачал?

Offline focus

• Hero Member
« Reply #34 : Квітня 19, 2014, 12:54:19 00:54 »

ну так ТС про це як раз і пише..
щось таки підладнали - тепер би тільки ворогу не віддати при нагоді :smilie9:

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #35 : Квітня 19, 2014, 12:58:33 00:58 »
шо не говори....а при грице хоть шото было и это правда.....

даже сейчас многие признают...шо при нём армия хоть как то жила....

а после него всё писец....

я только одного не понимаю....зачем он грит везде...шо мы можем шашками махать....
на самом деле наверное действительно не можем...поэтому и здали крым и наверняка и восток сдадим...
пасторы всякие наверняка знают об этом...о реальной картине....
однако всеравно не понимаю почему ...лучше может погибнуть красиво х\з...чем такой позор для всей страны....как сейчас.

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #36 : Квітня 19, 2014, 01:01:56 01:01 »

благодаря действительно героям парням сельским...механикам....шото да поставили на ноги и колёса...

тока если всякие пидарасы будут ещё по 6бмп отдавать ..то думаю эти механики этих офицеров действительно будут  вешать.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #37 : Квітня 19, 2014, 01:03:40 01:03 »

[/quote]

благодаря действительно героям парням сельским...механикам....шото да поставили на ноги и колёса...

тока если всякие пидарасы будут ещё по 6бмп отдавать ..то думаю эти механики этих офицеров действительно будут  вешать.
[/quote]

так згоден

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #38 : Квітня 19, 2014, 01:06:11 01:06 »

:smilie7:

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #39 : Квітня 19, 2014, 01:10:10 01:10 »
Не понял. А где 6 ярдов для армии, про которые кролик пистел? Коломойскому перекачал?

ну если ты заметил...техника всё таки передвигается по стране...её..заправляют.....вертолёты летают....самолёты тоже ...
парни хоть налитаются за это время вдоволь.
где то уже подсчитывали толи на хвупе или тут..не помню...вылет мига вроде 40штук евро за раз и его обслуживание в год 1милион евро в год...и это без стрельбы...

Offline focus

• Hero Member
« Reply #40 : Квітня 19, 2014, 01:19:06 01:19 »

я только одного не понимаю....зачем он грит везде...шо мы можем шашками махать....
на самом деле наверное действительно не можем...поэтому и здали крым и наверняка и восток сдадим...
однако всеравно не понимаю почему ...лучше может погибнуть красиво х\з...чем такой позор для всей страны....как сейчас.

якщо німці в 41 одразу почали масово вбивати і руйнувати все що дихає і шевелиться, то  мометнально сформувалася і адекватна відповідь - їх також почали хєрячити без докорів сумління.
а тут заходять без особливого насильства - хоч і зухвало, але без гори трупів і без руїн+ місцеві лояльні до прибульців + ті хто"прийшов" знають багатьох "нашіх". можливо десь навіть бухали разом (на морі наприклад).
от і виходить вєжлівій віджим.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #41 : Квітня 19, 2014, 01:26:42 01:26 »
То Т-76? М-да, бля...
Щодо німців, то вони не почали вбивати, поки їх не почали вбивати підпільники НКВД, зробивши населення фактичними заложниками.

Кого німці системно винищували це єврейське населення.
Плюс мільйони військовополонених, з якими вони не знали що робити, і які не підпадали під міжнародні конвенції, бо СССР їх не підписав.
If you are going through hell, keep going.

Offline focus

• Hero Member
« Reply #42 : Квітня 19, 2014, 01:32:33 01:32 »
То Т-76? М-да, бля...
Щодо німців, то вони не почали вбивати, поки їх не почали вбивати підпільники НКВД, зробивши населення фактичними заложниками.

Кого німці системно винищували це єврейське населення.
Плюс мільйони військовополонених, з якими вони не знали що робити, і які не підпадали під міжнародні конвенції, бо СССР їх не підписав.

ну навіщо ви так?
німці смачно отбомбилися в перші ж години і дні війни
мої родичі практично попали під бомбардування(недалеко від качі) - там був аєродром.

