Автор Тема: Я президент страны, а не лох.  (Прочитано 17028 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Я президент страны, а не лох.
« Reply #90 : Жовтня 26, 2019, 10:22:53 22:22 »
А Зелю ті умови турбують?

Не треба переоцінювати його можливості  :smilie7:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #91 : Жовтня 26, 2019, 10:24:25 22:24 »
Не треба переоцінювати його можливості  :smilie7:
Та нема в нього нiчого - вештаеться фронтом, як наркоша, лякае всiх неголеною рожею...

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #92 : Жовтня 26, 2019, 10:31:39 22:31 »
Є кілька " Азовів"
Є " цивільний корпус  " Азов ".
Є політична партія " Азов".
Є Батальон " Азов".
Може , ще щось є з назвою " Азов".

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D0%B2%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BF%D1%83%D1%81_%C2%AB%D0%90%D0%B7%D0%BE%D0%B2%C2%BB

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #93 : Жовтня 26, 2019, 10:33:33 22:33 »
Приїхати на фронт до бійців і так нагло брехати - це потрібно вже втратити всілякі межі пристойності. :smilie9:
Ота лялька прекрасно знає, що ніхто не хоче відведення військ. Принаймі більшість населення.

https://censor.net.ua/news/3156123/lyudi_hotyat_otvoda_voyisk_zelenskiyi_dobrovoltsam_v_zolotom_video

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #94 : Жовтня 26, 2019, 10:35:50 22:35 »
А Зелю ті умови турбують?

Вони "не помічають" обстрілів. Читайте пости людей у відповідь на офіційний пост ООС про "іх там нєт".

Дивлюсь відео Білецького у Скрипіна, Білецький майже Пороха взасос не цілує  :smilie10: :smilie10: :smilie10:

Сподіваюсь, свої не стануть стріляти у своїх  :smilie9:

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #95 : Жовтня 26, 2019, 10:36:07 22:36 »
Американцы должны четко сказать , какой " азов " они считают " террористами ".
" азовов", как выясняется, много.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #96 : Жовтня 26, 2019, 10:38:36 22:38 »
А де ж був палкий патріот Білецький?
Чому ж він не зустрівся віч навіч з Зебенєй?  А така була нагода все  сказати, що хотів!!! Чи просто за сценарієм його поява не планувалась?
Вангую: Зебеня свого строку не досидить. Його застрелять. Не знаю чи як Чаушеску, чи як Рабіна за його "землю в обмін на мир", але кінець бачу саме таким.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #97 : Жовтня 26, 2019, 10:42:01 22:42 »
А де ж був палкий патріот Білецький?
Чому ж він не зустрівся віч навіч з Зебенєй?  А така була нагода все  сказати, що хотів!!! Чи просто за сценарієм його поява не планувалась?
Вангую: Зебеня свого строку не досидить. Його застрелять. Не знаю чи як Чаушеску, чи як Рабіна за його "землю в обмін на мир", але кінець бачу саме таким.

Я думаю, його поява у Скрипіна теж далеко не випадковість. Щось тут мутиться.

І тим не менше війська відводити не можна, зневажати ветеранів АТО не можна. Тим більше презу. Тим більше тому, хто сам в АТО не був.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #98 : Жовтня 26, 2019, 10:42:52 22:42 »
Не буде цього.
If you are going through hell, keep going.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #99 : Жовтня 26, 2019, 10:46:41 22:46 »
Захеканий мудило.
@richi29074
·
6 ч
Постановка называется малорос усмеряет "украинский фашизм".
"Мол, смотрите,  Азов при Порошенко на копот машины ему запрыгивал и руку не жал, а тут тресётся и мямлит при виде Зеленского, а когда зеленский делает шаг вперёд азовец чуть ли не убегает обосравшись. " Реприза для быдла.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #101 : Жовтня 26, 2019, 10:57:23 22:57 »
Захеканий мудило.
@richi29074
·
6 ч
Постановка называется малорос усмеряет "украинский фашизм".
"Мол, смотрите,  Азов при Порошенко на копот машины ему запрыгивал и руку не жал, а тут тресётся и мямлит при виде Зеленского, а когда зеленский делает шаг вперёд азовец чуть ли не убегает обосравшись. " Реприза для быдла.
Може й так було

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #102 : Жовтня 26, 2019, 11:15:32 23:15 »
Може й так було

Угу.
Постановочка, яка пішла шкереберть через повну бездарність "актора".

