Автор Тема: Євробачення відбір 2020  (Прочитано 5204 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Re: Євробачення відбір 2020
« Reply #30 : Лютого 09, 2020, 09:07:58 21:07 »
Ви стверджуєте, що в мене ВЖЕ є неприйняття, от і наведіть , будь ласка, факти цього ВЖЕ. А то виходить, що фактів надати не можете і починаєте з теми зістрибувати

Та факт простий - вчора перемогла найукраїнськіша, якщо можна так сказати, виконавиця. Вам вона погано співає, то ж дайте свій варіант, хто там був кращий.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #31 : Лютого 09, 2020, 09:23:20 21:23 »
Ваша Казка нікуди не пройшла, навіть на Євробачення минулого року, попри те що комерційно мала шалений успіх.

Не дуже розумію, що ви намагаєтесь довести.

Для України Джамала- то герой України, не хочу пояснювати чому. Не тільки з-за перемоги на Євробаченні, а набагато більша причина є.

А, ну а Данилко. Свої 25 мільйонів він заробив в Росії. Льются песні, льются віна, ще не вмерла Україна якщо ми гуляем так. Ага. Шут при дворі імператора. Це безумовно комерційний успіх. Чисто, і більш нічого.

Ще раз - якщо на цей конкурс треба посилати, хто найукраїнськійший та найпатріотичніший, то є ціла купа гуртів, які на цьому конкурсі і близько не стояли. А якщо мета послати найпопсовішу та найкрутішу пісню, щоб виграти, то це зовсім інша справа.

А чому "Казка" не потрапила? напевно, тому що ця пісня вже існувала і не була написана спеціально для конкурсів.

Ми говоримо про фактор популярності. Забудьте про Євробачення і дайте відповідь на питання - яка дійсно популярність Джамали в цілому і пісні, з якою вона виграла, зокрема?
« Останнє редагування: Лютого 09, 2020, 09:47:17 21:47 від Ad Astra »

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #32 : Лютого 09, 2020, 09:23:33 21:23 »
Та тут що цікаво, минулого року коли я сподівався що пройде Марув, мене тут закидали ссаними тряпками, а сьогодні канадська пані вихваляє таку ж повію Сердючку.
Дивні речі відбуваються.
Маруся-Блядуся набрала бали не за голос, а за еротичне шоу - саме це й треба Евробачення...
Ну нащо такий контраст - вийде дiвчiна з бандурою з нiяким голосом...
Мало нам сорому з Зеленим Чортом, ще й дiваху помiдорами закидають...
 :gb:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #33 : Лютого 09, 2020, 09:28:05 21:28 »
Та тут що цікаво, минулого року коли я сподівався що пройде Марув, мене тут закидали ссаними тряпками, а сьогодні канадська пані вихваляє таку ж повію Сердючку. Дивні речі відбуваються.

Щось не зрозумію - то повія, то "раша гудбай"?? вже визначтесь якось. Так, я не заперечую, що Сердючка не є патріотом, але тим не менше він робить якісний попсовий продукт.

Скрябін теж за Янука співав, а тепер ну просто Христос української сучасної музики, провидець та месія. Особисто я обожнювала його музику і навіть колись спілкувалася особисто - він був абсолютно простий і лапочка :) і зараз люблю слухати, але що він за Янука і проти Пороха виступав, мені не подобається.
« Останнє редагування: Лютого 09, 2020, 09:46:34 21:46 від Ad Astra »

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #34 : Лютого 09, 2020, 09:32:07 21:32 »
А чому "Казка" не потрапила? напевно, тому що ця пісня вже існувала і не була написана спеціально для конкурсів.

Ми говоримо про фактор популярності. Забудьте про Євробачення і дайте відповідь на питання - яка дійсно популярність Джамали в цілому і пісні, з якою вона виграла, зокрема?

