Автор Тема: Ну що, хлопці....  (Прочитано 1108 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Ну що, хлопці....
« : Січня 26, 2020, 08:20:24 20:20 »
...і дівчата. Мандрувала я світами і знову з вами

За цей час віслюк оманський встиг продати Україну й собі до карману пару ярдів зелених, думаючи, що він таки не віслюк а дуже хитрий жид, що всіх надурив й зробив вдалий гешефт.
Іранці збили літак, а у відовідь - му-му.
Якась хамія заявила у Давосі про відмову від курсу на євроінтеграцію

&feature=youtu.be

Віслюк оманський продовжує облизувати анус у х...ла. Збоченець якийсь, отримує, мабуть від того оргазм.

Так от, хтось мені може сказати - коли це бл..дство скінчиться?
Прошу пардону за свій французький. :smilie2:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Re: Ну що, хлопці....
« Reply #1 : Січня 26, 2020, 08:27:21 20:27 »
...і дівчата. Мандрувала я світами і знову з вами

За цей час віслюк оманський встиг продати Україну й собі до карману пару ярдів зелених, думаючи, що він таки не віслюк а дуже хитрий жид, що всіх надурив й зробив вдалий гешефт.

&feature=youtu.be

Віслюк оманський продовжує облизувати анус у х...ла. Збоченець якийсь, отримує, мабуть від того оргазм.

Так от, хтось мені може сказати - коли це бл..дство скінчиться?
Прошу пардону за свій французький. :smilie2:
Ніколи. Життя - біль.
 І бляді дають приємне, не дорого ,не будемо їх ображати.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #2 : Січня 26, 2020, 08:32:54 20:32 »
Ніколи. Життя - біль.
 І бляді дають приємне, не дорого ,не будемо їх ображати.

Ну, все ж таки для нормального цивілізованого життя бляді зовсім не потрібні.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #3 : Січня 26, 2020, 09:13:01 21:13 »
Ну, все ж таки для нормального цивілізованого життя бляді зовсім не потрібні.
Згоден, що вам вони ні до чого але ж є інші іншої статі , яким вони приємні і корисні. Як і Зеля.

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #4 : Січня 26, 2020, 09:58:40 21:58 »
гарна музика

а що це за народність з такими фактурними підборіддями ?

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #5 : Січня 26, 2020, 10:12:10 22:12 »
гарна музика

а що це за народність з такими фактурними підборіддями ?
  От і я думаю - чи не турки це часом кліп зняли.

Offline Outlander

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #6 : Січня 26, 2020, 10:17:00 22:17 »
Піхуй. Все одно зараз ситуація набагато краще ніж в 2013-14. Я вже не кажу про 80-ті, 50-ті, а тим більше 30-ті роки минулого сторіччя. Чи ще більш ранні часи. Але й тоді українці боролись, навіть без надії на перемогу. Тому "не треба скігліти, треба брати лопату...". Все буде добре. Треба просто дивитись в ширшій перспективі, тоді зрозуміло що тренд на нашу користь. А все інше - тимчасові труднощі. При цьому зараз навіть не падіння, а звичайний флет (чи боковик). Просю парлону за сленг, але як на мене він найкраще ілюструє сучасний стан речей. :)
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #7 : Січня 27, 2020, 11:53:22 11:53 »
  От і я думаю - чи не турки це часом кліп зняли.

таки вони напевно

мімікрують під висший свєт

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #8 : Січня 28, 2020, 10:35:00 22:35 »
Ні, таки у цих зебілів пазли в головах не сходяться. З одного боку вони хочуть відмовитись від асоціації з ЄС (серйозно, навіть у Давосі про це оголосили, хоча в Україні про це мовчать в тряпочку)

https://censor.net.ua/news/3172399/zayavleniya_deputatov_monobolshinstva_o_revizii_soglasheniya_ob_assotsiatsii_ukrainaes_otvechayut_interesam

А з іншого, лялька Зе слізно запрошує інвесторів до України. От після відмови від європейського шляху для чого інвесторам ця Україна здалась?
Перспективи ніякої, закони не працюють, податковий клімат поганючий(а вірити брехливим клоунам про те, що для інвесторів будуть податкові пільги ніхто не збирається).

