Автор Тема: Наступний Орест Лютий  (Прочитано 2635 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Наступний Орест Лютий
« : Грудня 13, 2019, 02:05:51 14:05 »
МУХАРСКИЙ РАССКАЗАЛ ПОДРОБНОСТИ ОБЫСКОВ В ЕГО КВАРТИРЕ (ВИДЕО)
Пятница, 13 Декабря 2019, 13:59
Украинский певец и актер Антин Мухарский записа видео, в котором рассказал подробности обысков в его квартире на Подоле

Видео он опубликовал на своей странице в Facebook, передает "ДС".

"Сегодня ночью в 5:30 утра в мою квартиру на Подоле, которую я сдаю в аренду, ворвались люди в масках и бронежилетах, взломав дверь, не предявив никаких документов - ни решения суда, ни постановления прокуратуры - положили на пол лицом вниз четырех людей, изъяв у них мобильные и компьютерную технику", - рассказал Мухарский.

Также он уточнил, что его адвокаты проводят расследование этого дела и подчеркнул, что в стране начинается настоящий беспредел, когда "в каждую квартиру, а также к вам, могут ворваться представители так называемых силовых структур".

"Это все очень совпадает со вчерашней пресс-конференцией Авакова, президента и генпрокурора Рябошапки, которые представили обвинения людям, которые имеют отношение к волонтерскому движению, движению воинов и добрвольцив АТО. я тоже в определенной степени приобщен к этому движению", - отметил он.

Напомним, ранее стало известно, что в киевскую квартиру музыканта и ведущего Антина Мухарского, известного под сценическим псевдонимом Орест Лютый, в ночь на пятницу вломились вооруженные силовики.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Re: Наступний Орест Лютий
« Reply #1 : Грудня 13, 2019, 02:06:58 14:06 »
 Останній пост його пісня, де будуть теліпатися зетелепні: http://ukrpravda.net/index.php?topic=56749.0

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Грудня 13, 2019, 04:02:43 16:02 »
Звіздєц....о, дурдом в країні...О, вибрали Нову Владу.... :smilie9:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #3 : Грудня 13, 2019, 04:06:02 16:06 »
Процес почався із вбивства Сашка Білого, організованого Авакяном.
If you are going through hell, keep going.

Offline elgie

• Full Member
« Reply #4 : Грудня 13, 2019, 04:09:27 16:09 »
Процес почався із вбивства Сашка Білого, організованого Авакяном.

Сашко Білий був відморозок. Те, що він воював у Чечні і був націоналістом, ніяк не відміняє цей факт.

Offline elgie

• Full Member
« Reply #5 : Грудня 13, 2019, 04:17:32 16:17 »
Хлопчики-дівчата, а давайте без істерик?

При всій повазі до ТВОРЧОСТІ Антіна, ніхто з вас не знає його і його тарганів у бошці. Тому не треба волати "Аааа! Тепер Мухтарський!" просто "тому, що він патріот". По-друге, це тільки я помітив, що мова йде не про нього, а про ЧОТИРЬОХ людей, яким він здавав квартиру? Ви знаєте цих людей? Ви знаєте, чим вони займаються? Наприклад, помінялося б ваше ставлення, якщо б в них вилучили арсенал зброї і вибухівку? (Я зараз гіпотетично, для прикладу). Чи ви б волали, що їх "підставили"? (Ну, я ж пам'ятаю такі самі волання з приводу Єбанутої Наді і Рубана, коли їх взяли з вантажівкою зброї). Якщо ви цього достеменно НЕ знаєте, може, зачекаємо ФАКТІВ?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #6 : Грудня 13, 2019, 04:24:33 16:24 »
Є один незаперечний факт - СБУ, МВС, прокуратура і суди  працюють на Кремль.
Так було, так є, і так буде.
Саме ці структури 100% відповідальні за історичну поразку України 2019 року.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #7 : Грудня 13, 2019, 04:29:41 16:29 »
Звіздєц....о, дурдом в країні...
О, вибрали Нову Владу.... :smilie9:
Вважаю, що далi такий треш терпiти не можна.
Пiд кiнець року, Сцикуну-Главкому треба хоч якась така, маленька, але... перемога, бо Хуйло в Парижi його перестав поважати - або ти з нами, або не проси у мене нiчого...
Дивився вчора т. зв. пресуху Авакова та його орлiв - таке враження, що на вулицi знайшли чувакiв, одягли iх у форму, сунули в руки папiрець та пiнком пiд зад вигнали на трибуну, перед Бубочкою щось таке бубонiти...
Можливо, все це Шоу було не для нас, а для... Телеканала Звезда, тому що в Судах... т. зв. докази просто розсипляться...
Але ж Сцикун - не Лох - його не пальцах не розведеш та в карти не обдуриш...
Брудна справа, дуже брудна - це не просто сором, а повна ганьба - далi можна зачiняти кордони та лаптям каравай виносити...