Ні, Казка не тому не пройшла. Є якісь обмеження на те щоб пісня була оригінальною та виконувалася вперше, але щодо Казки було зролблене або якесь виключення, або змінили правила, вже не памьятаю. А причина їх грандіозного провалу полягала в тому, що виконавиця поза студією не змогла й близько відтворити той рівень виконання, що був записаний у студії. Тупо не вистачило вокальних здібностей.

Щодо Джамали... ну то довга бесіда, наразі я мабуть грунтовно не зможу відповісти. Головне, на мій погляд - як раз питання Криму, але не в політичному розумінні, а саме в державному і етнічному. Джамала єдина, хто розмовляє українською майже скрізь, і на жюрі на Голосі, і на Євробаченні і тд, хоча вона татарка. І ця жінка здобула перше місце, я б дав їй Героя України. Вона на тлі окупації Криму виступила як великий інтегратор двох націй - українців і кримських татар.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #35 : Лютого 09, 2020, 09:32:33 21:32 »
Щось не зрозумію - то повія, то "раша гудбай"?? вже визначтесь якось.
Так, я не заперечую, що Сердючка не є патріотом, але тим не менше він робить якісний попсовий продукт.
Скрябін теж за Янука співав, а тепер ну просто Христос української сучасної музики, провидець та месія.
Особисто я обожнювала його музику і навіть колись спілкувалася особисто - він був абсолютно простий і лапочка :) обожнювала його музику і зараз люблю слухати, але що він за Янука і проти Пороха виступав, мені не подобається.
Сердючка зараз все бiльше в рекламi  - концертiв нема, Раша показала iй  -  :fuck: - ото воно сидить в жюрi та робить з себе велику  шанувальницю укр. музики.
Всi музики - без винятку - залежнi вiд полiтикiв - саме полiтики дають зелене свiтло концертам та Шоу на телебаченнi...
Тому не дивно, що деякi гурти не соромляться лягати пiд якiхось педерестiв..
« Останнє редагування: Лютого 09, 2020, 10:28:02 22:28 від Бувалий »

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #36 : Лютого 09, 2020, 09:40:29 21:40 »
Ні, Казка не тому не пройшла. Є якісь обмеження на те щоб пісня була оригінальною та виконувалася вперше, але щодо Казки було зролблене або якесь виключення, або змінили правила, вже не памьятаю. А причина їх грандіозного провалу полягала в тому, що виконавиця поза студією не змогла й близько відтворити той рівень виконання, що був записаний у студії. Тупо не вистачило вокальних здібностей.

Щодо Джамали... ну то довга бесіда, наразі я мабуть грунтовно не зможу відповісти. Головне, на мій погляд - як раз питання Криму, але не в політичному розумінні, а саме в державному і етнічному. Джамала єдина, хто розмовляє українською майже скрізь, і на жюрі на Голосі, і на Євробаченні і тд, хоча вона татарка. І ця жінка здобула перше місце, я б дав їй Героя України. Вона на тлі окупації Криму виступила як великий інтегратор двох націй - українців і кримських татар.

Та я не заперечую те, що Джамала патріотка. І перемога України для України тоді була важливою. Але ж ви пам"ятаєте хайп, що там були кращі пісні і їх прокотили з політичного міркування. І це не  тільки кацапи так писали, а купа європейських глядачів. Мені особливо у той рік сподобалася оця пісня найбільше:

[/youtube]

Дуже потужне виконання - просто мороз по шкірі.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #37 : Лютого 09, 2020, 09:46:07 21:46 »
Дуже потужне виконання - просто мороз по шкірі.

Ну у вас мороз по шкірі, а в мене ні. Може я вас здивую, але якщо казати про такий формат, то тут дійсно Лазарєв був кращий (це якщо ми кажемо про комерціалізацію). Москаль, але пісню йому писали шведи, і вони ж робили всю сценографію. Але то все було ніяке в порівнянні з Джа, от від неї в мене мороз по шкірі був.