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #9 : Січня 29, 2020, 01:34:18 13:34 »
Ні, таки у цих зебілів пазли в головах не сходяться. З одного боку вони хочуть відмовитись від асоціації з ЄС (серйозно, навіть у Давосі про це оголосили, хоча в Україні про це мовчать в тряпочку)

https://censor.net.ua/news/3172399/zayavleniya_deputatov_monobolshinstva_o_revizii_soglasheniya_ob_assotsiatsii_ukrainaes_otvechayut_interesam

А з іншого, лялька Зе слізно запрошує інвесторів до України. От після відмови від європейського шляху для чого інвесторам ця Україна здалась?
Перспективи ніякої, закони не працюють, податковий клімат поганючий(а вірити брехливим клоунам про те, що для інвесторів будуть податкові пільги ніхто не збирається).

судити треба по справах, а не по словах

по справах зелупа нас зливає

по словах- мені особисто пох

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #10 : Лютого 04, 2020, 09:43:18 21:43 »
А ось і результат зебільного перемир"я

https://censor.net.ua/news/3172112/jertv_na_fronte_stalo_bolshe_chem_v_proshlom_godu_a_zelenskiyi_prosit_ne_postrelivat_biletskiyi

"Жертв на фронте стало больше, чем в прошлом году, а Зеленский просит "не постреливать", - Билецкий

Президентская стратегия мира любой ценой принесла результаты: власти все сложнее скрывать обострения на фронте.

По сравнению с январем прошлого года, количество убитых возросло, а украинская армия продолжает терять свои позиции.

Об этом лидер партии "Национальный Корпус" Андрей Билецкий написал в своем блоге для издания "Украинская правда" после выступления Владимира Зеленского 26 января.

"Жертв больше, чем даже за тот же период прошлого года. 11 погибших солдат за неполный месяц январь, что в 4 раза больше: в январе 2019-го было трое погибших, в феврале - 8. Новогодне-рождественские перемирия в предыдущие несколько лет почти всегда выдерживались. Вчера - двое погибших бойцов. Антон Хоба, 58 ОМПБр и Евгений Щуренко, 28 ОМБр", - заявил политик.

По словам Билецкого, пользуясь слишком лояльной политикой Украины, противник сейчас пытается занять выгодные позиции и регулярно нарушает "режим тишины". Политик также считает, что президент Владимир Зеленский проблему намеренно умалчивает, чтобы не срывать переговоры в рамках Минских договоренностей.

"В обращении президента, в котором Владимир Зеленский наконец признал обострение, - ни слова о том, кто виноват, кто стреляет, кто нарушает "договоренности". Зеленский даже имена погибших назвать не решился. Его вывод - война продолжается, и еще большим трудом надо пытаться ее завершить. Он уверен, что просто надо "прекратить постреливать". Еще больше. Чтобы, уже очевидно попав в ловушку, подписать очередной Минск, который окончательно посадит Украину на российскую цепь под активное одобрение Европы и США", - написал Билецкий.

Лидер "Национального Корпуса" заметил, что Россия демонстративно не выполняет договоренности, достигнутые во время переговоров в Париже в "нормандском формате", а тем временем позиции украинской армии ухудшаются. Он также назвал политику действующей власти относительно Донбасса инфантильной.

"Вместо разведения - отвод. После Нормандской встречи нам обещали полную тишину и режим прекращения огня. Прошло уже достаточно времени, чтобы понять - тактика провалилась. Результат - 30 погибших от начала разведения, и как следствие - ухудшение позиций украинских военных. Огонь продолжается и в районе Золотого-4, которое ради приятной глазу президента и общества статистики теперь называют в отчетах Хутор Вольный. На других участках разведения - в районах Богдановки и Петровского тоже стреляют", - рассказал Андрей Билецкий.

Напомним, 26 января Президента Украины Владимир Зеленский прокомментировал гибель двух украинских военных в зоне ООС и заявил, что для достижения мира Украина должна прилагать еще больше усилий. В частности, гарант Конституции отметил необходимость прекратить огонь.