А Вас часом не Спартак звати? Так Ви форумом помилились. На цьому форумі Порошенко вважається найкращим президентом і патріотом.
Пороху, який все ЗРОБИВ і неймовірними силами не лише втримав країну, а і відкрив кордони під час війни і забезпечив більшості мирне життя, не повірили, а зеленому чмошному блабла повірили??
Довірливі які!
Тверезий неупереджений аналіз у професіонала Портникова. Його діагноз - це не народ, а охлос. А зебіл - осел президент охлосу.
І я з ним повністю згідна.
Дежавю. "Вона це Україна!"
У наведеному відео мова йшла про тих 50%, які не повірили нікому.
Ану навчить,
які аргументи мені слід було навести, щоб перебити факти:
Велика компані у якій я працюю у Дніпрі належить Ахмєтову. Псіідслухана розмова керівника донецької контори по телефону - "Я с ребятамі договорілся, тєпєрь осталось с ВСУ", переклад на російську документації, що була до того переведена на українську, "оптимізація" коли скоротили толкового інженера, котрий за першої хвилі мобілізації пройшов Іловайськ, Дебальцево, зате залишили "біженців". Коли він питав у них - Чому ти тут, на моєму робочому місці, за моїм компом сидів у той час коли я там на танчику катався?. Відповідали - Ну нада же кому-то економіку паднімать. Коли мобілізованим на броніки ми скидалися, а "економічний націоналіст" казав - я налогі плачу. Коли цьому гудку небувалі преференції у бізнесі надавалися. Коли всі закупівлі проводилися у донецьких компаній, навіть "посипочний матєріал", пісок по простому у донецької фірми по 4000 грн за тону, хоча у Дніпрі можливо було купити по 1000 грн за камаз, коли охоронна фірма була зареєстрована у донецьку, коли було заборонено у офіційній переписці називати сепаратистів-терористів, і керівництво власноруч викреслювало ці терміни з моїх листів. А розквіт нелегальних гральних клубів і ломбардів поруч з ними. А подивіться кадрову політику - українофоб аваков, райнін, ложкін, аброськін, голубан... Пройобів було достатньо, але нездатність визнати їх, а тим паче виправити говорить про те, що ніхто висновків не зробив. Та навіть кинути кістку манюпасу у вигляді розтаможки блях і то жаба задавила. А так сидячі в Канаді у ситості легко звинувачувати дурних хахлів. І це не Фаріон називала зебіла талановитим актором і в друзях у нього не була і на концертах 95 кварталу її не помічали на відміну від...
ПиСи Я особисто і моя дружина (кляті пенси), мої діти у
другому турі голосували за Порошенка, а просунуті ITішники з моєї контори за заленського або за бойкорабіновіча.