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #8 : Грудня 13, 2019, 06:56:16 18:56 »
Хлопчики-дівчата, а давайте без істерик?

При всій повазі до ТВОРЧОСТІ Антіна, ніхто з вас не знає його і його тарганів у бошці. Тому не треба волати "Аааа! Тепер Мухтарський!" просто "тому, що він патріот". По-друге, це тільки я помітив, що мова йде не про нього, а про ЧОТИРЬОХ людей, яким він здавав квартиру? Ви знаєте цих людей? Ви знаєте, чим вони займаються? Наприклад, помінялося б ваше ставлення, якщо б в них вилучили арсенал зброї і вибухівку? (Я зараз гіпотетично, для прикладу). Чи ви б волали, що їх "підставили"? (Ну, я ж пам'ятаю такі самі волання з приводу Єбанутої Наді і Рубана, коли їх взяли з вантажівкою зброї). Якщо ви цього достеменно НЕ знаєте, може, зачекаємо ФАКТІВ?

Вы ставите ВСЕ под сомнение. Я таких людей знаю. Если это технологии...то я и эти технологии знаю. Заставлять людей сомневаться во всем - это ПРЕКРАСНО. Это высший пилотаж. Это не прямолинейный и тупорылый Геббельс. СОМНЕНИЕ! Замечательное чувство! Самое полезное...не Любовь...не Ненависть...это все херня...СОМНЕНИЕ!  :smiley24:  Ничего, что я по-русски? :) Нет ни одной темы, где бы Вы высказали то, что чувствует Ваша душа. Вы - скептик: "а так ли свят был Христос? И вообще...кто он...и что такое святость?". Это прекрасно. Это замечательно. Для быдла.  :smiley24: "Дочекаємось фактів". Вандерфул!
« Останнє редагування: Грудня 13, 2019, 07:21:01 19:21 від Geo »

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #9 : Грудня 13, 2019, 06:57:10 18:57 »
И я даже знаю, что Вы мне ответите...

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
« Reply #10 : Грудня 13, 2019, 07:11:26 19:11 »
Бля.
Тільки зараз втелепав, що зелені гниди шмонають вже Ореста  :smilie9:
Тобто залякують  усіх більш-менш відомих, хто проти цієї зграї.
Дійсно "треба почекати"...
Чергову істоту в ігнор.

Мы верим в бога, они - в Путина.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #11 : Грудня 13, 2019, 07:22:43 19:22 »
Бля.
Тільки зараз втелепав, що зелені гниди шмонають вже Ореста  :smilie9:
Тобто залякують  усіх більш-менш відомих, хто проти цієї зграї.
Дійсно "треба почекати"...
Чергову істоту в ігнор.
Він їм вірша гарного склав про 95 квартал на ліхтарях, я посилання дав.

Offline elgie

• Full Member
« Reply #12 : Грудня 13, 2019, 07:45:18 19:45 »
И я даже знаю, что Вы мне ответите...

