Автор Тема: Тимошенко перетворюється на маргінального політика  (Прочитано 1933 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Ніяк не росте її рейгтинг. Не допомагає навіть багатогодинне вєщаніє на УТ-1 за допомогою Шустера. Люди на сході не ведуться навіть на слова Путіна, який ще два дні назад казав, що у нього "добрі та ділові" відносини з Тимошенко. Вчора дойшла до маразму: фоткається з колорадосами!!!!  :Ganba:
А причина ОСЬ: http://gazeta.zn.ua/internal/yugo-vostok-vetv-dreva-nashego-_.html

Поддержка Юлии Тимошенко на Юго-Востоке сравнима с поддержкой Анатолия Гриценко и Петра Симоненко: 4,3; 3,9 и 3,9% соответственно. Однако, ее роль в результативности предстоящих президентских выборов выше, чем всех ранее упомянутых кандидатов вместе взятых. Ведь ее "хорошо знает" Владимир Путин. Ведь ее и.о. президента разрабатывает Меморандум о взаимопонимании с Партией региона Рината Ахметова. Ведь ее, находящейся в статусе "Владычицы морской", золотые рыбки занимают посты спикера и премьер-министра. Ведь от нее политологи со стажем ждут очередного возрождения Феникса, а если не заладится — срыва кампании.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Думаєте буде проводити зрив виборів по домовленості з ахметками? Чи може США таки дотиснуть Росію і зелених чєловєчків уберуть?

Offline Ruza

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • UA
А картинку меньше, не? У меня на fullhd не влазит...
А чё за фигня с тигибкой? Это он сам таблицу рисовал?
Fools Rush In Where Angels Fear to Tread

Offline Kvant

• Ветеран форума
А картинку меньше, не? У меня на fullhd не влазит...
А чё за фигня с тигибкой? Это он сам таблицу рисовал?

Внизу картинки є повзунок, тягніть його вправо.

Offline Ruza

• Hero Member
  • UA
Разобрался ужо, спасибо.

А чё так у тигибки дофуя? Его ж рыги не поддерживают... И он сам 10% откуда то получил...

Offline Kvant

• Ветеран форума
Разобрался ужо, спасибо.

А чё так у тигибки дофуя? Его ж рыги не поддерживают... И он сам 10% откуда то получил...

Я думаю, що Тигіпко вийде у другий тур. На сході та півді теж не дибіли живуть. Вони знають значення та роль Царьова та Допкіна. І не вірять уже ПР. А Тигіпко наче і їх людина і за російську мову, освідчений і т.д.

Offline Donchanin

• Hero Member
Туда бабце и дорога

Offline outsider

• Ветеран форума
Ось мені теж чомусь здається що попробувавши громадянської війни на смак країна втратила апетит до різкої мілітаристської риторики коли одна сторона погрожує розвішувати іншу на ліхтарях чи шарфиках.

У Тягнибока з Ярошем он з рейтингами теж якось не дуже, зате несподівано виглядають цифри Богомолець.

Offline Ruza

• Hero Member
  • UA
Ось мені теж чомусь здається що попробувавши громадянської війни на смак країна втратила апетит до різкої мілітаристської риторики коли одна сторона погрожує розвішувати іншу на ліхтарях чи шарфиках.

У Тягнибока з Ярошем он з рейтингами теж якось не дуже, зате несподівано виглядають цифри Богомолець.
Ну чего, вон Гриц призывал шашкой махнуть... А рейтинг у него больше чем у Богомолец.

Offline outsider

• Ветеран форума

Ну чего, вон Гриц призывал шашкой махнуть... А рейтинг у него больше чем у Богомолец.

Я думаю у радикалізм Гриценка просто не вірять. Він був міністром оборони у дуже неспокійні часи і яструбом себе не проявив. Хоча може ти і правий, зауваження по-любому хороше.

Offline Аналитик

• Hero Member
  • Да пребудет с Вами Сила
Такшо Тимашонка с трусов выпрыгивает, и бесполезно, рейтинг не растет?  :smilie10:

Offline Kvant

• Ветеран форума
Такшо Тимашонка с трусов выпрыгивает, и бесполезно, рейтинг не растет?  :smilie10:

А може таке бути, що вона домовиться з Ахметками, щоб ті фальсифікували на її користь результат на Сході?

Offline Аналитик

• Hero Member
  • Да пребудет с Вами Сила

А може таке бути, що вона домовиться з Ахметками, щоб ті фальсифікували на її користь результат на Сході?

Попробовать, канешно, можно, тока сделают Тимашонке больно, кто она такая, шобы так борзо себя вести.

Offline Kvant

• Ветеран форума

Попробовать, канешно, можно, тока сделают Тимашонке больно, кто она такая, шобы так борзо себя вести.

Думаю, що будуть пробувати. Не дарма вона з колорадосами фоткається та тиснеться за руку з Оплотами.

Offline outsider

• Ветеран форума

Ну так скільки ж можна постійно кликати людей на війну.