Автор Тема: у фопов массовая прострация  (Прочитано 2850 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
у фопов массовая прострация
« : Вересня 11, 2019, 12:38:21 12:38 »

просто в ахуе от будущих порядков
я прямым текстом тролю публично

"ну шо бляди наголосовали?"
в ответ жуют галстуки и сопли :weep:

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: у фопов массовая прострация
« Reply #1 : Вересня 11, 2019, 12:47:16 12:47 »
 :smiley24:

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #2 : Вересня 11, 2019, 12:47:35 12:47 »
та пиздець, як мову у моїх знайомих відібрало.  :gigi:
очі відводять, мямлять типу, ну.. ще побаачимо, та коли воно бууде, та може все й не так.. і т.д.
кисло. вже без вогника.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #3 : Вересня 11, 2019, 12:52:09 12:52 »
 :smiley24:
 Так підарам і треба, я зі своїми знайомими зеактивістами ще не спілкувався, цікаво їх послухати. Коли зелень зметем, всі ці новації обов'язково треба зберігати.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #4 : Вересня 11, 2019, 12:59:10 12:59 »
та пиздець, як мову у моїх знайомих відібрало.  :gigi:
очі відводять, мямлять типу, ну.. ще побаачимо, та коли воно бууде, та може все й не так.. і т.д.
кисло. вже без вогника.

Нормальний єврогендель - ви нам гроші, ми вам зелену росу :smilie5:
Mocsia delenda est

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #5 : Вересня 11, 2019, 01:54:06 13:54 »
шолом лошки

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #6 : Вересня 11, 2019, 02:30:48 14:30 »
только что по телефону

"пусть этот пидар зеленый сдохнет" :weep:

Offline gremlin

• Hero Member
« Reply #7 : Вересня 11, 2019, 02:32:15 14:32 »
только что по телефону

Нагадайте їм, де Майдан!

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #8 : Вересня 11, 2019, 02:38:12 14:38 »
только что по телефону

:alen

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #9 : Вересня 11, 2019, 03:18:37 15:18 »
только что по телефону
Оно так просто не сдохнет - "Меня уже давно к себе зовет Первый канал ОРТ..." - почти дословно, во время предвыборного марафона...
Вот пусть спакует чемоданы и со своими квартальными блядями первым же еропланом  - в Первопрестольную - навсегда...
 >:(

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #10 : Вересня 11, 2019, 03:22:59 15:22 »
Нагадайте їм, де Майдан!
:laugh:
Ви ж не забули, як дехто з них прямим текстом писав: ми тут оце наобираємо, а коли що - то порохоботи скинуть  :smiley16: :super:
Майдан. Вони на інавгурацію та недопарад виповзти не можуть.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #11 : Вересня 11, 2019, 03:26:47 15:26 »
:laugh:
Ви ж не забули, як дехто з них прямим текстом писав: ми тут оце наобираємо, а коли що - то порохоботи скинуть  :smiley16: :super:
Майдан.
Вони на інавгурацію та недопарад виповзти не можуть.
Хай через смартфони дивляться...
 >:(

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #12 : Вересня 11, 2019, 04:12:18 16:12 »
есть масса информации про старт массовых проверок налоговой с начала недели :weep:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #13 : Вересня 11, 2019, 04:18:17 16:18 »
есть масса информации про старт массовых проверок налоговой с начала недели :weep:
Проверки?..
- Мелко, Хоботов!...
Ворваться, мордой в пол и все перевернуть верх дном...
 :vinsent:
« Останнє редагування: Вересня 11, 2019, 08:04:21 20:04 від Бувалий »

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #14 : Вересня 11, 2019, 05:45:04 17:45 »
Так їм і треба, саме вони і голосували за зелену жабу..

