Автор Тема: Я президент страны, а не лох.  (Прочитано 16948 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Я президент страны, а не лох.
« Reply #120 : Жовтня 27, 2019, 07:55:54 07:55 »
Зебіл - це просто дрібний, нікчемний акторішко, який ніколи не стане чимось іншим.
Щопрвда, сучасні медійні технології можуть робити дива з промивання мізків і без того тупій біомасі.
Якщо перекласти ситуацiю з Зеленським в творчу сентенцiю, то поганий актор нiколи не стане режисером.
Тобто всi його потуги за пiв року зробити нову виставу... закiнчуються фiаско - спонсори вiд нього втомилися, глядачi - вiдвернулися.
Наскiльки у Зеленського вистачiть сил грати цей нудний водевiль - залежiть вiд Коломойського, якого Сцикун "не боiться".
Зелений - не вiчний - воно вже вiд всiх втомилося, а хто замiсть нього - були Майдани, а хто реально може прийти до того Чорта й сказати - ти не можеш нi чого зробити, а я - можу й зроблю, тому... збирай манатки, друзяк та бiгом на эроплан та за кордон - будь куди...
 :vinsent:

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #121 : Жовтня 27, 2019, 07:57:26 07:57 »
Якщо виключити звичайну людську дурість, то тоді треба подумати хто є об'єктом маніпуляції, а це в першу чергу власні мизамирці, тобто його електорат, Щодо хамства, приниження колишнього вояка, то ,як мінімум , цим він показує хто тут господар, що він крутий пацан, хоча і не треба виключати спонтанну нервову реакцію, тобто, не сплановану, тобто, дурість. Якщо приводити як контраргумент, що вони дуже розумні, що все сплановано, то варто згадати, що його виборча компанія тривала довго, без протидії, йому допомагали практично всі, тобто , він і є той сферичний кінь у вакуумі; а тепер все різко змінилося, вчорашні союзники і корисні ідіоти всі враз стали ворогами. А на нас він клав болт, його підштовхують до силових дій, от до них він і готується.

Саме так.
Зебіл виліз з теплої медійної ванни і виявився неспроможним грати роль експромптом у польових умовах.
14 годинні посиділки в їдальні в принципі були вичерпними щодо усвідомлення цього.
Вангую, що його надовго приберуть з режиму реаліті-шоу та знову перейдуть до змонтованих роликів.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #122 : Жовтня 27, 2019, 08:00:10 08:00 »
Якщо перекласти ситуацiю з Зеленським в творчу сентенцiю, то поганий актор нiколи не стане режисером.
Тобто всi його потуги за пiв року зробити нову виставу... закiнчуються фiаско - спонсори вiд нього втомилися, глядачi - вiдвернулися.
Наскiльки у Зеленського вистачiть сил грати цей нудний водевiль - залежiть вiд Коломойського, якого Сцикун "не боiться".
Зелений - не вiчний - воно вже вiд всiх втомилося, а хто замiсть нього - були Майдани, а хто реально може прийти до того Чорта й сказати - ти не можеш нi чого зробити, а я - можу й зроблю, тому... збирай манатки, друзяк та бiгом на эроплан та за кордон - будь куди...
 :vinsent:

Еге ж, варіантів безліч.
Але зебіл вийшов в тіраж, хоча медійно його спробують замуміфукувати, бо спонсори лише розпочали пригощатися зі шведського столу.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #123 : Жовтня 27, 2019, 08:00:48 08:00 »
 І ще щодо розумності зе-команди: на ФБ у поста про відвідування Золотого аномальних 22 тисячі лайків/дизлайків, окремі коментарі набрали більше 2 тисяч лайків/ дизлайків і щось сумніваюся, що це вражені Зелібобіки пишуть.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #124 : Жовтня 27, 2019, 08:04:31 08:04 »
І ще щодо розумності зе-команди: на ФБ у поста про відвідування Золотого аномальних 22 тисячі лайків/дизлайків, окремі коментарі набрали більше 2 тисяч лайків/ дизлайків окремих коментаріві щось сумніваюся, що це вражені Зелібобіки пишуть.

