Автор Тема: Імпічмент Трампу та ЗЕбілу наближається?  (Прочитано 13268 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Re: Імпічмент Трампу та ЗЕбілу наближається?
« Reply #30 : Вересня 25, 2019, 10:28:55 10:28 »
не моє. але чутки вже пішли.
Отже, є така можливість, що витік, а може і свідома скарга/інформація пішла саме з ОП. Рівень пиз@еця словом не описати.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #31 : Вересня 25, 2019, 10:38:55 10:38 »
 Оцініть висловлювання такої собі Тетяни Попової(на іі ФБ текст пиз@еця ще більший, просто велетенський. ЗЕЛЮКИ ЇБАНУТІ):
«З плюсів. На найочікуванішій зараз у світі розшифровці телефонної розмови (Ігор Валерійович, напевно, заздрить) розмова нашого президента. З огляду на те, що, кажуть, президент США 8 разів під час розмови повертався до цікавого для нього питання, то наш повинен був триматися гідно. Американці, які голосують за обидві партії, тепер в курсі, що Україна це не тільки Чорнобиль, а й війна з Росією, і при цьому більш ніж скромні суми (250 млн) військової допомоги (Ізраїлю, наприклад, з 2019 по 2028 США нададуть 38 млрд). До заяв українського президента тепер буде підвищена увага ЗМІ. Варто скористатися ситуацією і тримати потрібний нам порядок денний: висвітлити максимально, що ми можемо запропонувати світові, інвесторам, нагадати, що Росія – агресор», – написала Тетяна Попова.
 Почитайте повну версію, акуєєте:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219747672223965&id=1283268732
« Останнє редагування: Вересня 25, 2019, 10:42:05 10:42 від Yuras Yuras »

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #32 : Вересня 25, 2019, 12:21:12 12:21 »
 З ЛО:
Комментируя начало процедуры импичмента, Пелосси сказала:
«В течение последних нескольких месяцев мы проводили расследования в наших комитетах и ​​вели судебные разбирательства в судах, с тем чтобы палата (Представителей – ред.) могла собрать все соответствующие факты и решить, следует ли использовать их в соответствии с Полными полномочиями Статьи I, в том числе конституционные полномочия предельной серьезности, утверждение начала процедуры импичмента».

Кроме того, она дала собственную оценку действиям действующего президента таким образом:
«Я могу с уверенностью сказать, что действия администрации Трампа подрывают как нашу национальную безопасность, так и нашу систему разведки и нашу систему защиты осведомителей».
Наскільки я розумію, розмова з Зеленський стала останньою краплею і поводом, а не причиною

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #33 : Вересня 25, 2019, 12:34:36 12:34 »
С Зеленським - все зрозумiло - поки телеканал Плюси робить Реалiтi-шоу, Беня буде вкладати бабло в цей ляльковий театр...
З Трампом... все не так просто - з одного боку Додiка дергае Байден, з iншого - Хуйло...
Тобто, Трампуша своiми дiями зробив собi велику проблему, та, як бачiмо, не боiться, анi iмпiчменту анi свого майбутного конкурента на другий термiн...
Як висновок - Зеленський, Хуйло та Байден... роблять Додiку рейтинг - адже чiм бiльше багнюки, тим бiльше уваги...
А коли так, то Трамп... може легко пройти на другий термiн свого царювання...
 :)

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #35 : Вересня 25, 2019, 01:19:33 13:19 »

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #36 : Вересня 25, 2019, 02:31:59 14:31 »
https://mobile.twitter.com/jozefkneht1/status/1176727087585144832
там є ролик, в якому один амерський комік розповідає про трампа і зеленого.   :smilie5:
ду-у-уже цікаву характеристику дає найвеличнішому президенту світу. не пожалкуєте, витратьте три хвилини.

п.с. може чувак, шо видає такі розклади теж розпочав през. перегони?  :lol:
а може і на каців працює. х.з.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #37 : Вересня 25, 2019, 03:35:04 15:35 »
там є ролик, в якому один амерський комік розповідає про трампа і зеленого.   :smilie5:
ду-у-уже цікаву характеристику дає найвеличнішому президенту світу. не пожалкуєте, витратьте три хвилини.