« Останнє редагування: Вересня 11, 2019, 05:57:57 17:57 від Мазепа Київ »
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #15 : Вересня 11, 2019, 06:02:31 18:02 »
та идут полным ходом, на своей шкуре уже ощутила - в понедельник звонок: "у вас наемные, вот в июле оплата з/п меньше, потому приходите, будем вас прорабатывать и заслушивать на комиссии" я: "ну так человек был в отпуске, я ж отпускные выплатила в июне, посмотрите за два месяца, все цифры пляшут" мне: "нас не интересует июнь, вот в июле вы выплатили меньше, потому мы вас вызываем и будем разбираться" я *закипая*: так в чем разбираться, я ж ничего не сделала? ну ведь человек в отпуске был, соответственно з/п меньше потому что меньше работал, а отпускные выплачены же. в чем разбираться?" ответ: "вы должны платить чтоб в список не попадать. да, раньше вас не было в списках, но сейчас попали. ну хоть бы премию выплатили наемному, чтоб в список не попадать" я *офигевая*: какую в куям премию если сотрудник в отпуске?? ответ: "вы должны явитсо будем разбиратсо. ждем вас завтра в 10 утра в каб. таком-то" я: "я не могу завтра, у меня встречи, работа и вотэтовотвсе, а явитсо к вам - это потерять полдня, давайте через неделю, я растолкаю и спланирую" ответ: "нет, комиссия заседает тогда-то, вам назначено"

плятьплятьплятьплятьплять..... сука, стена - "вам назначено, вы должны явитсо".... скуя я должна если не нарушила?? кароч, я не пошла, посмотрю на следующей неделе, если будет их комиссия, схожу с платежками, а нет так нет, буду сушить сухари и серьезно думать накуя мне кормить наемных. причем я заморачиваюсь с авансом/зарплатой и в установленные сроки/даты, я с отпуском официальным заморачиваюсь с оплатой отпускных за 3 дня раньше, но закончилась эпоха бедности(ТМ) и началось "вы должны явитсо будем разбиратсо"

за предыдущие года один раз был звонок из налоговой - мой контрагент отчитался об оплате мне с точностью до гривни, а я по банковским выпискам с точностью до копейки, ну в телефонном режиме разобрались, с противоположной стороны поняли/услышали, а сейчас всьо, "должны явитсо будем разбиратсо", давят барыг зеленые бляди, причем барыги в их понимании и вот такие как я ФОПы...

ну и ждем напечатанных ВР экономических законов с кешбеками и прочими няшками....

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #16 : Вересня 11, 2019, 08:22:34 20:22 »
Чому наступним кроком скасують єдиний податок?
Обсяг роздрібного ринку в України за 2018 рік склав 929 мільярдів гривень. Багато? Напевне.

Однак, як на мій особистий погляд це сума - лише половина від його реального обсягу. Друга половина при цьому знаходиться у тіні.

Здавалось би ну й що такого?
Але справа в тому, що в тіні знаходиться не просто реалізація товару кінцевому споживачу, в тіні знаходиться весь ланцюг руху цього товару. Тобто він або завезений контрабандою, якщо це імпортний товар, або вироблений в Україні, але в чорну.

Таким чином, при реалізації цього товару, податки взагалі НЕ сплачуються - ніякі.

А тепер переходимо до РРО, точніше до того, чому введення РРО (касових апаратів / терміналів) у ФОП не є і не може бути самоцілю.

На сьогодні склалась ситуація коли у багатьох ФОпів реальні обсяги реалізації значно перевищують ліміт в 1,5 млн.грн встановлений ПКУ.

Що буде якщо всі будуть використовувати РРО і побоюючись штрафів будуть всім видавати чеки? У нас просто зросте кількість ФОПів. Там де був один ФОП їх стане 2-3-4-5-...12.

Чи призведе це до збільшення надходжень до бюджету? НІ!

Collapse
Надходження від єдиного податку у загальному бюджеті становлять 1-2 відсотки. І якщо вони збільшаться навіть у 2 рази і складуть 4 відсотки це не кардинально для бюджету. Тим паче що ці гроші надходять не до Державного бюджету, а до Місцевого.