Москалі дуже вклалися в Лазарєва, але вони не врахували, що не тільки гроші все вирішують. Проста кримська дівчинка Сусана Джамаладінова втопила того Лазарєва як кошеня. Сама написала пісню, сама все зробила, і перемогла.
« Останнє редагування: Лютого 09, 2020, 09:51:57 21:51 від svit »

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #38 : Лютого 09, 2020, 10:04:59 22:04 »
Ну, про смаки не сперечаються.

Тип музики, яку я люблю, взагалі на Євробаченні не представлений, мені у переважній більшості музика на Євробаченні здається нудною, за деякими винятками. Та й саме Євробачення у світі зовсім не популярне - це в Україні та деяких інших країнах воно пуп землі.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #39 : Лютого 09, 2020, 10:14:52 22:14 »

Тип музики, яку я люблю, взагалі на Євробаченні не представлений, мені у переважній більшості музика на Євробаченні здається нудною, за деякими винятками. Та й саме Євробачення у світі зовсім не популярне - це в Україні та деяких інших країнах воно пуп землі.

Моя також музика там не представлена. Але коли там перемагає Україна, то мені вже цікаво.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #40 : Лютого 09, 2020, 10:17:24 22:17 »
Моя також музика там не представлена. Але коли там перемагає Україна, то мені вже цікаво.

А яку музику Ви любите? я полюбляю вокальний транс із сучасної музики.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #41 : Лютого 09, 2020, 10:20:57 22:20 »
А яку музику Ви любите? я полюбляю вокальний транс із сучасної музики.

Вас справді поставити? Залюбки )))

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #42 : Лютого 09, 2020, 10:21:38 22:21 »
Оця молода і дуже талановита виконавиця має всі шанси на профільний виступ - може, наступного року. Ну просто молодчина - ще і гарнюня та танцює гарно. Подивіться інші кліпи у її виконанні.

&fbclid=IwAR0BTnuxASMgFGDcvmYj6HM0ym1_oB6Pdn9jPWdR2O1gUQCy2gwMRDI6FnI  [/youtube]

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #43 : Лютого 09, 2020, 10:25:27 22:25 »
Вас справді поставити? Залюбки )))

Класика, хехе! Я на цьому виросла :)

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #44 : Лютого 09, 2020, 10:31:41 22:31 »
Тип музики, яку я люблю, взагалі на Євробаченні не представлений, мені у переважній більшості музика на Євробаченні здається нудною, за деякими винятками.
Та й саме Євробачення у світі зовсім не популярне - це в Україні та деяких інших країнах воно пуп землі.
:smiley24:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #45 : Лютого 09, 2020, 10:34:55 22:34 »
Я ось від такого балдію. Просто декілька прикладів:

[/youtube] (практично все у них - це інструментальний концерт - рекомендую все без винятку)

[/youtube] (практично все у Шілер - це мурашки по шкірі, кайф на рівні наркоти і відчуття поєднання із всесвітом)

[/youtube] (просто приклад класичного вокального трансу)

[/youtube] (у мене сльози на очах від цієї пісні)

&index=19&t=0s  [/youtube] (чоловічий вокальний транс)

І т.д., і т.п.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #46 : Лютого 09, 2020, 10:41:49 22:41 »
Ну Шілер мені сподобалося.

Але те що я поставив - то так, стара німецька диско-попсня.

Є ще французи - Мілен Фармер наприклад.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #47 : Лютого 09, 2020, 10:41:59 22:41 »
А ось який голосище - хтось близько на Євробаченні до цього стояв?