По-перше: ЧОМУ НЕ ДЕРЖАВНОЮ?! (с)  :smiley25:

По-друге: душа до законів ніякого відношення не має. Або ми будуємо країну, де всі живуть за законом, або країну, де користуються "душой" і емоціями. Наслідки відсутності критичного мислення на перевагу емоціям ви вже бачите прям перед собою: Клоун на троні - за підтримки трьох чвертей населення у країні, що знаходиться у стані гібрідної війни.

Вами маніпулюють. І Мухтарський також. Бо з новини очевидно, що він не факти хоче обговорювати, а створити хайп. Для мене то - ЗАВЖДИ маркер. На відміну від вас, я хочу бачити ФАКТИ. І Ісус тут не до чого - хоча це добре, що ви його приплели, бо це як раз і вказує на головну проблему сьогодення: людям не треба ДУМАТИ - вони хочуть просто ВІРИТИ.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #13 : Грудня 13, 2019, 07:48:53 19:48 »

По-друге: душа до законів ніякого відношення не має. Або ми будуємо країну, де всі живуть за законом, або країну, де користуються "душой" і емоціями. Наслідки відсутності критичного мислення на перевагу емоціям ви вже бачите прям перед собою: Клоун на троні - за підтримки трьох чвертей населення у країні, що знаходиться у стані гібрідної війни.

Вами маніпулюють. І Мухтарський також. Бо з новини очевидно, що він не факти хоче обговорювати, а створити хайп. Для мене то - ЗАВЖДИ маркер. На відміну від вас, я хочу бачити ФАКТИ. І Ісус тут не до чого - хоча це добре, що ви його приплели, бо це як раз і вказує на головну проблему сьогодення: людям не треба ДУМАТИ - вони хочуть просто ВІРИТИ.
Ви й близько не уявляєте, яку маячню написали. Когось ви мені нагадуєте за стилем.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #14 : Грудня 13, 2019, 08:06:27 20:06 »

Чим тобі Портнов не факт? Або суддя Вовк і його базар із Богданом?
І хіба Коломойскій теж не факт? От в Лондоні та штаті Делавер - він факт.
А тобі напевне не факт...

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #15 : Грудня 13, 2019, 08:46:58 20:46 »

Ознайомлений. Прочитав.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #16 : Грудня 13, 2019, 08:48:13 20:48 »

Хороша він людина. Я за ним слідкую.

Offline богдан одеський

• Sr. Member
« Reply #17 : Грудня 13, 2019, 09:40:14 21:40 »
За рейтингом довіри народу на перших двох місцях - воїни та волонтери. От і вся причина для чого. Має бути на першому місті Він! Ну а взагалі то вітаю - те про що говорили як про найстрашнішу лякалку після виборів вже реальність. Так поодинці посадять всих активних, неактивних зберуть в цирк шапіто де головою буде сопля.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #18 : Грудня 13, 2019, 09:42:11 21:42 »
За рейтингом довіри народу на перших двох місцях - воїни та волонтери. От і вся причина для чого. Має бути на першому місті Він! Ну а взагалі то вітаю - те про що говорили як про найстрашнішу лякалку після виборів вже реальність. Так поодинці посадять всих активних, неактивних зберуть в цирк шапіто де головою буде сопля.

+ СТОВІДСОТКІВ.  :smilie2:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #19 : Грудня 13, 2019, 09:45:17 21:45 »
Для такої кількості у нас ні Сибіру, ні Далекого Сходу нема . Та й хтось перед цим не подужав.

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #20 : Грудня 13, 2019, 09:56:30 21:56 »
Вами маніпулюють.
Сцуко... До сліз.  :weep:

Ну добре що хоч ви нам очі відкрили.  :gigi:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #21 : Грудня 13, 2019, 09:58:53 21:58 »
Вы ставите ВСЕ под сомнение.
Ну чому ж. Свою беззаперечну правоту в усіх питаннях він під питання не ставить.  :gigi:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #22 : Грудня 13, 2019, 10:11:22 22:11 »
Outlander

мдя... :laugh:  :smiley24:

Offline elgie

• Full Member
« Reply #23 : Грудня 14, 2019, 01:14:25 01:14 »
Всі вище перелічені особи -ОСОБИ, а не факти. Блін, ну витримуйте хоча б логіку ведення дискусії.