При цьому, за умови коли ми виведено із тіні лише саму реалізацію кінцевому споживачу, весь ланцюг, який іде до неї, буде як і раніше залишатись в тіні. Адже ФОП - платник єдиного податку, не зобов'язаний зберігати документи, які б підтверджували де він взяв товар, який реалізує.

Чому держава зацікавлена у виведені із тіні всього ланцюга? Тому що, перш за все, тільки це може призвести більш менш до значних надходжень. Якщо я дійсно правий, коли кажу що 929 мільярдів роздрібної торгівлі це лише половина ринку, тоді його подвоєння може призвести до збільшення надходжень тільки з ПДВ на 150 мільярдів, а це трохи меньше 1/3 від надходжень з ПДВ у 2018 році.

Таким чином, як на мій особистий погляд, після поголовної фіскалізації наступним має стати крок по внесенню до ПКУ норми, відповідно до якої платник єдиного податку зобов'язаний зберігати документи, які б підтверджували походження товарів. Та великі штрафи за їх відсутність.

Однак, такий обов'язок стане початком кінця єдиного податку. Адже чому зараз багато хто з ФОПів маючи значні обсяги відкриває 2-3 ФОПа щоб розділити свої обсяги? Тому що у них немає документів на товар. Постачальники їх просто не дають.

Але при наявності таких документів (коли постачальники будуть змушені їх давати - без них ФОПи не куплять, бо штраф), при значних обсягах, зникає потреба в ФОПах - платниках єдиного податку. Простіше буде здійснювати торгівлю через ТОВ на загальній системі, ну або через ФОП на загальній системі (що на сьогодні не бажано).

Ну а після введення обов'язку зберігати документи, наступним кроком має стати ліквідація 2 групи єдиного податку. Тому що за таких умов надходження від загальної системи будуть значно більші ніж від ФОП, який сплачує фіксовану ставку ЄП.

Перший етап - РРО - це дозволить зафіксувати реальні обсяги ринку.
Другий - ліквідація ЄП. Бо лише вона здатна призвести до значних надходжень, а не подвоєння чи потроєння кількості ФОП 2 групи.

Чи буде ліквідований ЄП повністю? Я вважаю що ні.

Скоріш за все залишиться 1 група для мілкоти, яка торгує на ринку (на полицях, а не в магазинах), та надає побутові послуги.

Також скоріш за все залишиться 3 група, для послуг (з низьким рівнем затрат), але ставку ЄП збільшать до 10%. Як це вже пропонують зробити для ІТ-шників.

Ось така моя особиста думка щодо долі єдиного податку.

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #17 : Вересня 12, 2019, 02:10:37 02:10 »
 А пан Коломойський не в печалі.

Він не фоп ?

Вони Буковель поділили на тисячу фопів і не платять податків з мільярдних оборотів
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #18 : Вересня 12, 2019, 08:28:15 08:28 »
А пан Коломойський не в печалі.

Він не фоп ?

Вони Буковель поділили на тисячу фопів і не платять податків з мільярдних оборотів

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #19 : Вересня 12, 2019, 10:26:56 10:26 »
Цитувати
Державна регуляторна служба України поінформувала Уряд та Верховну Раду України про результати попереднього аналізу регуляторного впливу запропонованих ініціатив. Прогнозні витрати бізнесу, насамперед, платників податків другої та третьої груп єдиного податку, у разі прийняття проектів Законів, становитимуть орієнтовно 22,35 млрд грн на адміністрування процесів застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Сумарні додаткові витрати малого бізнесу на обов’язкове впровадження РРО для платників єдиного податку другої групи незалежно від виду діяльності та обсягів доходів прогнозно складуть 11,128 млрд грн.

А ось у свіжому дослідженні Громадської організації «Інститут соціально-економічної трансформації» йдеться про те, що заниження оборотів ФОП – це втрати бюджету на рік – 2–2,5 млрд грн.

