Автор Тема: Я ЗА скасування загального виборчого права  (Прочитано 2378 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Re: Я ЗА скасування загального виборчого права
« Reply #30 : Вересня 11, 2019, 05:16:23 17:16 »
Наследственная земельная аристократия и есть аграрии. И степень лордствА зависит от диаметра морды. Морда у лорда должна быть красная от самогонки и идеально круглая, как пыльное колесо Ленд-Крузера - традиционного автомобиля лорда-агрария. Маленькие лордики - дети лорда, будущие наследники земель...уже имеют аналогичную красную и круглую морду, правда диаметром чуть меньше и машину скромнее - RAV4. Наследственный земельный аристократ, он же лорд...обожает 10-тонные кованые черные ворота с завитухами в форме листьев винограда, глухой забор из красного кирпича высотой в пятьнадцать метров, почтовый ящик с выведеной белой краской пальцем ул. Красных Комбайнеров-12 и вдалеке виднеющийся флюгер на шпиле в форме того же черного цвета петуха с размахом крыльев в три Ленд-Крузера. Что за забором у лорда, знают только кумовья-лорды. Но ходят слухи, что там обязательно есть огромная лужайка с огромными пластмассовыми гномами.
Традиции - это то, что лорды чтут свято.

:bj :bj :bj :ay :ay :ay
If you are going through hell, keep going.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #31 : Вересня 11, 2019, 07:09:19 19:09 »
Наследственная земельная аристократия и есть аграрии. И степень лордствА зависит от диаметра морды. Морда у лорда должна быть красная от самогонки и идеально круглая, как пыльное колесо Ленд-Крузера - традиционного автомобиля лорда-агрария. Маленькие лордики - дети лорда, будущие наследники земель...уже имеют аналогичную красную и круглую морду, правда диаметром чуть меньше и машину скромнее - RAV4. Наследственный земельный аристократ, он же лорд...обожает 10-тонные кованые черные ворота с завитухами в форме листьев винограда, глухой забор из красного кирпича высотой в пятьнадцать метров, почтовый ящик с выведеной белой краской пальцем ул. Красных Комбайнеров-12 и вдалеке виднеющийся флюгер на шпиле в форме того же черного цвета петуха с размахом крыльев в три Ленд-Крузера. Что за забором у лорда, знают только кумовья-лорды. Но ходят слухи, что там обязательно есть огромная лужайка с огромными пластмассовыми гномами.
Традиции - это то, что лорды чтут свято.

:hot:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #32 : Вересня 12, 2019, 10:33:20 10:33 »
еще бы знать что такое фашизм в новых исторических реалиях
Корпоративна держава, в будь-яких реаліях. Рашка, Китай, й таке інше.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #33 : Вересня 12, 2019, 10:44:15 10:44 »
Корпоративна держава, в будь-яких реаліях. Рашка, Китай, й таке інше.
Китай може, Рашка ні.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #34 : Вересня 12, 2019, 01:37:29 13:37 »
Китай може, Рашка ні.
Ну тобто ви без проблем можете провести рису: отут в рашці видання з журналістами, отут кримінал, отут ФСБ, отут ІТшна контора, а отут приватний бізнес? :) Бо взагалі-то ні, не можете. В РФ все інкорпоровано в державу, й метастази з тим чи іншим успіхом утворюються в будь-якій іноземній конторі, яка відкриває там філіали.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #35 : Вересня 12, 2019, 02:59:52 14:59 »
Ну тобто ви без проблем можете провести рису: отут в рашці видання з журналістами, отут кримінал, отут ФСБ, отут ІТшна контора, а отут приватний бізнес? :) Бо взагалі-то ні, не можете. В РФ все інкорпоровано в державу, й метастази з тим чи іншим успіхом утворюються в будь-якій іноземній конторі, яка відкриває там філіали.
Фаши́зм (італ. fascismo, від італ. fascio — «зв'язка», «об'єднання») — різновид політичного режиму, а також радикальна авторитарна імперіалістична політична ідеологія, характерними ознаками якої є сильний культ особи, мілітаризм, тоталітаризм, імперіалізм та ідея єднання та мобілізації нації та держави проти ворогів, ідея постійної війни й панування

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #36 : Вересня 12, 2019, 04:25:09 16:25 »
:)

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #37 : Вересня 12, 2019, 05:08:48 17:08 »
:)
Визначення профанське але навіть в такому знайдіть те, що описане у вас
 От краще визначення:
ФАШИЗМ (італ. fascismo, від fascio — купа, пучок, об’єднання) — ідеологія і практика європ. антидемократ. націоналістичних рухів 1920—40-х рр. Через ідео-логічну ангажованість дослідників досі залишається дискусійним у науці питання про адекватність застосування терміна "фашизм" до певних правих, консервативних або націоналістичних рухів вказаного періоду в різних країнах. 1) Політ. рух, що оформився після Першої світової війни в Італії і став однією з поширених у той час моделей радикального розв’язання суспільно-політ. та екон. проблем. Фундатором Ф. виступив діяч італ. соціаліст. руху Б.Муссоліні, який заснував 1919 рух "Фаши ді комбаттіменте" ("Союз боротьби"), а 1921 — Нац. фашист. партію. 1922—43 вона перебувала при владі. Ідеології Ф. властиві імперіалістичні устремління, оперті на "спадщину Риму", апологетика всемогутності нац. д-ви (див. Тоталітаризм), мілітаризм, антипарламентаризм, корпоративний принцип, визнання приватної власності із засудженням зловживань нею, критика індустріального та фінансового капіталізму, орієнтація на дрібні та середні підпр-ва, вождизм, відкидання ідеї класової боротьби на користь нац. міжкласової солідарності, інтеграція індивіда в низку ідеологічно контрольованих орг-цій, антикомунізм. Метою італ. Ф. була побудова тоталітарної д-ви, але в політ. практиці про таку в Італії, на відміну від Німеччини (1933), можна говорити лише від часів "вісі Рим—Берлін" — до того політ. режим мав риси авторитарного без масштабних політ. репресій
« Останнє редагування: Вересня 12, 2019, 05:12:05 17:12 від Yuras Yuras »

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #38 : Вересня 12, 2019, 05:21:25 17:21 »
 І головне в фашизмі не корпоративізм, а час і місце його існування, а якщо вже в розширеному тлумаченні , то націоналістична складова

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #39 : Вересня 13, 2019, 12:39:53 12:39 »
Визначення профанське але навіть в такому знайдіть те, що описане у вас
А нащо? Якщо ви не згодні з моїм поглядом на те, що таке корпоративна держава - то достатньо так і сказати.
Не згодні - не згодні, які ще питання :)

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #40 : Вересня 13, 2019, 12:50:14 12:50 »
А нащо? Якщо ви не згодні з моїм поглядом на те, що таке корпоративна держава - то достатньо так і сказати.
Не згодні - не згодні, які ще питання :)
Ви ж корпоративну державу пов'язали з фашизмом, а це помилка, фашизм - це Італія часів Муссоліні. І навіть якщо ви вжили "фашизм" за аналогією, то треба розуміти, що в ньому важливу роль грає етнічний бік, а Росія надетнічна.