Портнов - ОСОБА.

Портнов щось сказав - відфіксований факт (промови).

ЩО САМЕ він сказав - перевіряєте: якщо правда, то факт, якщо ні - брехня.

Якщо Портнов висловив свою позицію, базуючись на ВСТАНОВЛЕНОМУ ФАКТІ - то його думка, і ви вправі погоджуватись або ні.

Якщо його думка перетворюється на дії, що суперечать законам - він підарас і злочинець.

Якщо не суперечать законам, але вам не подобаються - можете вважати його підарасом, але він не злочинець.

Підставте будь-яке ім'я, включно із своїм - алгорітм той самий буде.

Offline elgie

• Full Member
« Reply #24 : Грудня 14, 2019, 01:15:27 01:15 »
Сцуко... До сліз.  :weep:

Ну добре що хоч ви нам очі відкрили.  :gigi:

Ну от бачте - хоч якась польза.

Offline elgie

• Full Member
« Reply #25 : Грудня 14, 2019, 01:16:35 01:16 »
Ну чому ж. Свою беззаперечну правоту в усіх питаннях він під питання не ставить.  :gigi:

Ну ви ж недостатньо добре мене знаєте.

Якщо можете аргументовано мені довести, що я не правий - я погоджуся. Але - АРГУМЕНТОВАНО.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #26 : Грудня 14, 2019, 01:42:38 01:42 »
Ну ви ж недостатньо добре мене знаєте.

Якщо можете аргументовано мені довести, що я не правий - я погоджуся. Але - АРГУМЕНТОВАНО.

Зараз, тілко шнурки попрасуємо і заходимось хуйню, котру ти сюди будеш з "каналу пєзда" таскати, спростовувати і щось там доводити.  :smiley14:

Offline elgie

• Full Member
« Reply #27 : Грудня 14, 2019, 02:19:08 02:19 »
Зараз, тілко шнурки попрасуємо і заходимось хуйню, котру ти сюди будеш з "каналу пєзда" таскати, спростовувати і щось там доводити.  :smiley14:

Дуже цікавий екземпляр. Тобто, ти наперед знаєщ, що саме і звідки я таскатиму? Та тобі на Волл Стріт, о далекоглядний! Або в Гідрометцентр. Ну і повна зневага до цивільного ведення дискусії дозволяє вже прям зараз поставити тобі діагноз. Просто цікаво: під яким ніком ти на ФУПі виступав..?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #28 : Грудня 14, 2019, 06:37:27 06:37 »
Жоржович має свій стиль.  :super:
І на ФУПі не пасся ніколи...

Offline polelis

• Ветеран форума
« Reply #29 : Грудня 14, 2019, 07:02:30 07:02 »
Всі вище перелічені особи -ОСОБИ, а не факти. Блін, ну витримуйте хоча б логіку ведення дискусії.

Портнов - ОСОБА.

Портнов щось сказав - відфіксований факт (промови).

ЩО САМЕ він сказав - перевіряєте: якщо правда, то факт, якщо ні - брехня.

Якщо Портнов висловив свою позицію, базуючись на ВСТАНОВЛЕНОМУ ФАКТІ - то його думка, і ви вправі погоджуватись або ні.

Якщо його думка перетворюється на дії, що суперечать законам - він підарас і злочинець.

Якщо не суперечать законам, але вам не подобаються - можете вважати його підарасом, але він не злочинець.

Підставте будь-яке ім'я, включно із своїм - алгорітм той самий буде.

Портнов не ОСОБА, не людина і навіть не тварина.
Портнов, українською - шмата, партянка па-рускі. Брудна річ з поганим запахом. Може бути речовим доказом.