Чи є сенс у таких ініціативах?
полный расклад по цифрам по ссылке http://www.drs.gov.ua/press-room/prognozni-vytraty-biznesu-v-razi-pryjnyattya-zakonoproektiv-1053-1-ta-1073-stanovytymut-oriyentovno-22-35-mlrd-grn/?fbclid=IwAR15RQg2pckjwXoN3446w3-vH4zVJGkVHL5YMnXxnNfqHK5Q8DbHYmJdVzI&_utl_t=fb

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #20 : Вересня 12, 2019, 10:50:34 10:50 »
Ггг. Я вчора зелених тролила, Гео там теж приєднався. Одне задоволення, як вони верещать. Половина ботів, половина ідіотів, стоїть загальний гвалт. Просто казка.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #21 : Вересня 12, 2019, 11:12:20 11:12 »
та идут полным ходом, на своей шкуре уже ощутила - в понедельник звонок: "у вас наемные, вот в июле оплата з/п меньше, потому приходите, будем вас прорабатывать и заслушивать на комиссии" я: "ну так человек был в отпуске, я ж отпускные выплатила в июне, посмотрите за два месяца, все цифры пляшут" мне: "нас не интересует июнь, вот в июле вы выплатили меньше, потому мы вас вызываем и будем разбираться" я *закипая*: так в чем разбираться, я ж ничего не сделала? ну ведь человек в отпуске был, соответственно з/п меньше потому что меньше работал, а отпускные выплачены же. в чем разбираться?" ответ: "вы должны платить чтоб в список не попадать. да, раньше вас не было в списках, но сейчас попали. ну хоть бы премию выплатили наемному, чтоб в список не попадать" я *офигевая*: какую в куям премию если сотрудник в отпуске?? ответ: "вы должны явитсо будем разбиратсо. ждем вас завтра в 10 утра в каб. таком-то" я: "я не могу завтра, у меня встречи, работа и вотэтовотвсе, а явитсо к вам - это потерять полдня, давайте через неделю, я растолкаю и спланирую" ответ: "нет, комиссия заседает тогда-то, вам назначено"

плятьплятьплятьплятьплять..... сука, стена - "вам назначено, вы должны явитсо".... скуя я должна если не нарушила?? кароч, я не пошла, посмотрю на следующей неделе, если будет их комиссия, схожу с платежками, а нет так нет, буду сушить сухари и серьезно думать накуя мне кормить наемных. причем я заморачиваюсь с авансом/зарплатой и в установленные сроки/даты, я с отпуском официальным заморачиваюсь с оплатой отпускных за 3 дня раньше, но закончилась эпоха бедности(ТМ) и началось "вы должны явитсо будем разбиратсо"

за предыдущие года один раз был звонок из налоговой - мой контрагент отчитался об оплате мне с точностью до гривни, а я по банковским выпискам с точностью до копейки, ну в телефонном режиме разобрались, с противоположной стороны поняли/услышали, а сейчас всьо, "должны явитсо будем разбиратсо", давят барыг зеленые бляди, причем барыги в их понимании и вот такие как я ФОПы...

ну и ждем напечатанных ВР экономических законов с кешбеками и прочими няшками....

Надін, я за яника таких "запрошень" отримала штук п"ять і всі рази проігнорувала. В результаті зробили зустрічну звірку по одній з бюджетних організацій, все зійшлося. Продаж у мене повністю білий вже давно. Скиглили про якісь канцтовари, я їх послала. Зараз буду діяти точно так само.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #22 : Вересня 12, 2019, 11:17:26 11:17 »
Ггг. Я вчора зелених тролила, Гео там теж приєднався. Одне задоволення, як вони верещать. Половина ботів, половина ідіотів, стоїть загальний гвалт. Просто казка.

