Автор Тема: Посол США: Схоже, що Аваков і сам не має впевненості щодо справи Шеремета  (Прочитано 582 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся по допомогу до кількох країн для розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Як повідомляє кореспондент "Європейської правди", про це заявив тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор під час спілкування із журналістами в Києві.

"Аваков провів дуже детальний брифінг для нас, закордонних послів. Але водночас я читаю, що пише українська преса, і чудово розумію, що є питання. Аваков запитав кілька держав-партнерів про допомогу (у розслідуванні. - Ред.). І мені відомо, що кілька з них зараз вивчають, чим би ми могли допомогти", - сказав Тейлор.

Дипломат заявив, що не впевнений у тому, що Аваков особисто переконаний у провині тих, кому висунули офіційні звинувачення у вбивстві Шеремета.

"Він не повідомив нас про свої висновки, але він сказав, що попереду "багато роботи". Тому я справді не думаю, що і він сам переконаний", - додав Тейлор.

Offline div

• Ветеран форума

"Він не повідомив нас про свої висновки, але він сказав, що попереду "багато роботи". Тому я справді не думаю, що і він сам переконаний", - додав Тейлор.

Угу
Но при этом человек завезший в Украину вагон оружия и вербовавший на оперативной видеозаписи украинских военных ходит на воле, а по "делу Шеремета" сидят люди единственной уликой относительно которых есть "проживание рядом с местом происшествия"

Offline majesty

• Ветеран форума
ох же и гнида этот зеленый поц

Фермера Миколу Бутрименка, якого звинувачують у загибелі 10 українських спрецпризначенців, звільнили з-під варти під особисте зобов’язання. Таке рішення ухвалив сьогодні Оріхівський районний суд на Запоріжжі.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
ох же и гнида этот зеленый поц

Фермера Миколу Бутрименка, якого звинувачують у загибелі 10 українських спрецпризначенців, звільнили з-під варти під особисте зобов’язання. Таке рішення ухвалив сьогодні Оріхівський районний суд на Запоріжжі.
Зелень  формує тренд. Покуй, не хоче сидіти, буде лежати.