п.с. може чувак, шо видає такі розклади теж розпочав през. перегони?  :lol:
а може і на каців працює. х.з.
А можна коротку про характеристику

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #38 : Вересня 25, 2019, 03:48:32 15:48 »
А можна коротку про характеристику
"..там комік, граючий презедента, перескочив з екрану в прямо крісло преза! .. ви тільки уявіть, наскільки пройобана та країна!"

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Добродій

• Hero Member
  • За Порошенка!
« Reply #42 : Вересня 25, 2019, 07:47:42 19:47 »
Трамп: Мої вітання з великою перемогою. Ми всі стежили у Сполучених Штатах, ви зробили приголомшливу роботу. Шлях, який ви пройшли, у кого не було багато шансів, але в кінцевому підсумку легко перемогли. Це фантастичні досягнення. Вітаю.

Зеленський: Ви абсолютно праві, містере президенте. Ми здобули велику перемогу і важко над цим працювали. Ми багато працювали, але я хотів би зізнатися вам, що я мав можливість вчитися у вас. Ми використали доволі багато ваших навичок та знань та використовували їх під час виборів. І так, це правда, що вибори були унікальними. Ми опинилися в унікальній ситуації, і нам вдалося досягти унікального успіху. Я можу вам сказати наступне: вперше ви зателефонували мені, щоб привітати мене, коли я переміг на президентських виборах, вдруге ви телефонуєте мені, коли моя партія виграла парламентські вибори. Я думаю, що я повинен вигравати частіше, щоб ви могли телефонувати мені частіше, і ми можемо частіше говорити телефоном.

Трамп: [сміється] Це дуже чудова ідея. Думаю, ваша країна раділа б цьому. 

Зеленський: Так, правду кажучи, ми намагаємося дуже наполегливо працювати, бо хочемо "осушити болото" тут, в нашій країні. Ми залучили багато-багато людей. Не старих політиків, не типових політиків, тому що ми хочемо мати новий формат і новий тип уряду. І ви наш великий вчитель у цьому.

Трамп: Дуже приємно це від вас чути. Хочу сказати, що ми багато робимо для України. Ми вкладаємо багато зусиль і багато часу. Набагато більше, ніж країни Європи, і вони мали б надавати вам більшу допомогу, ніж вони роблять зараз. Німеччина майже нічого для вас не робить. Все, що вони роблять - балачки, і я думаю, це те, про що ви їх дійсно маєте запитати. Коли я спілкувався з Ангелою Меркель, вона говорила про Україну, але вона нічого не зробила. Багато європейських країн вчиняють так само. І я думаю, вам на це треба звернути увагу. Але Сполучені Штати були дуже-дуже добрими до України. Я не скажу, що це було неодмінно взаємно, тому що відбувались недобрі речі. Але Сполучені Штати були дуже-дуже добрими до України.

Зеленський: Так, ви абсолютно праві. Не просто на 100%, а на 1000%, і я можу сказати вам наступне: я говорив з Ангелою Меркель, і я з нею зустрічався. Я також зустрічався і говорив з Макроном, і я їм сказав, що вони не роблять стільки, скільки мали б, у питаннях санкцій. Вони не застосовують санкцій. Вони не працюють стільки, скільки б мали працювати для України. Навіть за простою логікою, Європейський союз має бути нашим найбільшим партнером, але технічно США набагато більший партнер, ніж ЄС, і я дуже вдячний вам за це, за те, що Штати роблять багато для України. Набагато більше, ніж Європейський союз, особливо коли ми говоримо про санкції проти Російської Федерації. Я також хотів би подякувати за вашу величезну підтримку у сфері оборони. Ми готові продовжити кооперацію задля наступних кроків, точніше – ми майже готові купити більше Джавелінів у США для потреб безпеки.

Трамп: Я хотів би, аби ви зробили послугу, наша країна пережила багато і Україна багато про це знає. Я хотів би, щоб ви дізналися, що сталося з усією цією ситуацією з Україною, кажуть CrowdStrike*… Здається, один з ваших багатіїв… Сервер, кажуть, він є в України. Багато речей сталося, уся ситуація.  Мені здається, що ви оточили себе одними з тих самих людей. Я хотів би, щоб генеральний прокурор зателефонував вам або комусь з ваших людей, аби дістатися суті. Як ви бачили учора,  уся нісенітниця закінчилася дуже слабкою виставою людини на ім’я Роберт Мюллер, некомпетентною виставою, але вони кажуть, що багато чого з цього почалося з України. Усе, що ви можете зробити, дуже важливо, щоб ви зробили усе можливе.   