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #103 : Жовтня 26, 2019, 11:17:43 23:17 »
Тут з'явилася підозра, а чи не підклав пан Рюкзакян невеличку рожеву свинку зе-лоху в цьому дійстві.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #104 : Жовтня 26, 2019, 11:18:17 23:18 »
Все це має погано скінчитися one way or the other.

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #105 : Жовтня 26, 2019, 11:18:23 23:18 »
Гайдукевич у себя в ФБ:

Ну те, що Моніка дівка закомплексована й труслива, а від того хамовита і нарвана - не секрет. В сюжеті в Золотому цікаво інше:
1. Моніка приперлася на локацію із двома камерами. А значить ОПа має крупні, середня, загальні - всякі плани для будь-якого монтажу потрібної картинки. Плюс до того був фотоапарат (теж може писати  відео).
2. Скандальна розмова писалася ще й на якісний звук - волохату нахлобучку на мікрофон бачили? Це  вітрозахист. Для протокольної зйомки? Ой лі?
3. Знаючи, що його знімають і записують, Моніка показово бикує. Для чого це ОПі? Що цікаво, решта учасників теж не звертають уваги на запис. При цьому одна камера  прямо виставлена (саме так - виставлена) на азовця, а інша (знаходиться по ліву руку і трохи ззаду аховця) - знімає Моніку. Звідти ж працює і фотоапарат. Оператори знали, що буде груба суперечка? Чи вони завжди стають у "вісімку", як для зйомки інтерв'ю?
4. Чому нашу увагу  концентрують саме на цьому епізоді? Ветерани яких підрозділів в Золотому? Частин НГУ (Азов)? Частин ЗСУ? В що може конвертуватися сюжет? Країні продемонструють тих, кого образив Моніка, а потім щодо них  будуть силові дії - грунт для "Любить їх, ось вони лідери протесту" готовий? Або, раптом, з'являться аргументи для примирення і хтось когось в чомусь переконає, а країні покажуть - бачте - вождя, вона мудра?
5. Кожна публічна історія, яку роздувала ОПа виявилась дешевою постановкою. Аналізи, відеозвернення, брифінги, поліграф - все липа. Все було використано для якихось цілей ОПи і з метою маніпуляції суспільством. Як використають ситуацію в Золотому?
6. Найкраща брехня, це напівправда. (с) доктор Лайтман. Власне, це переказ Геббельса. Для досягнення потрібного  ефекту слід поєднати правду (біла інформація), напівправду (сіра інформація) і брехню (чорна інформація). Що ми маємо? Правду - істерична хамка, яка "по пацанськи" заявляє, що вона "не лох". Правду - передова локація і реальне обурення багатьох ветеранів в країні спробам капітуляції. А тепер замисліться, що в  цій мізансцені є "сірою" і "чорною" інформацією?
7. Якісна маніпуляція  суспільством тисне на  емоції. Те, що тупе ігнорування протестів викличе обурення соцмереж - очевидно. Це вже сталося. В ОПі це знають. Не усі, але ляльководи - знають. Прогнозовано, бикування додасть негативу, тобто викличе  емоцію. І от тут стежте за руками - навіщо це їм? Думаєте це в тупу підставилися? Недооцінювати ворога, це велика помилка.

Так що саме відбулося в Золотому?
Що нам хочуть "продати"?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #106 : Жовтня 26, 2019, 11:20:54 23:20 »
 :smiley24: Маруся - наша людина...

