Вибачаюсь, що одразу не відреагувала. Дякую за фотки. Робити тематичні торти можна безкінечно наскільки вистачить хвантазії. Мені відома ця технологія. Я знаю, як це зробити. Що стосується ціни, то дійсно, це не дешево для продажу, а от домашніх порадувати - не так вже й коштовно. Я вважаю тут найдорожче - це труд та креатив. Що стосується смаку, то все залежить від наповнення. Можна наповнити шоколадним брауном з різними сортами халви і ви проковтнете і свої пальці. Зовнішня обертка - це подача, радує око та робить свято. Але її, зазвичай не їдять, хоча вона їстівна. Я її з маршмелоу та цукрової пудри роблю. Так що... хоча її за етикетом знімають перед процесом їжі.