Зеленський: Так, для мене дуже важливо як і те, що ви згадали раніше. Для мене як президента дуже важливо, і ми відкриті для будь-якого майбутнього співробітництва. Ми готові відкрити нову сторінку співробітництва у відносинах між Сполученими Штатами та Україною. З цією метою я нещодавно відкликав нашого посла в Сполучених Штатах, його замінить дуже компетентний та дуже досвідчений посол, який наполегливо працюватиме, аби впевнитися, що наші нації зближуються. Я також хочу та сповідаюся побачити, що ви йому довіряєте та впевнені у ньому, у нього з вами будуть особисті стосунки, щоб ми могли поглибити співпрацю ще більше. 

Я вам особисто скажу, що один з моїх помічників нещодавно говорив з містером Джуліані, і ми сподіваємося, що незабаром у містера Джуліані з’явиться можливість приїхати до України і ми з ним зустрінемося одразу ж після приїзду до України. 

Я хочу ще раз запевнити, що серед нас нема нікого, крім ваших друзів. Я впевнюся в тому, що оточив себе найкращими та найдосвідченішими людьми. Я хотів би вам також сказати, що ми друзі.  Ми добрі друзі а ви, містере президенте, маєте друзів в нашій країні, отже ми можемо продовжувати наше стратегічне партнерство. Я також планую оточити себе чудовими людьми на додачу до того розслідування, я як президент України гарантую, що розслідування буде проведено відкрито та відверто. В цьому я вас можу запевнити.

Трамп: Добре, бо я чув, що у вас був прокурор, який був дуже хорошим, але його скинули, і це справді несправедливо. Дуже багато людей говорять про це, як вони скинули вашого дуже хорошого прокурора, і у вас до цього були залучені дуже погані люди. Містер Джуліані - шанована людина. Він був мером Нью-Йорка, великим мером, і я хотів би, щоб він зателефонував вам. Я попрошу його зателефонувати вам разом з Генеральним прокурором. Руді дуже добре знає, що відбувається, і він дуже здібний хлопець. Якби ви могли поговорити з ним, це було б чудово. Колишній посол США, жінка, була поганою, а люди, з якими вона мала справу в Україні, були поганими, тому я просто хочу вас повідомити про це. Інша справа, про сина Байдена багато говорять, що Ейден зупинив переслідування, і багато людей хочуть дізнатися про це, тому все, що ви можете зробити з Генеральним прокурором, було б чудово. Байден похвалився, що припинив обвинувачення, тож, якщо ви можете зазирнути в це... Це для мене звучить жахливо.

Зеленський: Я хотів розповісти про прокурора. Перш за все я розумію і знаю ситуацію. Відтоді, як ми здобули абсолютну більшість у нашому парламенті, наступним генеральним прокурором буде на 100% моя особа, мій кандидат, який буде затверджений парламентом і в вересні почне працювати новим прокурором. Він або вона погляне на ситуацію, зокрема на компанію, яку ви зазначаєте у цьому питанні. Питання розслідування справи насправді полягає в тому, щоб забезпечити відновлення чесності, тому ми подбаємо про це і будемо працювати над розслідуванням справи. Крім цього, я б просив вас, якщо у вас є додаткова інформація, яку ви можете надати нам, було б дуже корисно для розслідування, щоб переконатися, що ми здійснюємо правосуддя в нашій країні щодо посла в Сполучених Штатах з України, наскільки я пам'ятаю її звали Йованович. Це чудово, що ви перший, хто сказав мені, що вона була поганим послом, бо я з вами на 100% згоден. Її ставлення до мене було далеко не найкращим, тому що вона захоплювалася попереднім президентом і вона була на його боці. Вона не сприйняла мене як нового президента досить добре.

Трамп: Що ж, їй доведеться пройти через якісь речі. Я попрошу пана Джуліані вам зателефонувати, а також генерального прокурора США Барра вам зателефонувати. І ми доберемося до суті. Я впевнений, ви все зрозумієте. Я чув, до прокурора було дуже погане ставлення, а він був дуже справедливим прокурором, тож удачі у всьому цьому. Ваша економіка зростатиме і зростатиме, я передбачаю це. У вас багато активів. У вас чудова країна. В мене багато українських друзів, вони неймовірні люди.