з іншим в принципі згоден.,

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #43 : Квітня 19, 2014, 01:32:41 01:32 »

якщо німці в 41 одразу почали масово вбивати і руйнувати все що дихає і шевелиться, то  мометнально сформувалася і адекватна відповідь - їх також почали хєрячити без докорів сумління.
а тут заходять без особливого насильства - хоч і зухвало, але без гори трупів і без руїн+ місцеві лояльні до прибульців + ті хто"прийшов" знають багатьох "нашіх". можливо десь навіть бухали разом (на морі наприклад).
старые люди 100500 историй рассказывали....шо немцы когда приходили вели себя очень даже нормально и достаточно действительно вежливо с обычным насилением....полно историй как пленых отдавали нашим бабам...говорила шо муж...и получала его ...
всё поменялось после того как нквд и партизаны начали диверсионными группами мочить немцев....

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #44 : Квітня 19, 2014, 01:36:19 01:36 »

большие сомнения меня берут...если бы украинская армия вежливо допустим зашла бы в брянскую область например...и кацапский друг с нашего офицера с ним и дальше бухал бы.
думаю он бы его ипашил бы...и даже не вежливо.

Offline focus

• Hero Member
« Reply #45 : Квітня 19, 2014, 01:44:16 01:44 »

большие сомнения меня берут...если бы украинская армия вежливо допустим зашла бы в брянскую область например...и кацапский друг с нашего офицера с ним и дальше бухал бы.

ну так, і тут я згоден.  що сказати .., х*й його знає чому так себе поводять наші військові - скоріш за все це ідеологічна зрада і ... боягузтво банальне.   

Offline Frost

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #46 : Квітня 19, 2014, 01:46:20 01:46 »
старые люди 100500 историй рассказывали....шо немцы когда приходили вели себя очень даже нормально и достаточно действительно вежливо с обычным насилением....полно историй как пленых отдавали нашим бабам...говорила шо муж...и получала его ...
всё поменялось после того как нквд и партизаны начали диверсионными группами мочить немцев....

Правда. Немцы сначала пытались быть "вежливыми людьми". Все изменилось позже.

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
« Reply #47 : Квітня 19, 2014, 01:49:27 01:49 »
Відомий економіст, Олександр Пасхавер, сказав в одному інтерв'ю, що влада України за роки незалежності, майже завжди діяла в ущерб України :smilie2:

Offline focus

• Hero Member
« Reply #48 : Квітня 19, 2014, 01:53:36 01:53 »

Немцы сначала пытались быть "вежливыми людьми".

якщо замінити "німці" на "кацапи", то... 
:smilie5:   якась дуже знайома історія малюється

Offline RadioGaGa

• Hero Member
« Reply #49 : Квітня 19, 2014, 01:54:47 01:54 »
хуйло помогает нам стать государством с армией

Offline RadioGaGa

• Hero Member
« Reply #50 : Квітня 19, 2014, 01:55:38 01:55 »
надо экономику запустить
и тогда потянем военные заказы

Offline kelt

• Hero Member
« Reply #51 : Квітня 19, 2014, 02:13:18 02:13 »
...  нас ніхто не збирається рятувати, якщо ми не будемо самі будувати власну армію, державу і ніякій владі не вірити. ...
.. так, будуваты треба, але, если б не сша/европа, то нас бы уже давно путлер сожрал - переварить то врядли, если даже овощ не смог, но было б совсем херово - партизанили б по-настоящему .. а касательно армии - там еше задолго до овоща шло и сокрашение и урезание бюджета и всего чего только можно - маман из армии лет 5 как на пенсию ушла, но еще задолго до этого рассказывала какая там жопа с финансированием, не говоря за обновление .. нашу армию сливали монотонно все годы незалежности, за типа ненадобностью - это не пацифизм, и даже не пофуизм - это зрада ..
« Останнє редагування: Квітня 19, 2014, 02:15:21 02:15 від kelt »

