Автор Тема: Конец эпохи бедности - Бене простили долг в 7,5 миллиардов перед государством  (Прочитано 1061 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
Конец эпохи бедности(ТМ)

Украина 24/7, [13.11.19 11:32]
[ Photo ]
Коломойскому простили долг в 7,5 миллиардов перед государством.

Такое решение принял Северный апелляционный хозяйственный суд. Он признал недействительными договора, участниками которых были ПриватБанк и компании из группы "Приват" с 2006 по 2016 год.

Основанием для этого посчитали "спорные условия по кредиту". Таким образом, компании Коломойского получили возможность не возвращать банку миллиарды гривен, взятых из средств рефинансирования НБУ.

Украина 24/7 (https://t.me/joinchat/AAAAAEoOOrQ_ZG7lXDqmzw)

Offline злата

• Ветеран форума

Offline злата

• Ветеран форума
Sergey Fursa:

А вот и шантаж имени дяди Бени. Собственно, как давно и говорили, Коломойский торгует Украиной, шантажируя цивилизованный мир уходом к России.

He said financing from Russia could replace loans from the I.M.F., which has pushed for anticorruption reforms that annoy Ukraine’s entrenched business interests.

“We’ll take $100 billion from the Russians. I think they’d love to give it to us today,” Mr. Kolomoisky said. “What’s the fastest way to resolve issues and restore the relationship? Only money.”

https://www.nytimes.com/2019/11/13/world/europe/ukraine-ihor-kolomoisky-russia.html?fbclid=IwAR2QNf9zHQ2pkP6GevRL8JvdQpxeCc-sSyvyqqSvF0rb-AXyqxG9otl0Of8

Offline злата

• Ветеран форума
Олігарх Ігор Коломойський вважає, що Україні варто відвернутися від Заходу і налагодити відносини з Росією. Про це повідомляє New Your Times.

Один з найвпливовіших українських бізнесменів заявив, що фінансування з Росії може замінити кредити МВФ.

«Ми готові взяти у росіян 100 мільярдів доларів. Я думаю, що вони з радістю нам їх дадуть», — зазначив олігарх.

Неоднозначну заяву Коломойський зробив напередодні візиту місії МВФ в Україну, який призначений на 14 листопада.

На думку Коломойського, Україна не має шансів в боротьбі проти РФ.
Кому вигідний дефолт України: Коломойському чи громадянам країни?
«Люди хочуть миру, хорошого життя, вони не хочуть воювати. А ви, — Америка, — змушуєте нас воювати і навіть не даєте нам грошей за це», — додав Коломойський.

Заява Коломойського, який у 2014 році фінансово підтримував українську армію в боротьбі з РФ може бути пов’язана з позицією МВФ щодо ситуації з ПриватБанком.

Нагадаємо, що Коломойський пропонував Україні оголосити дефолт

https://nv.ua/ukr/biz/economics/kolomoyskiy-zaproponuvav-vidvernutisya-vid-mvf-v-storonu-rosiji-50053244.html

Offline злата

• Ветеран форума
Український олігарх Ігор Коломойський вважає, що Україні пора відмовитися від Заходу і налагоджувати відносини з Росією.

Джерело: The New York Times

Дослівно: "Коломойський, якого багато хто вважає найвпливовішою фігурою в Україні за межами уряду, з огляду на його роль покровителя недавно обраного президента Володимира Зеленського, пережив вражаючу зміну настрою: за його словами, Україні пора відмовитися від Заходу і розвернутися назад в сторону Росії".

Деталі: Видання, цитуючи заяви Коломойського, припускає, що вони, принаймні, частково відображають розчарування олігарха західною дипломатією і Міжнародним валютним фондом, який сподівається, що президент не дозволить йому повернути собі ПриватБанк.

"Вони сильніше в будь-якому випадку. Ми повинні поліпшити наші відносини ", - сказав Коломойський, порівнюючи Росію і Україну.

"Люди хочуть миру, доброго життя, вони не хочуть воювати. А ви, - Америка, - змушуєте нас воювати і навіть не даєте нам грошей на це", - цитує видання олігарха.

Коломойський підкреслив, що у нього немає особливої любові до Росії, згадавши Голодомор в 1930-х роках як одну з трагедій, що спіткали Україну через її зв'язки з Москвою.

