Справжня українська правда
Ласкаво просимо,
Гість
. Будь ласка,
увійдіть
або
зареєструйтеся
.
1 година
1 день
1 тиждень
1 місяць
Назавжди
Увійти
Новини:
Початок
Допомога
Увійти
»
Основний форум
»
Загальні обговорення
»
Еталонна хуцпа :)
Друк
Сторінок: [
1
]
Вниз
Автор
Тема: Еталонна хуцпа :) (Прочитано 392 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Outlander
Ветеран форума
Стать:
Еталонна хуцпа :)
«
:
Листопада 12, 2019, 03:10:24 15:10 »
https://nv.ua/ukr/ukraine/events/arahamiya-shchodo-rozsliduvannya-bihus-info-pro-kvartiri-i-mashini-dubinskogo-novini-ukrajini-50053056.html
Арахамія: Розслідування Bihus.info про статки Дубінського не має корупційної складової
Глава фракції Слуги народу Давид Арахамія вважає, що розслідування Bihus.info про статки нардепа Олександра Дубінського не містить матеріалів, в яких можна побачити корупційну складову.
«Я взагалі не зрозумів суті розслідування: це був сюжет про заздрість… Якби це був держслужбовець-корупціонер, він нажив, у нього була б маленька зарплата, і такі статки — потрібно робити розслідування і розбиратися. Якщо це приватна особа, то я бажаю всім приватним особам мати такі статки, як у пана Дубінського, його мами і всіх родичів», — цитує Арахамію Інтерфакс-Україна.
Відповідаючи на питання журналістів щодо неспівмірності заробітної плати Дубінського-журналіста і розмірів його статків, Арахамія сказав, що це повинен коментувати сам Дубінський.
11 листопада в журналістському розслідуванні Bihus.info було опубліковано розслідування про нардепа Дубінського.
Згідно з матеріалами розслідування, Дубінський і його сім'я протягом останніх кількох років стали власниками 24 квартир, 17 автомобілів, двох будинків і 70 соток землі на загальну суму близько $2 млн.
Сам же Дубінський стверджує, що все це майно було придбано майже 20 років тому і оформлялося на членів його сім'ї.
Записаний
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos
arrow
Ветеран форума
Re: Еталонна хуцпа :)
«
Reply #1 :
Листопада 12, 2019, 03:39:22 15:39 »
Біхуса зебіли в нужник скоро змиють, разом із "Схемами".
Маври зробили свою справу.
Записаний
Друк
Сторінок: [
1
]
Нагору
Справжня українська правда
»
Основний форум
»
Загальні обговорення