У зебіла є ядро упоротих прибічників, це невідворотно.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #125 : Жовтня 27, 2019, 08:04:55 08:04 »
Саме так.
Зебіл виліз з теплої медійної ванни і виявився неспроможним грати роль експромптом у польових умовах.
14 годинні посиділки в їдальні в принципі були вичерпними щодо усвідомлення цього.
Вангую, що його надовго приберуть з режиму реаліті-шоу та знову перейдуть до змонтованих роликів.
Камази будуть?..
Менi вже набридло дивитися на втомленого Генералiсiмуса, який двох слiв повязати не може...
Взагалi, його останнi мандри в Золоте - то такий сором, що пiсля цього... до Нового року краще нi куди не суватися.
Нехай вже генерали щось таке придумають, аби лише Чорта в кадрi не було - воно ж навiть сперечатися не може - в башке лише стрелкi, тачкi та шаурма...
 :an

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #126 : Жовтня 27, 2019, 08:07:13 08:07 »
У зебіла є ядро упоротих прибічників, це невідворотно.
Такої кількості активних на його сторінці в ФБ нема

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #127 : Жовтня 27, 2019, 08:09:53 08:09 »
Камази будуть?..
Менi вже набридло дивитися на втомленого Генералiсiмуса, який двох слiв повязати не може...
Взагалi, його останнi мандри в Золоте - то такий сором, що пiсля цього... до Нового року краще нi куди не суватися.
Нехай вже генерали щось таке придумають, аби лише Чорта в кадрi не було - воно ж навiть сперечатися не може - в башке лише стрелкi, тачкi та шаурма...
 :an

Будуть рюшєчкі та ряшєчькі, на серйозних темах, тим більше війні, зебіл палиться конкретно.
Будуть прокачувати шлункові та потребляццькі мотиви на радість бидлу.
Але ж зима близько і тарифи почнуть розмивати цю єлєйную картіну.
Плюс, я бачу початок економічної та бюджетної кризи.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #128 : Жовтня 27, 2019, 08:09:59 08:09 »
з якого хуя ветеран не послав те чмо нахуй?
Я так розумію, що то ветеран нацкурв.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #129 : Жовтня 27, 2019, 08:10:44 08:10 »
Такої кількості активних на його сторінці в ФБ нема

Упорота вата може підключитися, він їм товстку кістку вчора кинув.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #130 : Жовтня 27, 2019, 08:16:34 08:16 »
В РОССИИ ОТРЕАГИРОВАЛИ НА ПЕРЕПАЛКУ ЗЕЛЕНСКОГО С ВЕТЕРАНАМИ В ЗОЛОТОМ
Суббота, 26 Октября 2019, 23:00
В России считают, что Киев не готов к разведению войск на Донбассе

Об этом в Twitter заявил сенатор Алексей Пушков, передает "ДС".

Так российский парламентарий прокомментировал встречу президента Украины Владимира Зеленского с ветеранами.

"Пока Зеленский уговаривает "добробатов" покинуть позиции, момент для встречи "Четверки" сдвигается в неясное будущее. Выходит, саммит зависит от исхода спора президента Украины с ветеранами АТО", - написал Пушков.

По мнению сенатора, это демонстрирует "нулевую готовность" Киева к переговорам.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #131 : Жовтня 27, 2019, 08:24:38 08:24 »
Акторішко вчора, після медитацій у Японії, за сценарієм мусив протиснути "авторитетом" відведення військ і довести хуйлу, шо процес іде.
Але ж.... бггг.

Прикол в тому, що зебіл був просто ідеальним в якості кандидата - свой пацан із біомаси, але саме ця біомасовість й робить його повністю непридатним бодай для ролі президента.

Оце так фейл!

