Автор Тема: Я президент страны, а не лох.  (Прочитано 16880 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Re: Я президент страны, а не лох.
« Reply #180 : Жовтня 27, 2019, 07:56:02 19:56 »
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #181 : Жовтня 27, 2019, 08:00:36 20:00 »
Зесцикун вже ніби дав доручення Рябошапці на предмет відеостріму Софії Фединої і Марусі.

Обламається. Маруся - Герой України. Свобода слова. Не гірше, як вони Гонтарєву тролили.

Offline Saaber

• Full Member
« Reply #182 : Жовтня 27, 2019, 09:01:52 21:01 »
Зесцикун вже ніби дав доручення Рябошапці на предмет відеостріму Софії Фединої і Марусі.
:fp3 Федини.
А по темі, хотів би бачити арешт Марусі за цей стрім. Одразу б все і закінчилось )))

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #183 : Жовтня 27, 2019, 09:26:55 21:26 »
Вадим Троян: Ветерани-добровольці, які мали легальну зброю, вивезли її у супроводі поліції із Золотого-4
За результатами зустрічі із Президентом України Володимиром Зеленським та бесідою із поліцією, ветерани-добровольці, які перебувають у Золотому-4 із легальною власною зброєю вивезли її.
Про це повідомив заступник глави Нацполіції Вадим Троян.
____

Значить, це все відпочатку таки була постановка.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #184 : Жовтня 27, 2019, 09:38:30 21:38 »
 :smilie5:

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #185 : Жовтня 27, 2019, 09:44:36 21:44 »
Вадим Троян: Ветерани-добровольці, які мали легальну зброю, вивезли її у супроводі поліції із Золотого-4
За результатами зустрічі із Президентом України Володимиром Зеленським та бесідою із поліцією, ветерани-добровольці, які перебувають у Золотому-4 із легальною власною зброєю вивезли її.
____

Значить, це все відпочатку таки була постановка.
Я придумаю Happy End.
Ты же знаешь, все исправить можно,
Зачеркнуть, переписать обложку,
Переснять все сцены, монологи,
Из сюжета вычеркнуть так много.
Декорации сменить на осень,
О локациях никто не спросит.
Разреши мне сделать это тайно,
Чтоб все получилось как случайно.
Я придумаю Happy End.
 :kg2:

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #186 : Жовтня 27, 2019, 10:01:49 22:01 »
Я сто раз писала, що зебіл - у сто раз гірше Януковича. Янукович довго чекав, мямлив, думаю, що до розстрілу теж відношення не мав.

А цей заллє в крові майдан та бровою не поворухне, як його сородичі у минулому столітті  :smilie9:.
я зеленим підарам ще на зорі зеленого сходу популярності клоуна казав-на місце старої гвардії,що ВЖЕ отесалася по закордонах і забула(хоча б на людях) пацанські замашки прийже нове покоління індіго(але з зеківськобезпредєльним психотипом в мізках набутим останніми десятиліттями обидлювання всіх і вся.І вони не будуть оглядатися ,не тому що впевнені в собі,а тому що просто не розуміють і не було кому пояснити їм азбучні істини поведінки великої маси людей і як керувати в кріслах,що їм просто не належать по праву РОЗУМУ і ДОСВІДУ. І тому вони підуть докінця дальше,набагато дальше ніж такі як янук і генерація закладання в шурфи своїх "дорогих" товаришів в 90.Бо нема тормозу самозбереження.Не розвинутий у нихз він з народження.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #187 : Жовтня 27, 2019, 10:09:03 22:09 »
Підозрюю, що Рюкзакяна незабаром попросять на вихід, і він це знає.
Пiти треба так, аби тебе знову запросили...
Арсен потрiбен... аби прибрати Опариша - Беня вже втомився чекати, коли Малий поверне йому Приват...
От де талант Авакова може знадобитися...
 :vinsent:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #188 : Жовтня 27, 2019, 10:44:28 22:44 »
Новеньке від Філа за темою:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #189 : Жовтня 27, 2019, 10:45:16 22:45 »
А тут ще більше нетлєнок:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #190 : Жовтня 27, 2019, 11:16:20 23:16 »
Ну і приколи:

« Останнє редагування: Жовтня 27, 2019, 11:20:50 23:20 від Ad Astra »

Offline богдан одеський

• Sr. Member
« Reply #191 : Жовтня 27, 2019, 11:48:24 23:48 »
Все це схоже на дешеве шоу. Вова давно судячи з усього вже ліг під хуйла і просто відробляє план «малоросія».

