Автор Тема: "Поїзд їде, воно лізе" (Макака знову оскаженіло пхається до корита)  (Прочитано 3401 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Хлопці, ви що справді такі наївні ?
Макака на службі в ДежДепі США.
Чи ви не знали?
Так само як і Наталія Яресько.
Після України вона була направлена в Пуерто-ріко. Бо "солдат службу не обирає".
А от Макака поки що сидить в резерві.
Аналогія - Азаров і Янукович. Тільки в тих інший господар - Кремль+ФСБ РФ.
Хоча ці двоє дідів,напевно, вже навіть і в резерві не сидять, бо вже старі пердуни, Яникові вже майже 70, а Азіров ще старший.

А от Макака - то вона ще здорова як бугай, її тільки знову допусти керувати в МОЗ - то відразу ж у всіх українських лікарнях і поліклініках(які ще існують) прямо по стінах аж сльози потечуть.
А медперсонал зразу ж почне пакувати валізи для виїзду світзаочі.
Бо Макака - вона така Макака, це вам навіть не Раїса Богатирьова. Макака зробить в Україні Чикаго 30-х, так само,  як в своєму рідному "Фатерланді".

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Зправжня Макака (тімашенка) знову вас дебілів наїбала, спиздивши 5.5. мільйонів зелених  :lol: :lol:
If you are going through hell, keep going.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Хлопці, ви що справді такі наївні ?
Макака на службі в ДежДепі США.
Чи ви не знали?
Так само як і Наталія Яресько.
Після України вона була направлена в Пуерто-ріко. Бо "солдат службу не обирає".
А от Макака поки що сидить в резерві.
Аналогія - Азаров і Янукович. Тільки в тих інший господар - Кремль+ФСБ РФ.
Хоча ці двоє дідів,напевно, вже навіть і в резерві не сидять, бо вже старі пердуни, Яникові вже майже 70, а Азіров ще старший.

А от Макака - то вона ще здорова як бугай, її тільки знову допусти керувати в МОЗ - то відразу ж у всіх українських лікарнях і поліклініках(які ще існують) прямо по стінах аж сльози потечуть.
А медперсонал зразу ж почне пакувати валізи для виїзду світзаочі.
Бо Макака - вона така Макака, це вам навіть не Раїса Богатирьова. Макака зробить в Україні Чикаго 30-х, так само,  як в своєму рідному "Фатерланді".

Якби не Держдеп, ти вже б давно ліс валив у Сибіру.
Тобі дали можливість обрати собі майбутнє і ти обрав пархатого піаніста.

Offline RG

• Ветеран форума
...

Ти тут не пизди багато. Кажи, звідки косата бабло засвітила ?  :smilie7:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Ти тут не пизди багато. Кажи, звідки косата бабло засвітила ?  :smilie7:
Ти про що ???

Offline RG

• Ветеран форума
Ти про що ???

Ти що, бухав вчора ?  :fp2

Народна депутатка, лідерка партії «Батьківщина», Юлія Тимошенко задекларувала 148,345 мільйона гривень доходів (близько 5 мільйонів доларів). Джерелом доходу вказана компанія, зареєстрована у США.

Відповідну декларацію опубліковано на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Дохід депутатка пояснила «компенсацією шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років, яка отримана в США на стадії досудового врегулювання». Виплатила цю компенсацію компанія Reid, Collins, Tsai LLP, зареєстрована в місті Остін, штат Техас.

Зубожіння: Юлія Тимошенко стала доларовою мільйонеркою

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Якби не Держдеп, ти вже б давно ліс валив у Сибіру.
Тобі дали можливість обрати собі майбутнє і ти обрав пархатого піаніста.
Якщо ти не в курсі, то я за пархатого піаніста не голосував в жодному турі виборів 2019. І ні коли не мав такого наміру. Про що я публічно заявив тут на форумі, через 2 дні після 1-го туру. Я сказав, що я не порохобот, але в 2-му турі голосуватиму за Пороха навіть без зайвих роздумів.
А в Сибір я не поїхав, бо хлопці-добробатівці зупинили російське вторгнення зі сходу.