Зеленський: Я б хотів сказати вам, що в мене теж чимало друзів-українців, які живуть у США. І, коли я востаннє подорожував до США, я зупинявся у Нью-Йорку біля Центрального парку у Трамп-тауер. Я буду з ними говорити і сподіваюсь побачити їх у майбутньому. Також я хотів подякувати вам за запрошення відвідати Сполучені Штати, а саме Вашингтон. З іншого боку, хочу вас запевнити, що ми будемо ставитись до справи з усією серйозністю і працюватимемо над розслідуванням. Щодо економіки, для наших двох країн є так багато потенціалу, і одна з проблем, яка для України дуже важлива - це енергетична незалежність. Я вірю, ми можемо бути дуже успішними і працювати над енергетичною незалежністю з США. Ми купляємо американську нафту, але я дуже сподіваюсь на майбутню зустріч. У нас буде більше часу і можливостей обговорити ці можливості і ближче познайомитись один з одним. Я хочу дуже подякувати вам за підтримку.

Трамп: Добре. Ну, дуже дякую, і я ціную це. Я скажу Руді та генеральному прокурору Барру подзвонити. Дякую. Всякий раз, коли ви хочете завітати до Білого дому, не соромтесь телефонувати. Дайте нам дату, і ми це вирішимо. Я з нетерпінням чекаю на зустріч з вами.

Зеленський: Дуже дякую. Я був би дуже радий приїхати і був би радий особисто познайомитися з вами і пізнати вас краще. Я з нетерпінням чекаю на нашу зустріч, і я також хотів би запросити вас відвідати Україну та завітати до міста Києва, яке є прекрасним містом. У нас прекрасна країна, яка б вітала вас. З іншого боку, я вірю, що 1-го вересня ми будемо в Польщі, і ми зможемо зустрітися в Польщі. Після цього це було б дуже гарною ідеєю, аби ви відвідали Україну. Ми можемо взяти мій літак і поїхати до України, або ми можемо взяти ваш літак, який, напевно, набагато кращий, ніж мій.

Трамп: Гаразд, ми можемо це вирішити. Я чекаю на вас у Вашингтоні та, можливо, у Польщі, я думаю, ми будемо там у той час.

Зеленський: Дякую, містере президенте.

Трамп: Вітаю вас за фантастичну роботу, яку ви зробили. Весь світ стежив. Я не впевнений, що це було підлаштовано, але мої вітання.

Зеленський: Дякую, містере президенте. До побачення. Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/biliy-dim-oprilyudniv-stenogrami-rozmovi-zelenskogo-z-trampom-povniy-pereklad-1416975.html

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #43 : Вересня 25, 2019, 09:46:06 21:46 »
Сцикун скаржився Трампу на Меркель та Макрона?...
ЕС може Малого ментально закопати або послати нах... - Сцикун дав для цього привiд...
Взагалi, "скаржитися" одному Презу на iншiх - моветон...
 :an

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #44 : Вересня 25, 2019, 10:06:10 22:06 »
Пишут что как раз сейчас Трамп встречается с Зелей

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #45 : Вересня 25, 2019, 10:07:53 22:07 »
Пишут что как раз сейчас Трамп встречается с Зелей

Прямой крутил

Offline Saaber

• Full Member
« Reply #46 : Вересня 25, 2019, 10:36:01 22:36 »

Яка стидоба. Що воно несе, .лядь :fp

Offline Saaber

• Full Member
« Reply #47 : Вересня 25, 2019, 10:42:21 22:42 »

Fail
« Останнє редагування: Вересня 25, 2019, 11:11:40 23:11 від Saaber »

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #48 : Вересня 25, 2019, 10:45:32 22:45 »
 :Sho_za: Корокто, може хтось, тезiсно, перекласти дiарею Сцикуна...

Offline Saaber

• Full Member
« Reply #49 : Вересня 25, 2019, 10:53:52 22:53 »
:Sho_za: Корокто, може хтось, тезiсно, перекласти дiарею Сцикуна...
Дякую, дякую, дякую... (так 40 разів), ваша країна наймогутніша і найвеличніша, я дуже радий що я тут а не по телефону, нам не потрібна допомога, нам потрібна підтримка.
« Останнє редагування: Вересня 25, 2019, 10:57:43 22:57 від Saaber »

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #50 : Вересня 25, 2019, 10:55:57 22:55 »
Дякую, дякую, дякую... (так 40 разів), нам не потрібна допомога, нам потрібна підтримка.
Це вже якийсь iдiот -  :an

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #51 : Вересня 25, 2019, 11:34:29 23:34 »
Дякую, дякую, дякую... (так 40 разів), ваша країна наймогутніша і найвеличніша, я дуже радий що я тут а не по телефону, нам не потрібна допомога, нам потрібна підтримка.

