Автор Тема: НАБУ затримало Голову Правління Райффайзен Банк Аваль.  (Прочитано 3246 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Outlander

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
 :lol:

Що там Гончарук обіцяв? 50 лярдів інвестицій і 40% росту ВВП протягом 5 років? +30 позицій Doing Business?  :weep:  :laugh:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Южанин

• Ветеран форума
Не понял , а Председатель правления коммерческого банка уже гос. служащий , что им НАЬУ занимается? Или эти бездельники , что-бы не ловить зеленую плесень типа Геруса занялись имитацией своей деятельности? Не гос. служащие это не их компетенция.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Це можливо продовження репресій Бені проти тих, хто відібрав у нього Приват:
Писарук в 2014—2015 роках був першим заступником голови Національного банку Валерії Гонтаревої. До цього він з 1997 року працював у банку ING. Зокрема, в 2010—2014 роках був регіональним керівником цього банку в Центральній та Східній Європі.

Або пов'язано з цим:
Затримано 7 осіб, підозрюваних у заволодінні коштами стабілізаційного кредиту, виданого "ВіЕйБі Банку" в 2014-му, - НАБУ

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума

НАБУ затримало сімох колишніх та діючих чиновників НБУ та VAB Банку
11 листопада, 22:48  6767

НВ
У понеділок, 11 листопада, детективи НАБУ затримали сімох підозрюваних у справі щодо VAB Банку, у тому числі колишніх та діючих чиновників Національного банку України.

Як повідомили в бюро, посадовців затримали за підозрою у заволодінні 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту, наданого VAB Банку у 2014 році.

«Йдеться про колишніх та чинних посадовців Національного банку України, ПАТ ВіЕйБі Банк та приватних компаній, пов’язаних із кінцевими бенефіціарами ВіЕйБі Банку», — заявили в НАБУ.

Чиновникам інкримінують привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Ні в НАБУ, ні в САП не розкрили імена чи посади затриманих.

За даними НВ, серед затриманих може бути голова правління Райффайзен Банку Аваль Олександр Писарук. Повідомлялось, що детективи НАБУ прийшли в офіс банку для його затримання.

Писарук в 2014—2015 роках був першим заступником голови Національного банку Валерії Гонтаревої. Він відповідав за банківський нагляд.

У жовтні 2014 року НБУ виділив VAB Банку бізнесмена Олега Бахматюка стабілізаційний кредит в розмірі 1,2 млрд грн.

А вже 21 листопада 2014 року Нацбанк визнав VAB Банк неплатоспроможним і ввів в банк тимчасову адміністрацію. Рішення про ліквідацію фінустанови було прийнято в березні 2015-го.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Вiдпустили...
https://112.ua/ekonomika/nabu-otpustilo-nochyu-glavu-pravleniya-rayffayzen-banka-aval-aleksandra-pisaruka-514600.html
Чiм бiльше трешу, тим ближче час Хунти...
 :gb:

Offline Outlander

• Ветеран форума
Просто фізично відчуваю як ростемо в рейтингу Doing Business.  :gigi:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
І як зростають ряди ворогів Бені та Зелі.

Offline arrow

• Ветеран форума
В 2014 році в банках відбувався лютий пиздець, і в банках шахрая Бахматюка передусім.
Тому за бажання нарити якісь злочинні дії можна.

Offline arrow

• Ветеран форума
І як зростають ряди ворогів Бені та Зелі.

Ти не поспішай, аби не пошитися в дурні.
Там є принаймні 50% вірогідність потрапляння у ціль.
Не вписуйся за тих, про кого нічого не знаєш.
Я ситуацію по банках Бахматюка в 2014 трішки пам'ятаю, там були дуже нездорові процеси.
Питання, чому НАБУ так довго вовтузилося. Це дійсно підозріло.

Offline Outlander

• Ветеран форума
Я ситуацію по банках Бахматюка в 2014 трішки пам'ятаю, там були дуже нездорові процеси.
Не все так однозначно (С)  :gigi:

Offline arrow

• Ветеран форума
Не все так однозначно (С)  :gigi:

Смикати можеш скільки завгодно, але рефінанс в банках пиздили мільярдами.
І ніц не було покарань.

А тепер зебіли покажуть "результат" і матимуть інформаційні бали.

Offline Outlander

• Ветеран форума
Смикати можеш скільки завгодно, але рефінанс в банках пиздили мільярдами.
І ніц не було покарань.