Ризик був великий. А передумови для цього ризику заклали "противсіхи" в 2010 році, посприявши приведенню до влади донецької банди з її кремлівськими хазяями.
(Ти про це не забув?)
Ні Уляна Супрун, ні всі інші рехвоматори, прислані ДержДепом в Україну в 2014 році не принесли нічого корисного.
Про це я заявляю відповідально, бо живу тут майже безперервно від народження.
Якщо не віриш - то приїдь і поживи тут, зараз, тільки без доступу до грошей зароблених закордоном. Поживи пару років, а не приїхавши на 2-3 тижні в відпустку.
Перше, що ти схочеш робити - їхати куди завгодно на заробітки.
Після 2014 життя в Україні стало нестерпне. Такого я не пам'ятаю ніколи. І виною є не тільки війна, а й оті рехворм, що почалися з 2014 року.
Молодь і багато працездатного віку виїжджають хто куди тільки може.

Всі оті рехворм здійснювала і впроваджувала і Уляна в т.ч.
Ще раз: приїзди й поживи тут.
.........
Особисто я точно не винен що народ-д....йоб обрав собі піаніста з 5-ю графою.
І що в 2010-му обрав собі Зека - я теж до цього не причетний.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Ти що, бухав вчора ?  :fp2

Народна депутатка, лідерка партії «Батьківщина», Юлія Тимошенко задекларувала 148,345 мільйона гривень доходів (близько 5 мільйонів доларів). Джерелом доходу вказана компанія, зареєстрована у США.

Відповідну декларацію опубліковано на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Дохід депутатка пояснила «компенсацією шкоди, заподіяної політичними репресіями 2011-2014 років, яка отримана в США на стадії досудового врегулювання». Виплатила цю компенсацію компанія Reid, Collins, Tsai LLP, зареєстрована в місті Остін, штат Техас.

Зубожіння: Юлія Тимошенко стала доларовою мільйонеркою
Ти про що ? Хіба там десь порушення законодавства? Чи що?І хіба то великі гроші ?
Чиновники з Нафтогазу мають такі зарплати, що вуха завертаються. А "зелені" міністри ? Навіть нема предмету для розмови.

Однак, ти стаєш схожий на Сергія Лещенка. Той теж драконить на Юлю багато років і майже цілодобово. Він ще тільки не досліджував її затрати на спідню білизну, хіба що. Все інше вже занотував.
Не стань схожим, хоча б, на голову його лєпшого коріфана, того недомірка, з яким вони щовесни марширують на марші рівності. :gigi:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Якщо ти не в курсі, то я за пархатого піаніста не голосував в жодному турі виборів 2019. І ні коли не мав такого наміру. Про що я публічно заявив тут на форумі, через 2 дні після 1-го туру. Я сказав, що я не порохобот, але в 2-му турі голосуватиму за Пороха навіть без зайвих роздумів.
А в Сибір я не поїхав, бо хлопці-добробатівці зупинили російське вторгнення зі сходу.

Ризик був великий. А передумови для цього ризику заклали "противсіхи" в 2010 році, посприявши приведенню до влади донецької банди з її кремлівськими хазяями.
(Ти про це не забув?)
Ні Уляна Супрун, ні всі інші рехвоматори, прислані ДержДепом в Україну в 2014 році не принесли нічого корисного.
Про це я заявляю відповідально, бо живу тут майже безперервно від народження.
Якщо не віриш - то приїдь і поживи тут, зараз, тільки без доступу до грошей зароблених закордоном. Поживи пару років, а не приїхавши на 2-3 тижні в відпустку.
Перше, що ти схочеш робити - їхати куди завгодно на заробітки.
Після 2014 життя в Україні стало нестерпне. Такого я не пам'ятаю ніколи. І виною є не тільки війна, а й оті рехворм, що почалися з 2014 року.
Молодь і багато працездатного віку виїжджають хто куди тільки може.

Всі оті рехворм здійснювала і впроваджувала і Уляна в т.ч.
Ще раз: приїзди й поживи тут.
.........