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #132 : Жовтня 27, 2019, 08:36:22 08:36 »
Valeriy Fuyor
23 mins ·

Было стыдно, а теперь обидно
Издеваться больше не с руки
Глупо, тупо и недальновидно
Янелоха выбрали лохи…

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #133 : Жовтня 27, 2019, 08:58:40 08:58 »
Я нашла фотку зели с "местным жителем " , в носках.
Народ не расстерялся и скачал фотку до того, как ее удалили с фб президента.

.
« Останнє редагування: Жовтня 27, 2019, 09:11:08 09:11 від злата »

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #134 : Жовтня 27, 2019, 09:01:19 09:01 »
Кстати, неплохая кухня, как для золотого.
И техника встроенная. Какая - то постановочная кухня для " простого мешканця золотого ".
Хорошие полы тряпками закрыли почему - то.
Какая эмоция у зели на лице ?
По - моему, он перед съемкой ржал, а теперь собрался делать вид, что озабочен.
" губки бантиком, бровки домиком,
похож на жалкого  _ _ _ _ _ _ _  гномика.... "
 Эмиция у зели  получилась не очень.
Это  спектакль.
« Останнє редагування: Жовтня 27, 2019, 09:23:10 09:23 від злата »

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #135 : Жовтня 27, 2019, 09:12:20 09:12 »
 Вичитав і таку думку, що сценарій з хамством може бути і не Зелін, а проти нього інсценований, тому і боєць так ввічливо поводився.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #136 : Жовтня 27, 2019, 09:20:06 09:20 »
Баба і кіт
23 mins ·

Вчора невідома людина у складі озброєної груп осіб, без будь-якого попередження з'явилася на лінії зіткнення і вимагала від українських військових скласти зброю та залишити бойові пости.
У ході напруженої бесіди виявилося, що людина називає себе "Владімір" і йому 42 роки.
Під час дискусії невідомий неодноразово наголосив на тому, що він "не лох", хоча цей факт і не був предметом обговорення.
За результатами зустрічі українські військові не полишили позиції, але були дещо збентежені.
У майбутньому військові, які були очевидцями інциденту, сподіваються, що МОЗ посилить контроль над людьми з розладами психіки, щоб не наражати на небезпеку їх та оточуючих.

via Алекс Нойнець

Бугага.
Клован таки стає смішним, але лише тоді, коли воно починає поводитися, як воно, думає, по-серйозному.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #137 : Жовтня 27, 2019, 09:20:39 09:20 »
Вичитав і таку думку, що сценарій з хамством може бути і не Зелін, а проти нього інсценований, тому і боєць так ввічливо поводився.
Я не читала,  я просто исхожу из того, что зеля - актеришко.
Все, что он умеет - это ставить мизансцены.
Вот этим он и занимается.
А писать  сюжеты он не умеет.
Поэтому у зели - словестный понос вместо  слов.
« Останнє редагування: Жовтня 27, 2019, 09:24:05 09:24 від злата »

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #138 : Жовтня 27, 2019, 09:25:23 09:25 »
Есть демократия,а есть ситуация в стране" -цитата.
"Я не лох, мне 42 года я президент;"
" Я не строю из себя президента, а считаю себя нормальным чуваком."
" "Я нормальный  пассажир и мы едем в одном поезде под названием Украина" ...
" Та мне пофиг, с кем оно ( перемирие ) будет. Нам с вами пофиг. Нам надо территории вернуть и прекратить убийства",
" Я ж не лох какой-то, я тебе пришел и сказал: “Оружие убери”. Я хотел увидеть в глазах понимание, а увидел парня, который решил, что перед ним какой-то лопух стоит, и переводит меня на другую тему»,
« Останнє редагування: Жовтня 27, 2019, 11:34:00 11:34 від злата »

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #139 : Жовтня 27, 2019, 09:26:28 09:26 »
Есть демократия,а есть ситуация в стране" -цитата.