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #107 : Жовтня 26, 2019, 11:23:03 23:23 »
Гайдукевич у себя в ФБ:

Ну те, що Моніка дівка закомплексована й труслива, а від того хамовита і нарвана - не секрет. В сюжеті в Золотому цікаво інше:
1. Моніка приперлася на локацію із двома камерами. А значить ОПа має крупні, середня, загальні - всякі плани для будь-якого монтажу потрібної картинки. Плюс до того був фотоапарат (теж може писати  відео).
2. Скандальна розмова писалася ще й на якісний звук - волохату нахлобучку на мікрофон бачили? Це  вітрозахист. Для протокольної зйомки? Ой лі?
3. Знаючи, що його знімають і записують, Моніка показово бикує. Для чого це ОПі? Що цікаво, решта учасників теж не звертають уваги на запис. При цьому одна камера  прямо виставлена (саме так - виставлена) на азовця, а інша (знаходиться по ліву руку і трохи ззаду аховця) - знімає Моніку. Звідти ж працює і фотоапарат. Оператори знали, що буде груба суперечка? Чи вони завжди стають у "вісімку", як для зйомки інтерв'ю?
4. Чому нашу увагу  концентрують саме на цьому епізоді? Ветерани яких підрозділів в Золотому? Частин НГУ (Азов)? Частин ЗСУ? В що може конвертуватися сюжет? Країні продемонструють тих, кого образив Моніка, а потім щодо них  будуть силові дії - грунт для "Любить їх, ось вони лідери протесту" готовий? Або, раптом, з'являться аргументи для примирення і хтось когось в чомусь переконає, а країні покажуть - бачте - вождя, вона мудра?
5. Кожна публічна історія, яку роздувала ОПа виявилась дешевою постановкою. Аналізи, відеозвернення, брифінги, поліграф - все липа. Все було використано для якихось цілей ОПи і з метою маніпуляції суспільством. Як використають ситуацію в Золотому?
6. Найкраща брехня, це напівправда. (с) доктор Лайтман. Власне, це переказ Геббельса. Для досягнення потрібного  ефекту слід поєднати правду (біла інформація), напівправду (сіра інформація) і брехню (чорна інформація). Що ми маємо? Правду - істерична хамка, яка "по пацанськи" заявляє, що вона "не лох". Правду - передова локація і реальне обурення багатьох ветеранів в країні спробам капітуляції. А тепер замисліться, що в  цій мізансцені є "сірою" і "чорною" інформацією?
7. Якісна маніпуляція  суспільством тисне на  емоції. Те, що тупе ігнорування протестів викличе обурення соцмереж - очевидно. Це вже сталося. В ОПі це знають. Не усі, але ляльководи - знають. Прогнозовано, бикування додасть негативу, тобто викличе  емоцію. І от тут стежте за руками - навіщо це їм? Думаєте це в тупу підставилися? Недооцінювати ворога, це велика помилка.

Що нам хочуть "продати"?

Основна  проблема - актор дуже х.йовий, нездатний потягнути сценарій живцем, без репетицій, нарізок та монтування.