где? :smilie5:

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #23 : Вересня 12, 2019, 11:23:01 11:23 »
где? :smilie5:

Нехай Гео дасть посилання, я дозволяю) Без нього дати не можу. У фб.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #24 : Вересня 12, 2019, 11:50:49 11:50 »
Надін, я за яника таких "запрошень" отримала штук п"ять і всі рази проігнорувала. В результаті зробили зустрічну звірку по одній з бюджетних організацій, все зійшлося. Продаж у мене повністю білий вже давно. Скиглили про якісь канцтовари, я їх послала. Зараз буду діяти точно так само.
вот-вот, я прям как на машине времени назад в прошлое попала... тоже не пошла, посмотрю что будет

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #25 : Вересня 12, 2019, 12:11:25 12:11 »
вот-вот, я прям как на машине времени назад в прошлое попала... тоже не пошла, посмотрю что будет

А не прислали "запрошення" письмово? Бо тоді було два варіанти- дзвінок або папірець)

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #26 : Вересня 12, 2019, 12:27:22 12:27 »
А не прислали "запрошення" письмово? Бо тоді було два варіанти- дзвінок або папірець)
нет, только звонок. два раза: я начала возмущаться чего мне приходить, если я не нарушила, пусть так отмечают что я не виновата. тетенька на том конце провода завела свою пластинку про прихадите_разбирацца, я возмущалась, она сказала узнает у начальства можно ли по телефону поговорить и даст мне телефон с кем можно, потом перезвонила что нет, надо только лично. я не пошла бо реально не могла, как раз работа была и тут или зарабатывать денег или заносить зад чиновникам... позвоню на следующей неделе, "окно" есть, если их комиссия будет сидеть - пойду, нет - буду ждать что от них прилетит...

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #27 : Вересня 12, 2019, 12:30:44 12:30 »
вот зрадойоп калиброваный такой, махровый, чьо пишет (что-то нерадостный от реформ))) )

Сергей Иванов-Малявин
59 мин. ·
Моя компания рассчитывается с комитентом. Расчеты происходят несколькими платежами. Среди десятков других ежедневных платежей.

Выполнив служебные обязанности, выполняю семейные: покупаю всякие медицинские штуки для неходящей больной.
Звонок на мобильный.

- Сергей Викторович? Служба мониторинга. У нас на компьютере высветился ваш платеж предприятию Х.
- Да, и какие проблемы с этим платежом?
- Он высветился...
- Я понял, а что с этим платежом не так - он неправильно оформлен?
- Он высветился на компьютере...
- И?!.
- Вы подтверждаете этот платёж?
- Конечно, фирма Х - наш постоянный партнёр.
- Тогда для разблокирования платежа - бесстрастным голосом продолжает мониторящая женщина, - назовите точную сумму в платёжке...

Стою посреди улицы, прижимая плечом телефон, в одной руке - одноразовые простыни, в другой - туалетное кресло.
И - слаб - начинаю орать:
- Вы что там, сдурели?!

Будни украинского бизнесмена.
Привет Гетманцеву. Д.
Ё. В. М.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #28 : Вересня 12, 2019, 04:35:17 16:35 »
нет, только звонок. два раза: я начала возмущаться чего мне приходить, если я не нарушила, пусть так отмечают что я не виновата. тетенька на том конце провода завела свою пластинку про прихадите_разбирацца, я возмущалась, она сказала узнает у начальства можно ли по телефону поговорить и даст мне телефон с кем можно, потом перезвонила что нет, надо только лично. я не пошла бо реально не могла, как раз работа была и тут или зарабатывать денег или заносить зад чиновникам... позвоню на следующей неделе, "окно" есть, если их комиссия будет сидеть - пойду, нет - буду ждать что от них прилетит...

Було таке, я цинічно глумилася. Питала- це запрошення чи виклик?
В залежності від відповіді:
1) Дякую за запрошення, я подумаю.
2) Виклик прошу оформити у належному порядку і прислати на юридичну адресу підприємства.

Після цього вони зникали на квартал-два, далі по новій)

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #29 : Вересня 12, 2019, 04:46:23 16:46 »
Уроки від міністра економіки Тимофія Милованова.

https://twitter.com/jozefkneht1/status/1172112265212043264