Але, як пише видання, Коломойський в нецензурній лексиці заявив, що Захід підвів Україну, не надавши достатньо грошей або, не відкривши досить ринків.

Замість цього, за його словами, Сполучені Штати просто використовують Україну, щоб спробувати послабити свого геополітичного конкурента.

"Війна проти Росії, - сказав він, - до останнього українця".

Коломойський заявив, що відновлення зв'язків з Росією стало необхідним для економічного виживання України. Він вважає, що рана війни заживе.

"Дайте їй п'ять, 10 років, і кров буде забута", - сказав Коломойський.

"У 2014 році я показав, що не хочу бути з Росією ... Я об'єктивно описую те, що бачу і куди все рухається", - додав він.

Коломойський заявив, що фінансування з Росії може замінити кредити від МВФ, який наполягає на антикорупційних реформах, що дратують вкорінені бізнес-інтереси в Україні.

"Ми візьмемо 100 мільярдів доларів у росіян. Я думаю, що вони із задоволенням дали б їх нам сьогодні", - сказав Коломойський.

"Який найшвидший спосіб вирішити проблеми і відновити стосунки? Тільки гроші ", - додав він.

Олігарх заявив, що якби він був президентом України, він би почав розслідування, якого домагався президент США Дональд Трамп.

На питання, чи не поставить це Україну під удар, якщо на президентських виборах в наступному році переможе демократ, Коломойський відповів: "Якщо вони будуть мудрувати з нами, ми підемо до Росії".

"Російські танки будуть розміщені біля Кракова і Варшави", - сказав він. "Ваше НАТО буде мочити свої штани і купувати памперси".

Коломойський сказав, що він як і раніше має намір повернути собі право власності на ПриватБанк або отримати компенсацію. Він заявив, що особи, такі, як Порошенко, відповідальні за націоналізацію банку, мають бути покарані, "і для них має бути повернута смертна кара".

Видання відзначило, що, оскільки міжнародні інвестори стурбовані роллю Коломойського, [Зеленський публічно наполягає на тому, що він не поверне банк його колишнім власникам. Коломойський у відповідь заявив, що президент бреше.

"Він знає, що їх не вкрали", - заперечив Коломойський, говрячи про гроші, які він його партнер вивели з банку. "Він говорить те, що ви всі хочете почути".

При цьому Коломойський заперечує, що має прихований вплив на уряд Зеленського. Але попередив, що він починає вірити в такий образ, що склався, і здатний втілити його в життя.

"Якщо я надягаю окуляри і дивлюся на себе, як увесь інший світ, я бачу себе чудовиськом, ляльководом, господарем Зеленського, людиною, що будує апокаліптичні плани", - сказав Коломойський.

"Я можу почати робити це по-справжньому", - заявив він.

http://pda.pravda.com.ua/news/id_7231838/

Offline Надин

• Ветеран форума
да чтож то ФБР тянет кота за йайца и не лупит по Бене и его сателитам? и зелепукинскую ГринФэмэли блокировали б по деньгам, может у того прыти поуменьшилось бы... конечно Америка сейчас враг для Бени, но, цука, почему Украина должна за Бенины зубные боли платить..

Offline злата

• Ветеран форума
да чтож то ФБР тянет кота за йайца и не лупит по Бене и его сателитам? и зелепукинскую ГринФэмэли блокировали б по деньгам, может у того прыти поуменьшилось бы... конечно Америка сейчас враг для Бени, но, цука, почему Украина должна за Бенины зубные боли платить..
Так ото ж.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Це було зрозуміло від самого початку.
Втім, мудрий український народ гаряче підтримує Прєзєдєнта і його власника.
Отож, побажаємо цьому мудрому народові закінчити своє нікчемне існування на животворящих просторах в районі Магадану і Колими.
If you are going through hell, keep going.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Камінці чудові, різнокольорові
Ус...тидиви - а кажуть, що Україна бідна держава...у населення малі пенсії та соціальні виплати. Ще й МВФ нам нічого не дає...
А тут раз - і одним махом віддаємо Коломойші купу грошей.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Ус...тидиви - а кажуть, що Україна бідна держава...у населення малі пенсії та соціальні виплати. Ще й МВФ нам нічого не дає...
А тут раз - і одним махом віддаємо Коломойші купу грошей.
Не дарма почали 1000 гр. купюри  друкувати...