Автор Тема: Вятрович депутат?  (Прочитано 1098 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Online majesty

• Ветеран форума

Online majesty

• Ветеран форума
Re: Вятрович депутат?
« Reply #1 : Листопада 12, 2019, 04:24:21 16:24 »

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Листопада 12, 2019, 04:25:01 16:25 »
 :smiley24:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #3 : Листопада 12, 2019, 04:32:06 16:32 »
Дуже добре. Принаймні поки що уникнув можливого арешту, який для нього скоріш за все готувався цією хунтою.
If you are going through hell, keep going.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #4 : Листопада 12, 2019, 04:45:34 16:45 »
Так у фракції підтвердили..
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #5 : Листопада 12, 2019, 04:54:13 16:54 »

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #6 : Листопада 12, 2019, 04:59:00 16:59 »
Iрина Луценко хворiе... вона 10 рокiв була в Радi...
Вятрович - :smiley24: кандидатура...
Подивимось, як воно буде...

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #7 : Листопада 12, 2019, 05:04:14 17:04 »
 :smiley24: :smiley24:

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #8 : Листопада 12, 2019, 07:29:12 19:29 »
питарасы уже рвутся на шматки

Offline Сторонній

• Hero Member
« Reply #9 : Листопада 12, 2019, 07:38:40 19:38 »
питарасы уже рвутся на шматки

гидота кацапська :smiley23:

Offline Сторонній

• Hero Member

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #11 : Листопада 12, 2019, 07:40:11 19:40 »
 Бужанський, мабуть, думає, що безсмертний.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #12 : Листопада 12, 2019, 08:07:02 20:07 »

Iryna Gerashchenko
15 mins ·

Під час виборчої кампанії наново відкрила для себе Наталю Бойко, яка тоді була заступником міністра економіки. Розумна , професійна, з прекрасною освітою, патріотична , вона є справжнім експертом з питань євроінтеграціі й енергоринку , й дійсно працює на країну, вболіває за Україну. Наталя прийняла рішення не брати мандат , вона зараз багато працює над захистом нашого енергоринку, в сфері , який потребує молодих ,
розумних і сильних. Наталя викликає велику повагу . Й цей вчинок, на який не кожен здатен- теж викликає повагу.
Ми дякуємо Ірина Луценко за командність і довгий , важливий , непростий шлях в команді. В опозиції , і владі. Іра, здоров‘я! Ірина залишається в команді П. Порошенка - тепер поза парламентом.
Й радо вітаємо в команді Володимира В‘ятровича . Наша фракція і наша команда відтепер - ще сильніша і помітніша в ВР. Все буде ЄС:)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #13 : Листопада 13, 2019, 12:12:09 00:12 »

Йозеф Кнехт
@jozefkneht1
 · 4h
Я так розумію, що після сьогоднішнього "привітання" В'ятровича в Раді, Бужанський став особистим ворогом Тягнибока, Свободи та Білецького з Нацдружинами, які щороку влаштовують смолоскипну ходу на честь С.Бандери. Вони ж справжні його прихильники, а не клоуни якісь?
If you are going through hell, keep going.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #14 : Листопада 13, 2019, 12:23:12 00:23 »

Йозеф Кнехт
@jozefkneht1
 · 4h
Я так розумію, що після сьогоднішнього "привітання" В'ятровича в Раді, Бужанський став особистим ворогом Тягнибока, Свободи та Білецького з Нацдружинами, які щороку влаштовують смолоскипну ходу на честь С.Бандери. Вони ж справжні його прихильники, а не клоуни якісь?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #15 : Листопада 13, 2019, 07:39:46 07:39 »
Йозеф Кнехт
@jozefkneht1
 · 4h
:lol:
Для Сволоти та нацкурв ворог Вятрович, а не Бужанський.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #16 : Листопада 13, 2019, 09:34:56 09:34 »
  Які пранкери сором'язливі пішли:
Пранкер закликав Володимира В’ятровича видалили пост з погрозами від начебто нардепа Бужанського

Відомий пранкер Джокер опублікував у себе в Telegram-каналі скріншоти переписки, де він написав образи і погрози Володимиру В'ятровичу від імені нардепа від «Слуги народу» Максима Бужанського.

«Ви вважаєте, пане В'ятрович, що суть любові до своєї Батьківщини полягає лише у декомунізацiї? Ні, справжня любов до своєї країни - це, перш за все, повага і любов до своїх співвітчизників, незважаючи на їх світогляд та мову, якою вони звикли спілкуватися у повсякденності. Не будьте лохом, спростуйте фейк, який ви розповсюдили власноруч», – написав Джокер. Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/country/politics/pranker-dzhoker-pohvalivsya-yak-pogrozhuvav-vyatrovichu-vid-imeni-buzhanskogo-639516.html
«Товариші, ні, номер не мій, і я не вступав у переписку з В'ятровичем. Провокація, буває. Провокація В'ятровича, я маю на увазі»,- напивсав Бужанський у Telegram.

Після цього В’ятрович заявив, що йому прикро, що сприйняв це повідомлення як Бужанського.