Воно їбануте.
Ай-к'ю на рівні 80.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #140 : Жовтня 27, 2019, 09:35:29 09:35 »
Роман Донік
@donikroman
·
7 мин
Закрывая тему Золотого. Без ведома руководителей МВД, экс азовцы попасть туда не могли. Показательно поведение Трояна. А вот убирать их оттуда приказали ЗСУ. Теперь все будут обвинят ЗСУ в поддержке предательства. Аваков в белом - збройныки в говне.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #141 : Жовтня 27, 2019, 09:40:21 09:40 »
Роман Донік
@donikroman
·
7 мин
Закрывая тему Золотого. Без ведома руководителей МВД, экс азовцы попасть туда не могли. Показательно поведение Трояна. А вот убирать их оттуда приказали ЗСУ. Теперь все будут обвинят ЗСУ в поддержке предательства. Аваков в белом - збройныки в говне.

Та ясно, шо це все ігрища Рюкзакяна. Але все контролювати неможливо і сцени можна знімати лише живцем без дублів.
Тому задумка пішла шкереберть через профнепридатність головного виконавця.

Наступні "розбірки з добровольцями" зніматимуть у павільйоні, з суфлером, монтажем та фотошопом.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #142 : Жовтня 27, 2019, 09:44:52 09:44 »
Сейчас поищу подробнее.

Роман Донік :
Закрывая тему Золотого. На одну "мелочь" хотел бы обратить внимание.  На поведение подручного Авакова, (он на видео в болотном камуфле) официально зама нацполиции, Вадима Трояна, который играет роль чуть ли не хозяина дома. Он предлагает всем экс азовцам присаживаться, постоянно приимает участие в действии. То репликами, то жестами. Он заступается за Зеленского типа "так нельзя" и " Денис, так не делается". Говорят, что не без его участия все эти люди туда попали. То есть, он знал об этой акции и содействовал приезду людей в Золотое. А вот выгонять людей приказали армейцам. И сейчас, весь негатив на себя принимают збройныки. Я напомню. На блокпостах стоят люди Авакова. Полиция. Та самая, реформированная. Формально она подчиняется командующему ООС. Но через зама по МВД и через начальника полиции по ООС, которого после скандала с убийством ребенка патрульными, Аваков спрятал, отправив на повышение в штаб ООС. То есть, без ведома руководителей МВД, экс азовцы попасть туда не могли. Даже если для видимости и был скандал на блокпосту Кременной. И они туда попали. А вот убирать их оттуда приказали ЗСУ. Теперь все будут обвинят ЗСУ в поддержке предательства. Аваков опять весь в белом, а армия, которой доверяли еще несколько месяцев назад большинство людей, вся в говне. Будут расформировывать бригады и никто не пикнет в защиту. Потому что формируется мнение, что армия плохая.
Сам Зеленский стабилен. Ему пофиг кто и что ему говорит. У него есть план и он четко его придерживается.
Люди хотят разведения и нам нужен мир любой ценой. А картинка, как он убеждает ветеранов уже есть.

Телеграмм канал - https://t.me/romandonik
Страница ФБ https://www.facebook.com/donikroman/
« Останнє редагування: Жовтня 27, 2019, 09:49:39 09:49 від злата »

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #143 : Жовтня 27, 2019, 09:46:25 09:46 »
Так той тіпа "боєць" - зєлєбобік, для якого Зелена Моніка - кумир.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #144 : Жовтня 27, 2019, 09:50:25 09:50 »
Сейчас поищу подробнее.

Роман Донік :

Це саме воно  :smiley24:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #145 : Жовтня 27, 2019, 09:59:53 09:59 »
Баба і кіт
23 mins ·

Вчора невідома людина у складі озброєної груп осіб, без будь-якого попередження з'явилася на лінії зіткнення і вимагала від українських військових скласти зброю та залишити бойові пости.
У ході напруженої бесіди виявилося, що людина називає себе "Владімір" і йому 42 роки.
Під час дискусії невідомий неодноразово наголосив на тому, що він "не лох", хоча цей факт і не був предметом обговорення.
За результатами зустрічі українські військові не полишили позиції, але були дещо збентежені.
У майбутньому військові, які були очевидцями інциденту, сподіваються, що МОЗ посилить контроль над людьми з розладами психіки, щоб не наражати на небезпеку їх та оточуючих.

via Алекс Нойнець

Бугага.
Клован таки стає смішним, але лише тоді, коли воно починає поводитися, як воно, думає, по-серйозному.