&index=7&t=0s  [/youtube]

А ось:

&index=2&t=0s  [/youtube]

Ну і моя найулюбленіша. Ця пісня просто ідеальна:

[/youtube]

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #48 : Лютого 10, 2020, 06:54:57 06:54 »
Та факт простий - вчора перемогла найукраїнськіша, якщо можна так сказати, виконавиця. Вам вона погано співає, то ж дайте свій варіант, хто там був кращий.
Отже, неприйняття всього українського мною ви довести не можете і не хочете - це тепер теж факт.
 Так Круть реально з перших слів фальшивить, мені неприємно таке слухати. У Go A спів складніший, оригінальнишій, її пісні єдине, що не вистача, як на мене, тільки елементів хорового багатоголосся але це не недолік, вони свідомо підкреслили голос солістки. А що у Круть , крім бандури, такого найукраїнськішого?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #49 : Лютого 10, 2020, 04:51:46 16:51 »
Все це - гівно...  :smilie7:
If you are going through hell, keep going.

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
« Reply #50 : Лютого 11, 2020, 10:30:23 22:30 »
Яку виконавицю втратили!  :weep:

Тріумфатор минулорічного відбору продовжує творчі пошуки.
Що ще нового донести до глядачів?!

Вона хоч десь не стоїть раком?
Мы верим в бога, они - в Путина.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #51 : Лютого 11, 2020, 10:42:03 22:42 »

-ZnOFHw&index=3

If you are going through hell, keep going.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #52 : Лютого 16, 2020, 12:23:22 12:23 »
Другий півфінал. Преможці. Група Творчі.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #53 : Лютого 16, 2020, 01:29:17 13:29 »
Ужас - ужас  этот солист " творчих".
Поет мимо нот, фальшиво.
У жюри он на первом месте ?
 :smilie5:

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #54 : Лютого 16, 2020, 01:34:05 13:34 »
Посмотрела обзор рассела.
Тут " творчі" на шестом месте.
Послушайте солиста.
Обхохочетесь.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #55 : Лютого 16, 2020, 01:59:15 13:59 »
Результати голосування другого півфіналу – журі:

1. MOONZOO feat. F.M.F. Sure – 5

2. FO SHO – 3

3. Еліна Іващенко – 4

4. Олександр Порядинський – 2

5. GARNA – 1

6. KHAYAT – 7

7. David Axelrod – 6

8. TVORCHI – 8      :smilie5:

https://24tv.ua/lifestyle/vidbir_na_yevrobachennya_2020_ukrayina_rezultati_yevrobachennya_n1275461

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #56 : Лютого 16, 2020, 02:00:32 14:00 »
Результати голосування другого півфіналу – глядачі:
1. MOONZOO feat. F.M.F. Sure – 2

2. FO SHO – 3

3. Еліна Іващенко – 4

4. Олександр Порядинський – 6

5. GARNA – 1

6. KHAYAT – 7

7. David Axelrod – 5

8. TVORCHI – 8     :smilie5:

https://24tv.ua/lifestyle/vidbir_na_yevrobachennya_2020_ukrayina_rezultati_yevrobachennya_n1275461

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #57 : Лютого 16, 2020, 02:03:23 14:03 »
Без москалів голосування не обійшлось.
Бо як же інакше пояснити одностайне голосування жюрі і глядачів за фальшивоголосника ?
 :smilie1:

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #58 : Лютого 16, 2020, 02:45:54 14:45 »
Олена Мозгова відреагувала на скандальні звинувачення колишньої менеджерки David Axelrod

У день другого півфіналу Нацвідбору Євробачення-2020 у мережі спалахнув чималий скандал, який стрімко підхопили всі українські ЗМІ. Колишня менеджерка David Axelrod заявила, що він – шахрай та аферист. Продюсер і дружина артиста Олена Мозгова відреагувала на звинувачення.

Наразі коментувати ситуацію Олена Мозгова не береться. Однак на офіційній фейсбук-сторінці заявила, що вже звернулась за допомогою до юристів, які займались скандальною справою. І тільки після консультації Олена Мозгова пояснить ситуацію громадськості. У зверненні відома продюсерка зазначила, що судові позови вона з David Axelrod виграла, тому заяви ексменеджерки можуть бути необґрунтованими.