«Кажуть, Макс Бужанський спростував свою причетність до повідомлення з погрозами. Мені прикро, що сприйняв це повідомлення як його, адже він відомий своєю ввічливістю і неприхованими симпатіями до мене та моєї роботи», - написав майбутній нардеп від «ЄС». Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/country/politics/pranker-dzhoker-pohvalivsya-yak-pogrozhuvav-vyatrovichu-vid-imeni-buzhanskogo-639516.html
«Товариші, ні, номер не мій, і я не вступав у переписку з В'ятровичем. Провокація, буває. Провокація В'ятровича, я маю на увазі»,- напивсав Бужанський у Telegram.

Після цього В’ятрович заявив, що йому прикро, що сприйняв це повідомлення як Бужанського.

«Кажуть, Макс Бужанський спростував свою причетність до повідомлення з погрозами. Мені прикро, що сприйняв це повідомлення як його, адже він відомий своєю ввічливістю і неприхованими симпатіями до мене та моєї роботи», - написав майбутній нардеп від «ЄС». Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/country/politics/pranker-dzhoker-pohvalivsya-yak-pogrozhuvav-vyatrovichu-vid-imeni-buzhanskogo-639516.html

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #17 : Листопада 13, 2019, 12:29:35 12:29 »

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #18 : Листопада 13, 2019, 12:35:27 12:35 »
Монова  :smiley24: :smiley24: :smiley24:

Монохром, [13.11.19 12:32]
Нарядная истерика в парламенте по поводу Вятровича, которую блистательно исполнил Макс Бужанский, ээээ... беллетрист и просто человек выпуклых достоинств, наглядо продемонстрировала основную ошибку всех временщиков — странную привязанность к такому зыбкому и нестабильному понятию, как "навсегда".

Вот они пришли во власть, такие зеленые и бодрые, как огурцы в утренней росе, и решили, что теперь-то уж навсегда избавились от этих несносных кастрюлеголовых біндер. А там глядишь — и снова историю перепишем, как надо, с дедами, победобесием и душкой-дедушкой Сталиным вместо Бандеры и Шухевича.

А вот хуй вам на комірець, мизерабли, гегеге
Ничего в этом нескучном мире не бывает навсегда, ни ваша победа, ни наше поражение.
Пройдет какое-то количество времени (надеюсь, что небольшое), кто-то там наверху хлопнет в ладоши и крикнет: "А теперь поменялись!"

Ну и все

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #19 : Листопада 13, 2019, 09:56:28 21:56 »
Монова  :smiley24: :smiley24: :smiley24:

Монохром, [13.11.19 12:32]
Нарядная истерика в парламенте по поводу Вятровича, которую блистательно исполнил Макс Бужанский, ээээ... беллетрист и просто человек выпуклых достоинств, наглядо продемонстрировала основную ошибку всех временщиков — странную привязанность к такому зыбкому и нестабильному понятию, как "навсегда".

Вот они пришли во власть, такие зеленые и бодрые, как огурцы в утренней росе, и решили, что теперь-то уж навсегда избавились от этих несносных кастрюлеголовых біндер. А там глядишь — и снова историю перепишем, как надо, с дедами, победобесием и душкой-дедушкой Сталиным вместо Бандеры и Шухевича.

А вот хуй вам на комірець, мизерабли, гегеге
Ничего в этом нескучном мире не бывает навсегда, ни ваша победа, ни наше поражение.
Пройдет какое-то количество времени (надеюсь, что небольшое), кто-то там наверху хлопнет в ладоши и крикнет: "А теперь поменялись!"

Ну и все

Маячня. Ніхто не знає плани Бога, і не можна сподіватися на те, що хтось там лясне долонями.
А допоки вже точно відомо, що Коломойша дав інтерв"ю NY Times, де прямо вказує на те, що Україна повинна залізти в зашморг до рашки у вигляді 100 млрд. доларів, бо народ "хочіт харашо жить".

https://www.nytimes.com/2019/11/13/world/europe/ukraine-ihor-kolomoisky-russia.html?fbclid=IwAR0deK4pOVybyBx8ohwqTEduiTFPT_OatK4a44BFwEt-Fc_H7WDXcWIRgL4

Тільки народ не підозрює, що за ці 100 млрд доведеться розплачуватися з відсотками. І відхаркувати  геть усим, що має.
Взагалі, хто йому дав право розписуватись за народ України?
Окрім того, він заклав Зелю, розказавши про його брехню з Приватбанком.

https://finance.liga.net/bank/novosti/kolomoyskiy-zayavil-chto-zelenskiy-govorit-nepravdu-o-privatbanke

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #20 : Листопада 13, 2019, 10:30:29 22:30 »
 Хто дасть сто ярдів країні, яка запросто кине?

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #21 : Листопада 13, 2019, 10:50:53 22:50 »
Хто дасть сто ярдів країні, яка запросто кине?

Каци дадуть. Шонеясно? А потім прийдуть і витягнуть останні жили і полишать незалежності, або прийдуть зі зброєю, щоби відібрати своє силою.
Ось і казочці кінець.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #22 : Листопада 13, 2019, 10:57:07 22:57 »
Каци дадуть. Шонеясно? А потім прийдуть і витягнуть останні жили і полишать незалежності, або прийдуть зі зброєю, щоби відібрати своє силою.
Ось і казочці кінець.
Вони вже давали, мало того що кинули, так ще й в шалені збитки загнали.