Але тоді навіщо викидати на усі ресурси бригади ботви яка з піною у роті починає доводити що це фейковий ресурс.
Не зовсім розумію про що ви. От я наприклад аргументовано доводжу що це фейковий ресурс, я по вашому належу до бригад ботви?
От я навіть не думаю що це якась там кацапська закладка, чи ворожий спеціально створений ресурс, як впевнена частина з тут присутніх. Я абсолютно впевнений що за цим tze-inform насправді ховається якийсь 40-річний тупий задрот, який живе в мамкиній квартирі і пробухує її ж пенсію, а в вільний від цих занятть час видає в мережу компіляцію прочитаного ним в твітерах-фейсбуках та виколупаного з власної жопи. За увесь час жодної реально цінної і ексклюзивної інфи там не було. Або передране у когось з досить суттєвим запізненням, або відверті фейки, яке це непорозуміння потім саме ж дезавуювало. Як ось цей "виїзд бригад на передоз". Який пізніше у цього ж чуда виявився "виїздом бригад на гіпертензію". Хоча для думаючої людини очевидність фейку з самого початку не була питанням. А тепер подумайте чи не ідіотами виглядатимуть порохоботи, які тягають цю йухню.
Ну і плюс таких випадків уже були десятки - нікчем які видають себе за нііпацца інсайдерів для лемінгів. Це і Сер3М, і Лідокаїн, і Офелія, і ще десятки їх. То може варто думати власним розумом, і не вестись на розводняки?