Важливо: Хто пройшов у фінал Національного відбору на Євробачення-2020  Хто пройшов у фінал Національного відбору на Євробачення-2020

Вчора нам було не до того, щоб коментувати скандали, сенсації, розслідування. Зараз ми обговорюємо з нашим юристом, яка, до речі, і вела всі суди та апеляції по цій божевільній справі, яку ми давно виграли, і напишемо один для всіх офіційний коментар на цю тему,
– заявила Олена Мозгова.

Окрім цього, продюсерка не упустила нагоди подякувати всіх, хто підтримав її та David Axelrod на Нацвідборі. Завдяки глядачам та суддям артист виборов можливість виступити у фіналі шоу.

"Дякуємо всім, хто нас вчора підтримав і голосував, ваша підтримка була дуже потрібною і відчутною, вона надихає і дає сили рухатись вперед. Всім тим, хто вилив відра помиїв, хейтерів і тим, хто займався дизлайками, також дякуємо, ви неймовірні, ви робите наше життя ще більш гострим", – додала вона.

Що відомо про скандал довкола David Axelrod
У день другого прямого ефіру Нацвідбору колишня менеджерка David Axelrod Анжеліка Буркіна опублікувала резонансну заяву. Вона публічно розповіла, чому артист змінив ім'я та припинив бути Володимиром Ткаченком у всіх документах. За її словами, ще до участі в шоу "Х-фактор" David Axelrod взяв у борг більше, ніж 10 тисяч доларів. За ці гроші зняли кліп "Тебя выбираю", купили костюми для виступів, гітару та оплатили запис треків. Однак, коли справа дійшла про повернення коштів, Володимир Ткаченко змінив ім'я.

"Ви гадаєте, що Ткаченко змінив псевдонім на честь улюбленого і безвісти зниклого дідуся? Нісенітниця! Причина більш прозаїчна. Я багато років мовчала, але тепер прийшов час відкрити очі на цього афериста і брехуна... Поки Володимир мучився у творчих поривах, кредитори вже розмахували судовими рішеннями про стягнення боргів. Ось тут і прийшла в голову "великого" артиста чудова думка змінити ім'я, все тривіально просто... щоб борги не повертати. Оцініть красу гри! Не просто творчий псевдонім змінив, а все по дорослому... Гроші брав Ткаченко, а зараз ім'я змінив – вже інша людина! Оплески артисту!" – заявила Анжеліка Буркіна.

Окрім цього, вона додала, що тривалий час David Axelrod виступав із піснями, записаними за позичені гроші. Таким чином, як переконує Анжеліка Буркіна, артист порушував авторське право, тому вона звернулась до суду. Тоді ж стосунки David Axelrod з менеджеркою різко погіршились і співак заблокував підлеглу в соцмережах та не відповідав на дзвінки. Водночас Анжеліка розповіла, що шукала можливості повернути позичені кошти, шукаючи для нього концерти.

Для Володимира я була хорошою, доки допомагала з телепроєктами, фінансувала його діяльність та вирішувала всі його проблеми. Але як тільки я звернулась з вимогою повернути борг, різко стала поганою! Проза життя,
– додала вона.

Анжеліка буркіна опублікувала резонансну інформацію як тільки дізналась, що артист буде виступати у Нацвідборі. Однак скандальна заява не повпливала на виступ David Axelrod. Він впевнено вийшов на сцену та виступив на Нацвідборі, присвятивши трек своїй дружині Олені Мозговій та доньці.

David Axelrod – HORIZON на Нацвідборі Євробачення 2020:

« Останнє редагування: Лютого 16, 2020, 02:51:16 14:51 від Мазепа Київ »
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #59 : Лютого 16, 2020, 02:53:22 14:53 »
А чого так тянуть Хаят, вын взагалы ныякий  :smiley23:
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)