0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Один зайшов і піддає все сумніву.Слава Україні!
То ти про мене? То ти МЕНЕ називаєш ФСБшним? Тому що не можеш два слова зв'язати і підтримати дискусію? Куку? Ти мої пости читав, взагалі? Що тут, що на ФУПі. Не ясно, КОГО і ЩО я підтримую з 2004-го? Тобі тут форум потрібен чи прославляння тебе великого і повний асісяй? Тьху, думав здихався тієї муйні на ФУПі - дивлюся, тут тє-же-яйца-толька-в-профіль.
Які на...уй дискусії тобі потрібні?Тобі щось неясно?Пиздесь в Україні мені зрозумілий навіть здвідси. Про які такі аспекти зеленого пиздеця тоба провести роз'яснення?
полізлО...ти диви..зі всіх шпарин....ну-ну.
По Мазепі перебор, я щітаю. Він просто наводив пістьож Ківи і Квартирного у відповідній темі, шо по суті підтверджує, що ця хуйня від макакова-опариша повністю ліва. Джерело гниле навів, звичайно, але не десятку не тягне.
Один зайшов і піддає все сумніву.Другий зайшов і "всє ми адін нарот, давайтє любіцца, какая разніца с какой сторони біть яйцо?"Третій зайшов і пішов цитувати Григоришинського Лєща і Окупаційноблокового Ківу, що це все найняті літаючі тарілки, СБУ, Моссад, "Красниє Кхмєри" на службі у Пороха. Він все знав, мовчав і прикривав, сука. Бо "не чіпайте патріотів".людидобріВи скучили за Великими Банами? Валяйте...Ще раз кажу....ФСБшногоФУПуТутНеБудеСлава Україні!
Тінь Гамлета - це, по-моєму, той ватний підор з Чернівців. Ганс, здається
Це , до речі, показник серйозності намірів і сприйняття обстановки зебілами
Бо ми тут чи не єдиний...форум, який залишився УКРАЇНСЬКОЮ правдою...Нас мало, але ми їх всіх "дістали" своїм існуванням. Всі вже "в руках". Один СУП маленький залишився.БУЯ вам, товаріщі малороси...
Я знаю ще один притомний:https://ukraine.d3.ru/+ в зелло є, наприклад, де Штурм модерує.
Притомний в зоні .ру? І не починай про те, що головне - це контент, а не сервер. Херня. Це те саме, що сидіти у Масквє та звідти на словах любити Україну.