Як на мене, неправильно національних курв Білецького називати українськими військовими, бо від цього в мізках закипає каша і до дурних висновків можна прийти. Тіпа, що Рюкзакян та Білецький - кльові пацани, нада їх паддєржівать.
А між тим ситуація в Золотому дуже проста. Там зустрілись Зелена Жаба та Нацкурвівська Гадюка. І насрати як і про що вони там говорили. Наших там не було.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #146 : Жовтня 27, 2019, 10:03:18 10:03 »
Комменты:

Bortsov :    Аваков прекрасный политический айкидошник, пока ему все позволено. Не только ЗСУ в говне. Для нормальных людей и колеблющихся Зе тоже в говне. Нацкорпус продолжает сжигать авторитет Азова (боевого) тем самым снова помогая Авакову. Ему не нужен самостоятельный и сильный Азов. Ему нужен переток из боевого Азова в НК и НД. Азов как боевая единица свое дело уже сделал. Создал прикрытие для политпроекта. Более он не будет нужен. Более того он становится угрозой для АБА. Значит всех буйных оттуда выведут, а оставшийся муляж сам помрет. ЖдиТЕ.
      Аваков уже решил, что он избранный. Ему снести зе как два пальца об асфальт. Никто и не пикнет. Думаю он сейчас решает самому сесть на трон или поставить ЮВТ, а самому стоять за троном и управлять.

Роман Донік :    немного позже. Под земельную реформу будут подгадывать. последний масштабный дерибан

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #147 : Жовтня 27, 2019, 10:03:48 10:03 »
Як на мене, неправильно національних курв Білецького називати українськими військовими, бо від цього в мізках закипає каша і до дурних висновків можна прийти. Тіпа, що Рюкзакян та Білецький - кльові пацани, нада їх паддєржівать.
А між тим ситуація в Золотому дуже проста. Там зустрілись Зелена Жаба та Нацкурвівська Гадюка. І насрати як і про що вони там говорили. Наших там не було.

Грають в дві руки.
Намагають контролювати порядок денний та інфо-вкиди.
Але проблема нікчемності клована дається взнаки.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #148 : Жовтня 27, 2019, 10:07:24 10:07 »
Ходоки у Ленина Ленин у ходоков.
 :smilie1:
---------------------------------------------------------------------!

.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #149 : Жовтня 27, 2019, 10:08:17 10:08 »
Комменты:

Bortsov :    Аваков прекрасный политический айкидошник, пока ему все позволено. Не только ЗСУ в говне. Для нормальных людей и колеблющихся Зе тоже в говне. Нацкорпус продолжает сжигать авторитет Азова (боевого) тем самым снова помогая Авакову. Ему не нужен самостоятельный и сильный Азов. Ему нужен переток из боевого Азова в НК и НД. Азов как боевая единица свое дело уже сделал. Создал прикрытие для политпроекта. Более он не будет нужен. Более того он становится угрозой для АБА. Значит всех буйных оттуда выведут, а оставшийся муляж сам помрет. ЖдиТЕ.
      Аваков уже решил, что он избранный. Ему снести зе как два пальца об асфальт. Никто и не пикнет. Думаю он сейчас решает самому сесть на трон или поставить ЮВТ, а самому стоять за троном и управлять.

Роман Донік :    немного позже. Под земельную реформу будут подгадывать. последний масштабный дерибан

Угу. Головний режисер та бенефіціар тут Рюкзакян.
Талановитий діяч, дуже.
Кого він не використовув в своїй політичній кар'єрі: Ющенко, Юлька, Кириленко, Кріль, Гєпа - ще раніше.
Тепер юзає зебіла, Азов, нацжон, купу іншої дрібноти.
Це реально інтриган найвищого гатунку.