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #108 : Жовтня 27, 2019, 12:49:33 00:49 »
на даний час, є два варанти - повтор янека і повтор путіна. і це не стьоб. бо останній, тягання чемоданів за мером пітера не забуде до скону. ця ущербність зробила його таким який він є.
Не буде варіанту Хуйла для Зебіла з багатьох причин. По перше Україна не Росія, як би банально це не звучало, але "царів-батюшок" у нас народ довго любити не здатен. По друге, за Хуйлом стояло ФСБ-КДБ, Солнцевська та Тамбовська братва, за Зебілом стоять Юзік і Кошевой. Зебілу опертись нема на кого - жодної еліти, ані фінансової, ані силовиків, ані промислової, ані інтелігенції, ані хоча б мафіозної за Зебілом не стоїть. Ну і головне, що Хуйло на фоні нинішніх політичних пігмеїв реальна величина, здатна на неординарні вчинки. За ним відчувається сила. Воно дрібне, але нарване. Дивлячись на цю людину одразу відчуваєш небезпеку. Розумієш, що якщо перейдеш йому дорогу, то спокійно жити зможеш лише після його смерті. І це людина заряджена ідеєю. Нехай ідіотською з нашої точки зору, але заради цієї ідеї він піде на все. А Зебіл - просто тупий та несмішний клоун. Якому головне відіграти конкретну ситуацію. Зіграти альфа-самця і не обісцятись від натуги та страху. Тут і зараз. І через день він про це забув. Якби Зебіл був Хуйлом, то "бориспольський чорт" уже давно сидів би, бурштинокопачів нацгвардія передавила б БТР-ами, він правив би з нового офісу президента в Українському домі, азовці всім складом сиділи б на нарах разом з Аваковим, а Беня в Ізраїлі дякував би Аллаху що встиг вчасно втекти. Але він не Хуйло. Він лише хуйлятко.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #109 : Жовтня 27, 2019, 12:49:42 00:49 »

Mason Lemberg
22 mins ·

Знайшов в твітері.
Це нібито вчителі з Золотого, які попросили клоуна зробити мир.

Хз, наскільки це одні і ті ж самі люди (у всякому разі чорненька дуже схожа).

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #110 : Жовтня 27, 2019, 12:53:25 00:53 »
Не буде варіанту Хуйла для Зебіла з багатьох причин. По перше Україна не Росія, як би банально це не звучало, але "царів-батюшок" у нас народ довго любити не здатен. По друге, за Хуйлом стояло ФСБ-КДБ, Солнцевська та Тамбовська братва, за Зебілом стоять Юзік і Кошевой. Зебілу опертись нема на кого - жодної еліти, ані фінансової, ані силовиків, ані промислової, ані інтелігенції, ані хоча б мафіозної за Зебілом не стоїть. Ну і головне, що Хуйло на фоні нинішніх політичних пігмеїв реальна величина, здатна на неординарні вчинки. За ним відчувається сила. Воно дрібне, але нарване. Дивлячись на цю людину одразу відчуваєш небезпеку. Розумієш, що якщо перейдеш йому дорогу, то спокійно жити зможеш лише після його смерті. І це людина заряджена ідеєю. Нехай ідіотською з нашої точки зору, але заради цієї ідеї він піде на все. А Зебіл - просто тупий та несмішний клоун. Якому головне відіграти конкретну ситуацію. Зіграти альфа-самця і не обісцятись від натуги та страху. Тут і зараз. І через день він про це забув. Якби Зебіл був Хуйлом, то "бориспольський чорт" уже давно сидів би, бурштинокопачів нацгвардія передавила б БТР-ами, він правив би з нового офісу президента в Українському домі, азовці всім складом сиділи б на нарах разом з Аваковим, а Беня в Ізраїлі дякував би Аллаху що встиг вчасно втекти. Але він не Хуйло. Він лише хуйлятко.

Фішка в тому, шо воно настільки нікчемне, шо навіть Галабародьком бути не здатне.
Зебіли його ж саме за це обрали, за роль в його гівно-шоу.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #111 : Жовтня 27, 2019, 01:08:25 01:08 »
Дуже цікаве відео і отримаєте велике задоволення:

Дивлюся.

Звіробій: Не звертатися на ви до цієї промосковської гниди  :smiley24:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #112 : Жовтня 27, 2019, 01:15:36 01:15 »
Дивлюся.

Тільки що побачила, що Кіт вже запостив  :smiley24:, то видалила повтор.

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #113 : Жовтня 27, 2019, 01:21:54 01:21 »
Маруся - крута дівка. Трохи пересікався з нею і її "Ведмедями".
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #114 : Жовтня 27, 2019, 02:52:09 02:52 »

.