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #192 : Жовтня 28, 2019, 04:23:44 04:23 »
То чому він ще в Україні?
If you are going through hell, keep going.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #193 : Жовтня 28, 2019, 05:26:24 05:26 »
Все це схоже на дешеве шоу. Вова давно судячи з усього вже ліг під хуйла і просто відробляє план «малоросія».
Не схоже, а і є шоу. Сумніваюся, що хтось там ту зброю і вивозив.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #194 : Жовтня 28, 2019, 05:35:26 05:35 »
Не схоже, а і є шоу. Сумніваюся, що хтось там ту зброю і вивозив.

її туди, скоріш за все, ніхто і не завозив.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #195 : Жовтня 28, 2019, 05:49:34 05:49 »
 Пишуть, що по Г+Г, ІСТV, Україні кіно про поїздку в Золоте показали, типу місцеві хочуть виводу військ, а бендери не дають.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #196 : Жовтня 28, 2019, 07:30:52 07:30 »

За його словами, станом на зараз в районі підготовки до розведення військ у зоні ООС, зокрема Золоте-4 та Катеринівка, знаходиться лише група волонтерів без зброї.

«В Золотому-4 та Катеринівці працює 6 патрулів Нацполіції, а також пункт НПУ для прийому громадян. Відповідно до рішення керівництва ООС, для забезпечення публічного порядку та безпеки туди буде направлена Нацгвардія. Громадяни можуть почуватися у безпеці», - зазначив Вадим Троян.

Він додав, що поліція і гвардія виконуватимуть свої задачі за призначенням, зокрема проводитимуть антидиверсійну роботу проти НЗФ у зоні розведення військ.

Національна поліція України Національна гвардія України

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #197 : Жовтня 28, 2019, 07:58:37 07:58 »
Рєдути - 2  :moskali:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #198 : Жовтня 28, 2019, 08:12:03 08:12 »
Олександр Сурков

5 Std. ·

Как мне кажется - Белецкого и Ко готовят на роль Рема и СА по проверенной схеме.

Обратите внимание - все "околозеленые" СМИ, рассказывая о протестных выступлениях говорят только о нацдружинах - вчера был на эфире "НАШ" и четко увидел, что это явно жесткая установка.

То есть когда будет принято решение приступить к силовому подавлению протестов, то для общественности, в том числе и мировой, а также для полиции и нацгвардии это будет представлено как зачистка "радикальных националистов".

Я считаю что организаторы протестных митингов, позволяя всем этим "дружинам" и "корпусам" размахивать своими штандартами на общих маршах допускают огромную ошибку, развязывая руки нашему мурчащему фюреру.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #199 : Жовтня 28, 2019, 08:12:50 08:12 »
Рєдути - 2  :moskali:
Ні, об'єктом є патріоти.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #200 : Жовтня 28, 2019, 09:28:44 09:28 »
Наркоша лежав під Ху%лом задовго до виборів. Років з 10 принаймні.
Біда в тому, що мудрий український нарід це знав, але все одно вибрав його президентом.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #201 : Жовтня 28, 2019, 09:31:11 09:31 »

Я считаю что организаторы протестных митингов, позволяя всем этим "дружинам" и "корпусам" размахивать своими штандартами на общих маршах допускают огромную ошибку, развязывая руки нашему мурчащему фюреру.
:smiley24: Поки українські патріоти толерують поряд з собою національних курв та Сволоту, усі їхні протести гівна варті.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #202 : Жовтня 28, 2019, 09:56:05 09:56 »
Отправьте sms с текстом "Я не лох" на номер 3537, и чем больше вы отправите sms тем больше вы не лох!
Стоимость sms 50 руб.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #203 : Жовтня 28, 2019, 10:08:12 10:08 »
Кепська ситуація.
Біомасу явно обробляють за заздалегідь узгодженим планом хуйла, трумпа та єврогеїв.
Арестович писав про фінляндізацію, мабуть туди все і йде.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #204 : Жовтня 28, 2019, 10:15:44 10:15 »
Кепська ситуація.
Біомасу явно обробляють за заздалегідь узгодженим планом хуйла, трумпа та єврогеїв.
Арестович писав про фінляндізацію, мабуть туди все і йде.
Не буде нам фінляндізації, народ-зебіл не заслужив. Україні навіть не світить білорусизація, швидше за все отримаємо сизранізацію.