Offline RadioGaGa

• Hero Member
« Reply #52 : Квітня 19, 2014, 02:16:03 02:16 »
...  нас ніхто не збирається рятувати, якщо ми не будемо самі будувати власну армію, державу і ніякій владі не вірити. ...
.. так, будуваты треба, але, если б не сша/европа, то нас бы уже давно путлер сожрал - переварить то врядли, если даже овощ не смог, но было б совсем херово - партизанили б по-настоящему .. а касательно армии - там еше задолго до овоща шло и сокрашение и урезание бюджета и всего чего только можно - маман из армии лет 5 как на пенсию ушла, но еще задолго до этого рассказывала какая там жопа с финансированием, не говоря за обновление .. нашу армию сливали монотонно все годы незалежности, за типа ненадобностью - это не пацифизм, и даже не пофуизм - это зрада ..

почему только армию?
все грабили под тихое молчание манюпаса

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #53 : Квітня 19, 2014, 02:22:08 02:22 »

ну так, і тут я згоден.  що сказати .., х*й його знає чому так себе поводять наші військові - скоріш за все це ідеологічна зрада і ... боягузтво банальне.

поэтому я и написал..и меня тот сельский парниша уверил....этих падлюк будут стрелять своиже и сами дальше воевать...и он не шутил..уровень офицеров в армии как професионалов не то шо низкий а просто катастрофически низкий..плюс я так понимаю....у многих эта украина даже не в сердце.

Offline RadioGaGa

• Hero Member
« Reply #54 : Квітня 19, 2014, 02:26:44 02:26 »
интересно, а в воинские училища тоже через взятки поступали?

Offline kelt

• Hero Member
« Reply #55 : Квітня 19, 2014, 02:27:02 02:27 »
... почему только армию?
.. начнем с того что не было у нас политиков мирового уровня с мыслями о державе, ее будущем - одни временщики - поцарюваты и в монако - власть сама по себе, манюпас сам по себе .. но надо заметить что манюпас не везде молча смотрел на грабли - был в винницкой области случай, когда шли рейдерские захваты сахарных заводов с последующей сдачей на металлолом - соответственно местное население лишалось и денег и работы - когда на одном таком заводе народ таки вышел не просто защищать завод, а вышел с дробовиками против педрил на джипах с калашами и отстоял .. но таких случаев 1 на 100 если не 1000 .. революция свидомости, которую переживаем сейчас, вскрыла эти нарывы и надеюсь выведет нас на пропорцию 99 к 100 ..

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #56 : Квітня 19, 2014, 02:30:42 02:30 »

Немцы сначала пытались быть "вежливыми людьми".

якщо замінити "німці" на "кацапи", то... 
 :smilie5:   якась дуже знайома історія малюється
так обое рябое...и те и другие фашисты

Offline RadioGaGa

• Hero Member
« Reply #57 : Квітня 19, 2014, 02:31:06 02:31 »
... почему только армию?
.. начнем с того что не было у нас политиков мирового уровня с мыслями о державе, ее будущем - одни временщики - поцарюваты и в монако - власть сама по себе, манюпас сам по себе .. но надо заметить что манюпас не везде молча смотрел на грабли - был в винницкой области случай, когда шли рейдерские захваты сахарных заводов с последующей сдачей на металлолом - соответственно местное население лишалось и денег и работы - когда на одном таком заводе народ таки вышел не просто защищать завод, а вышел с дробовиками против педрил на джипах с калашами и отстоял .. но таких случаев 1 на 100 если не 1000 .. революция свидомости, которую переживаем сейчас, вскрыла эти нарывы и надеюсь выведет нас на пропорцию 99 к 100 ..

политиков где было брать?
у нас только совковая кагорта была
помоему инфантильности населения пришел конец
вернее наступает, затронет многих

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #58 : Квітня 19, 2014, 02:32:32 02:32 »
хуйло помогает нам стать государством с армией

вопрос какой ценой и с какой территорией.

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #59 : Квітня 19, 2014, 02:36:29 02:36 »
интересно, а в воинские училища тоже через взятки поступали?

та думаю как и везде.