А тепер зебіли покажуть "результат" і матимуть інформаційні бали.
Зебілієш прямо на очах.  :gigi:

А для будь-кого з західних інвесторів достатньо двох речей - статті в Уолл Стріт Джорнал, про те що МВФ не дасть грошей Україні, через те що нинішня влада де-факто підконтрольна олігарху який вкрав 5 мільярдів баксів рефінансу, і затримання людини яка працювала в команді, за якою на Заході визнають заслугу порятунку фінансової системи України, і яка після того працювала в МВФ і Райффайзені. Тому "результат" і "інформаційні бали" уже забезпечені.  :laugh:

Offline arrow

• Ветеран форума
Зебілієш прямо на очах.  :gigi:

А для будь-кого з західних інвесторів достатньо двох речей - статті в Уолл Стріт Джорнал, про те що МВФ не дасть грошей Україні, через те що нинішня влада де-факто підконтрольна олігарху який вкрав 5 мільярдів баксів рефінансу, і затримання людини яка працювала в команді, за якою на Заході визнають заслугу порятунку фінансової системи України, і яка після того працювала в МВФ і Райффайзені. Тому "результат" і "інформаційні бали" уже забезпечені.  :laugh:

Не комплексуй.

Проблема в тому, що всі пройоби Петра зебіли спробують прокачати по повній, і ніхто особливо не розбиратиметься в деталях, коли в телевізорі почнеться вибудова картинки хохло-путінізму.

Offline Outlander

• Ветеран форума
Не комплексуй.
Навіть і не думав. Просто в захопленні від швидкості твого дрейфу в сторону зебілячої влади. Що таки вбудувався в нову парадигму? Вітаю.  :smilie3:

Проблема в тому, що всі пройоби Петра зебіли спробують прокачати по повній, і ніхто особливо не розбиратиметься в деталях, коли в телевізорі почнеться вибудова картинки хохло-путінізму.
Піхуй на Петра. Як думаєш, на скільки пунктів в рейтингу Doing Business після цього підростем?  Може Гончаруку нові прогнози уже час озвучувати? 100 а не 50 мільярдів інвестицій.  :gigi:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Яким боком я можу пошитися у дурні? Я тільки стверджую, що ворогів нинішньої влади стає все більше, в ворог мого ворога мій друг. Поки не завалили спільного ворога

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Не комплексуй.

Як украдений рефінанс може бути пройобом Пороха? Що Зелі можуть знати про пройоби Пороха, якщо вони в той час куєм на роялі грали? 
 Путінізм виріс не на пустому місці.

Offline arrow

• Ветеран форума
Навіть і не думав. Просто в захопленні від швидкості твого дрейфу в сторону зебілячої влади. Що таки вбудувався в нову парадигму? Вітаю.  :smilie3:
Піхуй на Петра. Як думаєш, на скільки пунктів в рейтингу Doing Business після цього підростем?  Може Гончаруку нові прогнози уже час озвучувати? 100 а не 50 мільярдів інвестицій.  :gigi:

Цього дрейфу не було, немає і не буде.
Це з тебе лізуть комплекси сектантства, яке не толерує відхилення від генеральної лінії секти.

Якшо протягнуть обрубаний ринок землі та запустять приватизацію, то жодні криві посадки не вплинуть на зростання в рейтингу.
Просто приготуйся до неприємностей.
Бо вони лише починаються. Там не повні дурні прийшли до влади, вони прекрасно розуміють, де можа натиснути, аби компенсувати інші пройоби.

Окрема думка: кампанію 2019 програно, і програно ганебно.
Якщо зараз намагатися продовжувати намагатися відігратися тупими наскоками та істерією негативу, це не спрацює.

Все слід починати з нуля.

Offline arrow

• Ветеран форума
Яким боком я можу пошитися у дурні? Я тільки стверджую, що ворогів нинішньої влади стає все більше, в ворог мого ворога мій друг. Поки не завалили спільного ворога

Твій друг може цілковито виявится серйозним злочинцем, що мародерив банківську систему у вкрай важкий час для країни.
Не стрибай у ополонку невідомо з ким, дочекайся поки осяде пил.

Offline arrow

• Ветеран форума
Як украдений рефінанс може бути пройобом Пороха? Що Зелі можуть знати про пройоби Пороха, якщо вони в той час куєм на роялі грали? 
 Путінізм виріс не на пустому місці.

Пройоб Пороха - це 3 прокурори-дегенерати, які методично вбивали його політичний рейтинг і не досягли нічого в розслідуванні банківських злочинів. А таких було безліч. Нічого не нарили, якісь справи розвалилися.

Як ти думаєш біомаса тепер сприйме арешти від зебілів?