З.І. І кидайте нарешті читати Арестовича, то той ще клоун, та й сєлігерець до того ж.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #205 : Жовтня 28, 2019, 10:58:43 10:58 »
Не буде нам фінляндізації, народ-зебіл не заслужив. Україні навіть не світить білорусизація, швидше за все отримаємо сизранізацію.

З.І. І кидайте нарешті читати Арестовича, то той ще клоун, та й сєлігерець до того ж.

Бордерландере, з твоїм підходом відсіюваня свіх і вся можна лише отримати дуже вузьку секту в 3%.
Арестович НАРАЗІ позиціонує себе як супротивник зебілізму, і мені цього достатньо аби принаймні прислуховуватися до нього.

Щодо сизранізації - погоджуюся. Яка біомаса, така й фінляндізація. Але сутність в тому, аби побудувати тут сіру геополітичну зону а-ля Фінляндія після ДСВ аж до вступу в ЄС.
« Останнє редагування: Жовтня 28, 2019, 11:02:00 11:02 від arrow »

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #206 : Жовтня 28, 2019, 06:19:58 18:19 »
Дамо відсіч, – Ветеран "Азова" про можливе силове вигнання із Золотого

Правоохоронці, що прибули в Золоте-4, не мають наміру виселяти звідти добровольців. Однак якщо таке станеться, то ветерани будуть готові відповісти.

Немає жодної законної вимоги поліції, яка б спонукала добровольців покинути Золоте-4. Про це колишній боєць "Азова" Денис з позивним "Янтар" розповів 24 каналу.

Знайте більше: Ексбоєць "Азову" розповів як жителі Золотого-4 ставляться до розведення військ на Донбасі   Ексбоєць “Азову” розповів, як жителі Золотого-4 ставляться до розведення військ на Донбасі

Він зазначив, що зможе поїхати лише у разі ротації.

Я сюди приїхав як волонтер, як доброволець зі своїми побратимами. Ми планували на тиждень сюди заїхати і в принципі якраз маємо скоро їхати,
– розповів "Янтар".

Ексбоєць додав, що тоді на місце добровольців, які наразі є в Золотому-4, приїдуть інші.

"Ми ж не здаємо території і не віддаємо їх ворогу, ми робимо цю зону демілітаризованою. Тут хлопці-волонтери не є співробітниками ЗСУ чи Нацгвардії. Це просто громадяни України. Як їх можна змусити поїхати звідси", – зазначив він.

За словами волонтера, якщо силові спроби з боку правоохоронців таки будуть, то добровольці захищатимуться.

Будь-яка особа має право на самозахист. Якщо нас незаконно будуть атакувати, ми звичайно будемо намагатися захищати свої конституційні права і будемо давати відсіч,
– сказав ветеран.

Він також зазначив, що заступник глави Національної поліції Вадим Троян запевнив – ніхто не буде "штурмувати і вибивати" волонтерів із Золотого-4.

"Він сказав, що напише заяву на відставку, якщо таке відбудеться", – додав "Янтар".

Поліція не виселятиме Нацкорпус із Золотого

Троян запевняє, що групи поліцейських, які прибули до Золотого-4 Луганської області, не мають завдання будь-кого виселяти звідти.

Я вважаю, що зараз спекулювати на будь-яких моментах, навіть у простих словах, мовляв, "хтось когось буде штурмувати", не можна,
– наголосив Троян.

Спільна група з поліцейських і військовослужбовців ВПС відвідала будівлю, де розмістилися представники Національного корпусу. У поліції зазначають, що така перевірка є нормальною дією, оскільки ця територія належить до зони проведення Операції Об’єднаних сил.

https://24tv.ua/ukrayina_tag1119/
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #207 : Жовтня 28, 2019, 09:29:19 21:29 »

В Министерстве иностранных дел Российской Федерации увидели возможность снять санкции Запада, поскольку якобы во время поездки на Донбасс Владимир Зеленский сам показал на весь мир «виновников» боевых действий в регионе.

Об этом у себя в блоге написала официальный представитель МИД РФ Мария Захарова.

Она отметила, что во время своей поездки на Донбасс, президент Украины Владимир Зеленский сам заявил, что именно украинские ветераны мешают разведению сил и прекращению огня.

Кроме того, она заявила, что прежняя власть отказывалась признавать то, что якобы «украинские националистические элементы» являются источником напряженности в Донецкой и Луганской областях. Однако, теперь президент Владимир Зеленский сам заявил, что именно они мешают установлению мира на Донбассе.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #208 : Жовтня 28, 2019, 10:01:21 22:01 »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #209 : Жовтня 28, 2019, 10:57:46 22:57 »
 :gigi: