Автор Тема: Меблі на замовлення  (Прочитано 376 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline MariArti

• Full Member
  • Стать: Жіноча
Меблі на замовлення
« : Грудня 04, 2019, 03:38:07 03:38 »
Доброго часу доби! Порадьте перевірену компанію в Одесі, де можна замовити меблі на замовлення?

Offline VladlenaSlim

• Full Member
  • Стать: Жіноча
  • всегда на позитиве)
Re: Меблі на замовлення
« Reply #1 : Грудня 04, 2019, 04:30:31 04:30 »
Доброго часу доби! Порадьте перевірену компанію в Одесі, де можна замовити меблі на замовлення?

Виходячи з власного досвіду, я б вам порадила скористатися послугами інтернет-магазину «Шафа», тут меблі на замовлення Одеса можна замовити за індивідуальним ескізом, хлопці справжні профі, зможуть реалізувати будь-яку задумку. Замовляла у них кухонний гарнітур, залишилася задоволена, все виконали в обумовлені терміни, вийшло навіть краще, ніж я собі уявляла, плюс, по грошах вийшло порівняно недорого.

Offline Vlad

• Full Member
« Reply #2 : Грудня 18, 2019, 10:36:53 10:36 »
Много предложений.

Offline Владимир91

• Full Member
« Reply #3 : Травня 10, 2023, 10:51:35 22:51 »
Мені здається що меблі на замовлення зазвичай дуже дорогі, бо виготовляються по індивідуальному ескізу, частіше за все вручну та із дорогих матеріалів. Я собі наприклад обрав вже готовий, але напряму від виробника стіл кухонний https://signalua.com.ua/ua/categories/stoly/kuhonnie-stoli/ . Це стіл від польської фабрики меблів Signal, який виглядає не гірше ніж ті, які можна замовити у майстрів, стіл обідній Leonardo 80X140 сірий