Автор Тема: Я розчарований: Трамп жорстко розкритикував ЄС за малу допомогу Україні  (Прочитано 862 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Я підтримував Україну від самого початку, але я дуже розчарований тим, що інші країни не роблять того ж, - Трамп

Президент США Дональд Трамп розкритикував Францію та Німеччину за малий розмір фінансової допомоги, яку вони надають Україні.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Fox News.
Він закликав ці країни виправити ситуацію та зазначив, що сам вже давно підтримує Україну, зокрема і фінансово.

“Я підтримував Україну від самого початку, але я дуже розчарований тим, що інші країни не роблять того ж. Німеччина повинна витрачати набагато більше, Франція, всі в Європейському Союзі повинні витрачати гроші. Чому ми витрачаємо гроші, а вони ні?”, – задав риторичне питання Трамп.

Він наголосив, що така тенденція йому дуже не подобається.

“У порівнянні зі США вони виділяють дуже мало коштів, і мені це зовсім не подобається”, – резюмував глава Білого дому.

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Offline jia

• Hero Member
Я підтримував Україну від самого початку, але я дуже розчарований тим, що інші країни не роблять того ж, - Трамп

Президент США Дональд Трамп розкритикував Францію та Німеччину за малий розмір фінансової допомоги, яку вони надають Україні.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Fox News.
Він закликав ці країни виправити ситуацію та зазначив, що сам вже давно підтримує Україну, зокрема і фінансово.

“Я підтримував Україну від самого початку, але я дуже розчарований тим, що інші країни не роблять того ж. Німеччина повинна витрачати набагато більше, Франція, всі в Європейському Союзі повинні витрачати гроші. Чому ми витрачаємо гроші, а вони ні?”, – задав риторичне питання Трамп.

Він наголосив, що така тенденція йому дуже не подобається.

“У порівнянні зі США вони виділяють дуже мало коштів, і мені це зовсім не подобається”, – резюмував глава Білого дому.

Воно вчиться у нашого пристайко? По пару діаметральних речей протягом короткого часу?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Воно вчиться у нашого пристайко? По пару діаметральних речей протягом короткого часу?
Ні, ця аргументація схожа на аргументацію про фінансовий вклад до НАТО, намагається виправдати скасування допомоги Україні.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Ні, ця аргументація схожа на аргументацію про фінансовий вклад до НАТО, намагається виправдати скасування допомоги Україні.

Хто і що скасував?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Хто і що скасував?
Трамп намагався скасувати нам військову допомогу

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Трамп намагався скасувати нам військову допомогу

Але за фактом ніхуя не скасував.  :smilie8:

Offline RG

• Ветеран форума
Але за фактом ніхуя не скасував.  :smilie8:

Очканув, на разі   :smilie7:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Очканув, на разі   :smilie7:
Питання iмпiчменту с повестки дня не знято...
 :bx:

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
"Обама позволил Путину забрать пятую часть Украины": Помпео похвалил Трампа

23 сентября 2019, 08:29

Госсекретарь США вспомнил, что именно Дональд Трамп решил предоставить военную помощь Украине.

Майк Помпео
Майк Помпео похвалит Трампа за поддержку Украины / GettyImages
Госсекретарь США Майк Помпео, который ранее возложил надежду на Владимира Зеленского в вопросе оживления нормандского формата, заявил, что именно при президенте Дональде Трампе США решили предоставить военную помощь Украине.

Помпео отметил, что переговоры о предоставлении военной поддержки Украине всегда были "на 100% соответствующими, на 100% законными и на 100% обеспечивали защиту американских налогоплательщиков в целесообразном использовании их средств".

"Я видел, как президент общается с руководством Украины. Я слушал переговоры и помню, как прошлая администрация отказывалась предоставить оборонительное оружие Украине. Президент принял решение о предоставлении и не единожды и не дважды, а уже трижды, чтобы народ Украины мог сопротивляться захвату юго-востока Украины", — отметил он.

Кроме того, Помпео напомнил, что прошлая администрация Барака Обамы позволила Владимиру Путину "забрать пятую часть Украины", сообщает Голос Америки.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)