"Зєля лучший! Как он ім всєм врєзал!!! Бубачька наша, так іх всєх, дайоооош!!!!!"  :bi :jg: :bpn: :aj :bpo: :dn2:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #52 : Вересня 26, 2019, 06:23:17 06:23 »
 Трамп пропонує Зелі самому вирішувати власні проблеми з Хуйлом, на обличчя зверніть увагу:
https://mobile.twitter.com/atrupar/status/1176928872346075137?fbclid=IwAR1h1E18VUW39ZtBhI4BncwD_jsWuSyTpSD5j9PPD5ef1aa_fG-QMiPlakg
https://twitter.com/i/status/1176928872346075137

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #53 : Вересня 26, 2019, 06:29:18 06:29 »
 Новое время на ютубі виклало відео спілкування цих презів з перекладом(у коментах пишуть, що надзвичайно поганий) і десь там Зеля сказав, що в України три проблеми: Іловайськ, Майдан, корупція

Offline Добродій

• Hero Member
  • За Порошенка!
« Reply #54 : Вересня 26, 2019, 08:04:23 08:04 »
Трамп не запитував у Зеленського дозволу на оприлюднення стенограми їх розмови  :rotate:

Четвер, 26 вересня 2019, 04:58

Президент Володимир Зеленський заявив, що не розмовляв з президентом США Дональдом Трампом перед оприлюдненням тексту їх телефонної розмови та думав, що Білий дім опублікує тільки "свою частину".

Джерело: пресконференція Зеленського після зустрічі з Трампом

Деталі: Президент підкреслив, що вважає, що іноді дзвінки між президентами не мають публікуватись.

Дослівно: "Хоча я особисто гадаю, що іноді такі дзвінки між президентами незалежних країн вони не повинні публікуватись. Тому що є геополітика, є якісь плани.

Я не розмовляв перед цим з президентом Трампом. Це була перша зустріч. Вчора ми просто потиснули руки і все. Він привітав мене, сказав, що не бачив, щоб скільки людей голосували за одну людину.

Я не проти, якщо потрібен там дозвіл юридичний...Я просто не знаю формат, чесно скажу, чи повинен там бути письмовий дозвіл. Я просто думав, що вони опублікують свою частину", – відповів президент на запитання щодо того, чи радився з ним Трамп перед тим як оприлюднити стенограму.    :lol:

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #55 : Вересня 26, 2019, 08:29:38 08:29 »
сьогодні:

- здорова, василіч!
- і нічого такого він не сказав!
- хто??!
- президент. а ви городили всяку хуйню.
- я з тобою поздоровкався. до чого тут президент?!
- та ти ж на нього весь час наговорюєш.

от такий ранок. люди хвилюються. аж спати не можуть.   :smilie5:

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #56 : Вересня 26, 2019, 11:35:59 11:35 »
есть 218 голосов против Додика.

⚡️На даний момент 218 конгресменів палати представників підтримали процедуру імпічменту Дональда Трампа. Цих голосів достатньо, щоб Сенат міг розглянути питання про відставку.

НОВИНА (https://t.me/joinchat/AAAAAFZlNF1Fye--B9S6Jw)

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #57 : Вересня 26, 2019, 11:38:40 11:38 »
есть 218 голосов против Додика.

⚡️На даний момент 218 конгресменів палати представників підтримали процедуру імпічменту Дональда Трампа. Цих голосів достатньо, щоб Сенат міг розглянути питання про відставку.
і шо це означає?

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #58 : Вересня 26, 2019, 11:45:17 11:45 »
і шо це означає?
как минимум будут возить таблом Додика по его трёпу с зелепукиным и накручивать рейтинг своему кандидату.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #59 : Вересня 26, 2019, 11:56:56 11:56 »
не маю гадки про перспективи продовження процедури, але не бачу нічого доброго в тому, що відбудеться порка зі згадкою про зеленого.
вляпалися.