Автор Тема: Финляндизация Украины (олег пономарь)  (Прочитано 3318 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Re: Финляндизация Украины (олег пономарь)
« Reply #30 : Вересня 08, 2019, 08:11:00 20:11 »
Майдан? Який Майдан? Де Майдан?.. :smilie10:
If you are going through hell, keep going.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #31 : Вересня 08, 2019, 08:24:19 20:24 »
Якщо вони вже сталися, то ми можемо проаналізувати і з'ясувати передумови, причини, крім цього Майдан як явище еволюцонує, тому передбачити коли саме займеться не зможемо, а чи взагалі буде  чи ні з більшою чи меншою ймовірністю зможемо. Наприклад, до другого Майдану відбулася ціла низка протестних явищ, частина з яких явно вирізнялися жорстокістю і об'єднаністю громадян. Перед першим Майданом теж , до речі, відбулася низка знакових протестів.
 75% - це не від абсолютної більшості виборців, а тільки тих, хто прийшов на виборчі дільниці, частина була дезорієнтована. І на Майдан теж виходила меншість. Згадайте 24 серпня і різницю між Зеленим перформансом і Парадом, і народною подякою і підтримкою- це і є суть нинішнього протистояння, його реперна точка. Наразі Майдан значно сильніший, зліший, рішучіший, озброєний, чисельний, згуртований, об'єднаніший, цілеспрямованіший, вбудованіший у владу.

Это как законы стихосложения.
Мы можем согласно этим законам разобрать какоето произведение по косточкам и объяснить почему оно хорошее
Но если мы напишем произведение руководствуясь этими законами то совсем не факт что оно будет хорошим

А насчет большинства и разницы с рыгами.
Какбы то нибыло, но Янукович и кампания для большой части населения были чужими, даже для многих из тех кто за него голосовал. А Зеленский свой для большинства народа, по крайней мере пока. В этом между ними коренная разница

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #32 : Вересня 08, 2019, 08:43:41 20:43 »
Майдан? Який Майдан? Де Майдан?.. :smilie10:

Тобі воно накуя ?  :smilie7:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #33 : Вересня 08, 2019, 08:46:56 20:46 »
ОДИН В ОДИН ЯК РИГІ
ПАРТИЯ РЕГИОНОВ: НОВОГО МАЙДАНА В УКРАИНЕ НЕ БУДЕТ ЕЩЕ ЛЕТ 25
22 ноября 2010 15:21

Ну й де до біса "ОДИН В ОДИН ЯК РИГІ"?
Те, що раніше ставались Майдани, зовсім не значить, що Майдани будуть знову. Як на мене, зараз маємо кардинально іншу Україну, ніж вона була в 2004 чи 2014 році:

Ви може окуляри вдягніть, щоб уважніще читати, що я пишу...
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #34 : Вересня 08, 2019, 08:52:17 20:52 »

Какбы то нибыло, но Янукович и кампания для большой части населения были чужими, даже для многих из тех кто за него голосовал. А Зеленский свой для большинства народа, по крайней мере пока. В этом между ними коренная разница
Тоді половина  України голосувала за помаранчів (Ющенка чи Юльку), а Київ та Галиччина були відверто антиригівськими. Була база для повалення режиму Януковича.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #35 : Вересня 08, 2019, 09:11:34 21:11 »
Тоді половина  України голосувала за помаранчів (Ющенка чи Юльку), а Київ та Галиччина були відверто антиригівськими. Була база для повалення режиму Януковича.

Вопрос даже не в этом.
Значительная часть голосовавших за ПР голосовала по принципу "абы не бандеровцы". Для них Янук тоже был чужим, просто "меньшим злом". Янук все равно был "начальство", "вор", "донецкий", "богач" и пр.
Я Зеленский такойже совок как и они, особенно это усугублено сериалом в котором он представлен как "простой человек", учитель из глубинки. Конечно прийдет время и ему припомнят и офшоры и миллионы, но пока все это списуют на "враки врагов"

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #36 : Вересня 08, 2019, 09:35:47 21:35 »
Вопрос даже не в этом.
Значительная часть голосовавших за ПР голосовала по принципу "абы не бандеровцы". Для них Янук тоже был чужим, просто "меньшим злом". Янук все равно был "начальство", "вор", "донецкий", "богач" и пр.
Я Зеленский такойже совок как и они, особенно это усугублено сериалом в котором он представлен как "простой человек", учитель из глубинки. Конечно прийдет время и ему припомнят и офшоры и миллионы, но пока все это списуют на "враки врагов"
Я з усім цим згоден, просто писав дещо про інше. Но оцінював підтримку зеленої банди, а лише ресурси, які можна було мобілізувати на повадення вазелінського режиму. На повалення Янука можна було легко мобілізовувати галиччан, більшість киян теж підтримували цю ідею. Зараз таких ресурсів нема.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #37 : Вересня 09, 2019, 04:06:26 04:06 »
Вопрос даже не в этом.
Для розуміння написаного спробуйте поспілкуватися з проригівським люмпеном, тоді дізнаєтесь який він був чужий. Ви ототожнюєте раба, люмпен і вільну людину, а вони різні у принципі.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #38 : Вересня 09, 2019, 04:07:20 04:07 »
Я з усім цим згоден, просто писав дещо про інше. Но оцінював підтримку зеленої банди, а лише ресурси, які можна було мобілізувати на повадення вазелінського режиму. На повалення Янука можна було легко мобілізовувати галиччан, більшість киян теж підтримували цю ідею. Зараз таких ресурсів нема.
І куди вони поділись?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #39 : Вересня 09, 2019, 04:29:38 04:29 »
 Взагалі, саме поняття "фінляндизація" за сучасних стосунків України та Росії є маніпуляцією.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #40 : Вересня 09, 2019, 08:17:41 08:17 »
Для розуміння написаного спробуйте поспілкуватися з проригівським люмпеном, тоді дізнаєтесь який він був чужий. Ви ототожнюєте раба, люмпен і вільну людину, а вони різні у принципі.

Я с ними всю жизнь общаюсь

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #41 : Вересня 09, 2019, 08:19:17 08:19 »
Я с ними всю жизнь общаюсь
То якій же чужий? Такий же пацан але до успіху прийшов.Приклад для наслідування.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #42 : Вересня 09, 2019, 08:21:55 08:21 »
То якій же чужий? Такий же пацан але до успіху прийшов.Приклад для наслідування.

Есть и такие, а есть и другие. Учителя например никогда так не рассуждали, но тем не менее массово голосовали за ПР

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #43 : Вересня 09, 2019, 08:26:42 08:26 »
Есть и такие, а есть и другие. Учителя например никогда так не рассуждали, но тем не менее массово голосовали за ПР
А середовище то теж саме, вони ще гірші.