Автор Тема: Трамп може скасувати свою зустріч з шостим  (Прочитано 737 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
https://newsua.one/news/tramp-mozhe-skasuvati-zustrich-z-zelenskim-u-ssha-dzherela.html

Президент США Дональд Трамп може скасувати свою зустріч з главою української держави Володимиром Зеленським.

Про це с посиланням на свої джерела повідомив політолог, ведучий "Прямого" Тарас Березовець з посиланням на свої джерела.

"Передчуваю, що візит Зеленського в Штати принесе черговий скандал. Даремно він туди зараз поїхав, коли Україна на перших шпальтах американських ЗМІ. Не уявляю, як доведеться ховати Зеленського від журналістів CNN, The New York Times і Washington Post", - написав Березовець у своєму каналі в Telegram.

За його словами, Зеленський під час візиту у США або буде змушений брехати, виправдовуючи Трампа, що ніякого прохання почати справу проти Байдена не було, і тоді його чекають проблеми з Конгресом, або скаже правду і тоді Трамп його поховає за решту півтора року на посаді президента.

"Одним словом, не позаздриш. До речі, мої джерела кажуть, що Трамп може взагалі відмовитися зустрічатися з Зеленським 25 вересня. Від гріха подалі. Скоро дізнаємося", - додав Березовець.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline div

• Ветеран форума
Re: Трамп може скасувати свою зустріч з шостим
« Reply #1 : Вересня 23, 2019, 05:41:24 17:41 »
Тапохер. Все равно от этой встречи нечего было ожидать ничего хорошего

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Вересня 23, 2019, 07:16:48 19:16 »
Краще все ж зустрiтися - дуже хочу подивитися, як втомлений Вова буде жати руку Трампу, а той буде волати - Отпусти, мне больно...

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #3 : Вересня 23, 2019, 11:21:48 23:21 »
Дипломатична катастрофа?
"Американці, ласкаво просимо в українське болото", - такий висновок із кризи робить відома оглядачка Енн Епплбаум у статті для Washington Post.

За її словами, західні лідери традиційно вимагають від Києва ефективної боротьби з корупцією та виконання законів. Але Трамп, імовірно, пішов геть іншим шляхом, сподіваючись, що Україна повернеться до своєї "старої звички" політизувати систему правосуддя та тим самим допоможе американського президенту знешкодити опонента, зазначає Епплбаум.

"Тепер це історія про американську корупцію - або, можливо, про українізацію американської політики", - каже публіцистка.

Але що робити самій Україні? На думку експертів, опитаних Washington Post, адміністрації Зеленського у цій ситуації не позаздриш - країна опинилася у "пастці".

Копирайт изображенияGETTY IMAGES
Якщо Київ виконає вимогу Трампа та почне розслідувати діяльність Хантера Байдена в Україні, то стикнеться з обвинуваченнями з боку демократів - мовляв, це втручання в американські вибори. Якщо ж відмовиться, то розгніває американського президента, який раніше вже заморожував надання Києву військової допомоги.

"Це дипломатична катастрофа для наших стосунків з США, - цитує газета українську експертку Альону Гетьманчук. - Я не знаю, яким може бути вихід з цієї історії".

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #4 : Вересня 24, 2019, 08:26:10 08:26 »
"Це дипломатична катастрофа для наших стосунків з США, - цитує газета українську експертку Альону Гетьманчук. - Я не знаю, яким може бути вихід з цієї історії".
Прибрати Жабу та його болото - не варто лiзти в стосунки США та Украiни - худо-бiдно, США нам ще якось допомогають...

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #5 : Вересня 24, 2019, 10:13:02 10:13 »
а з дипломатів з ним поїхав хтось? ну, щоб перекладати про що каже трамп і які будуть наслідки від зайвого слова у відповідь?
хтось досвідчений там поряд є?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #6 : Вересня 24, 2019, 10:31:01 10:31 »
а з дипломатів з ним поїхав хтось? ну, щоб перекладати про що каже трамп і які будуть наслідки від зайвого слова у відповідь?
Головні дипломати у Зелі - урист Єрмак і ще якийсь куй з ОП.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #7 : Вересня 24, 2019, 10:49:52 10:49 »
єрмак, це той який блогерам росказував, що розедення то не резведення і взаглі, віра зелена вам у поміч, бо кращої в світі немає?   :lol:  чи я плутаю?
здуріти мона.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #8 : Вересня 24, 2019, 11:48:04 11:48 »
єрмак, це той який блогерам росказував, що розедення то не резведення і взаглі, віра зелена вам у поміч, бо кращої в світі немає?   :lol:  чи я плутаю?
здуріти мона.
Ні, писали, що саме він займається в ОП зовнішніми зносинами, у т.ч., підготовкою візиту до США. до речі, через голову дипломатів.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #9 : Вересня 24, 2019, 11:52:14 11:52 »
а з дипломатів з ним поїхав хтось?
ну, щоб перекладати про що каже трамп і які будуть наслідки від зайвого слова у відповідь?
Я б в команду Жаби... Юзiка послав би - йому навiть переклади не треба - подивиться на Трампа - той все зрозумiе...

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #10 : Вересня 24, 2019, 04:36:26 16:36 »
Ні, писали, що саме він займається в ОП зовнішніми зносинами, у т.ч., підготовкою візиту до США. до речі, через голову дипломатів.

Ну значить пиздець.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #11 : Вересня 24, 2019, 04:52:11 16:52 »
Ну значить пиздець.
Так. Посол у США Чалий писав, що зустріч уже давно б відбулася, якби його слухали.