Offline Outlander

• Ветеран форума
Насправді цей кейс простий як Колумбове яйце. Просто дайте самі для себе відповідь, кому повірить західний фінансист - аналітикам, комплаєнсу та службам безпеки IMF та RBI, які перевіряли Писарука перед прийомом на роботу чи кишеньковим каральним структурам країни про корупцію в якій ходять легенди (часто розтиражовані самими зебілами в попередні роки). Особливо після статті в Уолл Стріт Джорнал, яка розставила всі крапки на "і". Поки "Беня не сидить", усі подібні рухи будуть розглядатись на Заході в кращому випадку як "вибіркове правосуддя" та "переслідування політичних супротивників". І ефект від таких дій буде відповідний.

Offline Outlander

• Ветеран форума
Цього дрейфу не було, немає і не буде.
Це з тебе лізуть комплекси сектантства, яке не толерує відхилення від генеральної лінії секти.
Ну якщо я сектант і порохобот, то ти калірований зебіл. Ти сам почав першим і не залишив інших варіантів трактування.  :gigi:

Якшо протягнуть обрубаний ринок землі та запустять приватизацію, то жодні криві посадки не вплинуть на зростання в рейтингу.
Просто приготуйся до неприємностей.
Бо вони лише починаються. Там не повні дурні прийшли до влади, вони прекрасно розуміють, де можа натиснути, аби компенсувати інші пройоби.
Сцуконах. Я реально не встигаю за твоїм дрейфом.  :laugh:

Offline Поліщук

• Full Member
Doing Business не замовляли. Все за планом Бені - МВФ не потрібен, дефолт - це добре. За безцінь скупаємо скупає місцеві активи, згодом продає задорого.

Offline arrow

• Ветеран форума
Насправді цей кейс простий як Колумбове яйце. Просто дайте самі для себе відповідь, кому повірить західний фінансист - аналітикам, комплаєнсу та службам безпеки IMF та RBI, які перевіряли Писарука перед прийомом на роботу чи кишеньковим каральним структурам країни про корупцію в якій ходять легенди (часто розтиражовані самими зебілами в попередні роки). Особливо після статті в Уолл Стріт Джорнал, яка розставила всі крапки на "і". Поки "Беня не сидить", усі подібні рухи будуть розглядатись на Заході в кращому випадку як "вибіркове правосуддя" та "переслідування політичних супротивників". І ефект від таких дій буде відповідний.

Це тому, що ти вже вирішив, що справа сфабрикована.
А вона може мати підгрунтя.
На Заході регулярно засуджують фінансистів, тут нічого дивного немає.

Моє особисте бачення 60/40 шо там шось є. Аж надто серйозний крок, аби його робити без підстав. Тим більше, шо це НАБУ, а це таки краще за політично контрольвану ГПУ.

Offline arrow

• Ветеран форума
Ну якщо я сектант і порохобот, то ти калірований зебіл. Ти сам почав першим і не залишив інших варіантів трактування.  :gigi:
Сцуконах. Я реально не встигаю за твоїм дрейфом.  :laugh:

А ти вважаєш компашку, яка здійснила рейдерське захоплення країни, усунувши великого Петра, дурнями?

Ну тоді багатій думкою.

Offline majesty

• Ветеран форума
А ти вважаєш компашку, яка здійснила рейдерське захоплення країни, усунувши великого Петра, дурнями?

Ну тоді багатій думкою.

шо  то ты за зелень топишь аж гай шумит

Offline Outlander

• Ветеран форума
Це тому, що ти вже вирішив, що справа сфабрикована.
А вона може мати підгрунтя.
Господи, да пофіг усім підгрунтя. Перечитай ще раз що я написав.

Offline arrow

• Ветеран форума
шо  то ты за зелень топишь аж гай шумит

Я топлю проти шапкозакідатєльства, тупої бравади та самообману, які до речі і поховали Петра, давши дорогу зебілам.

А у вас зебілом вже є кожен, хто не теревенить про те, що зелена мряка ось-ось сама розвіється, слід лише почекати та поржати.

Виходьте з коматозу.

Offline majesty

• Ветеран форума
Я топлю проти шапкозакідатєльства, тупої бравади та самообману, які до речі і поховали Петра, давши дорогу зебілам.

А у вас зебілом вже є кожен, хто не теревенить про те, що зелена мряка ось-ось сама розвіється, слід лише почекати та поржати.

Виходьте з коматозу.

какое нахрен шапкозакидательтво

давить зеленеь надо на каждом сантиметре
а не сопли зеленые пускать
тьху бля

Offline majesty

• Ветеран форума
бля даже Ляшко давит пидаров
а тут сидят какие то целки с флагом ЕС

Offline arrow

• Ветеран форума
Господи, да пофіг усім підгрунтя. Перечитай ще раз що я написав.

Це тобі пофіг. Ти вже вирішив, шо зебіли (НАБУ - це вже зебіли) здійснили репресію проти чесного та поважного менедера.
Бо по-іншому бути не може.