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #115 : Жовтня 27, 2019, 06:58:31 06:58 »
Як кажуть, ідчуйте різницю

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #116 : Жовтня 27, 2019, 07:06:12 07:06 »
 :weep: :weep: :weep: :weep:  :smiley24: :smiley24: :smiley24:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #117 : Жовтня 27, 2019, 07:28:20 07:28 »
По друге, за Хуйлом стояло ФСБ-КДБ, Солнцевська та Тамбовська братва, за Зебілом стоять Юзік і Кошевой.
Зебілу опертись нема на кого - жодної еліти, ані фінансової, ані силовиків, ані промислової, ані інтелігенції, ані хоча б мафіозної за Зебілом не стоїть.
Сцикун нагадуе бомжа, який знайшов валiзу з мульйоном дол. та не знае що з тим робити.
Коли прийшов до тями, виявилося, що грошi - фантики, але ж не можна карти розкривати - пацани не пробачать оману, а так хочеться в Наполеона пограти...
Справдi, за Зеленським, який досi грае дешевого Кловуна... НI ХТО  не стоiть - навiть Беня дивиться на той цирк одним оком.
Для жида головне - витягти з Держбюджета хоч щось з Привату, а потiм... вибачте на словi iб... воно все конем.
Зеленський не вiдчувае страху, тому що втомлений, дурний та ще й на пiгулках...
Ще один такий приiзд в Золоте чи далi... до Киiва привезуть тушку, а не Преза...
Не можна з вояками так розмволяти - чувак загрався в Квартал та втратив береги - ОРДЛО - не те мiсце де пiд телекамери можна бикувати та робити вигляд, що от я зараз тобi поясню, а потiм ми побачiмо, хто був правий...
 :vinsent:

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #118 : Жовтня 27, 2019, 07:42:01 07:42 »
Сцикун нагадуе бомжа, який знайшов валiзу з мульйоном дол. та не знае що з тим робити.
Коли прийшов до тями, виявилося, що грошi - фантики, але ж не можна карти розкривати - пацани не пробачать оману, а так хочеться в Наполеона пограти...
Справдi, за Зеленським, який досi грае дешевого Кловуна... НI ХТО  не стоiть - навiть Беня дивиться на той цирк одним оком.
Для жида головне - витягти з Держбюджета хоч щось з Привату, а потiм... вибачте на словi iб... воно все конем.
Зеленський не вiдчувае страху, тому що втомлений, дурний та ще й на пiгулках...
Ще один такий приiзд в Золоте чи далi... до Киiва привезуть тушку, а не Преза...
Не можна з вояками так розмволяти - чувак загрався в Квартал та втратив береги - ОРДЛО - не те мiсце де пiд телекамери можна бикувати та робити вигляд, що от я зараз тобi поясню, а потiм ми побачiмо, хто був правий...
 :vinsent:

Зебіл - це просто дрібний, нікчемний акторішко, який ніколи не стане чимось іншим.
Щопрвда, сучасні медійні технології можуть робити дива з промивання мізків і без того тупій біомасі.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #119 : Жовтня 27, 2019, 07:48:05 07:48 »
Гайдукевич у себя в ФБ:

Що нам хочуть "продати"?
Якщо виключити звичайну людську дурість, то тоді треба подумати хто є об'єктом маніпуляції, а це в першу чергу власні мизамирці, тобто його електорат, Щодо хамства, приниження колишнього вояка, то ,як мінімум , цим він показує хто тут господар, що він крутий пацан, хоча і не треба виключати спонтанну нервову реакцію, тобто, не сплановану, тобто, дурість. Якщо приводити як контраргумент, що вони дуже розумні, що все сплановано, то варто згадати, що його виборча компанія тривала довго, без протидії, йому допомагали практично всі, тобто , він і є той сферичний кінь у вакуумі; а тепер все різко змінилося, вчорашні союзники і корисні ідіоти всі враз стали ворогами. А на нас він клав болт, його підштовхують до силових дій, от до них він і готується.