Макака Владіміровна Тімошенко завивала про зубажіння та карупцию з моменту як Порох став президенто, і всі її староннікі та прихильники радо підгавкували всі 5 років.

Результат - Кто уґодна, только нє Порошенко (В.В. Хуйло)

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Макака Владіміровна Тімошенко завивала про зубажіння та карупцию з моменту як Порох став президенто, і всі її староннікі та прихильники радо підгавкували всі 5 років.

Результат - Кто уґодна, только нє Порошенко (В.В. Хуйло)
Так, особисто й сам був завжди великим критиком Порошенка. І не з весни 2014 року, а з весни 2005 року і аж до 1-го туру виборів 2019. Однак побачивши народне божевілля 31 березня 2019 року, я проголосував за Порошенка без жодних роздумів.
Чому? Бо я не шизонутий, безвідповідальний противсіх.

Але ти подумай, звідки взялось 73 відсотки?
Це був не 2004 рік!Великих фальсифікацій не було!
Народ звичайно ж придуркуватий.
Але не наявність корупції зіграла свою роль. Не справа тих всіх "свинарчуків".  При всіх Президентам вистачало корупцій.
Я вже казав - бо життя за ці роки для простих людей стало нестерпне. Особливо дістали ті тарифи. Та й ще багато що:Медведчук, Ложкін т.п. все це разом привело людей до відчаю і як наслідок- до колективного божевілля.Зеленський переміг би, якби навіть в 1-му було б лише два  кандидати.
Якщо колись в 2010 році народ почав плутати Вітю і Юлю в 2-му турі(геть забувши Помаранчевий Майдан!), то критика Порошенка за 5 років тут ні при чому.
Хохляцька тупість, забудькуватісь і егоїстична байдужість - Ось це головні складники минулорічного зеленого тріумфу. І "антилюдські рехворми" в купі з тарифами теж цьому немало посприяли.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Так, особисто й сам був завжди великим критиком Порошенка. І не з весни 2014 року, а з весни 2005 року і аж до 1-го туру виборів 2019. Однак побачивши народне божевілля 31 березня 2019 року, я проголосував за Порошенка без жодних роздумів.
Чому? Бо я не шизонутий, безвідповідальний противсіх.

Але ти подумай, звідки взялось 73 відсотки?
Це був не 2004 рік!Великих фальсифікацій не було!
Народ звичайно ж придуркуватий.
Але не наявність корупції зіграла свою роль. Не справа тих всіх "свинарчуків".  При всіх Президентам вистачало корупцій.
Я вже казав - бо життя за ці роки для простих людей стало нестерпне. Особливо дістали ті тарифи. Та й ще багато що:Медведчук, Ложкін т.п. все це разом привело людей до відчаю і як наслідок- до колективного божевілля.Зеленський переміг би, якби навіть в 1-му було б лише два  кандидати.
Якщо колись в 2010 році народ почав плутати Вітю і Юлю в 2-му турі(геть забувши Помаранчевий Майдан!), то критика Порошенка за 5 років тут ні при чому.
Хохляцька тупість, забудькуватісь і егоїстична байдужість - Ось це головні складники минулорічного зеленого тріумфу. І "антилюдські рехворми" в купі з тарифами теж цьому немало посприяли.

То хай твоя Юлька пожертвує своїх 5 лімонів чи скільки там на потреби бідних. Ну там закупить швидкі чи масок, як ахметки всілякі. Нащо вони їй? у неї і так все є.

Offline div

• Ветеран форума
Прошла инфа что зеленое шапито собирается вернуться к старой схеме финансирования медицины - субвенции "на койки". Что фактически означает сворачивание медреформы.
Якобыы собираются это огласить на сегодняшнем брифинге.

Нет слов, нет даже выражений. Все ублюдки причастные к этому решению должны подвергнутся прижизненному публичному свежеванию с солью
Уроды

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Прошла инфа что зеленое шапито собирается вернуться к старой схеме финансирования медицины - субвенции "на койки". Что фактически означает сворачивание медреформы.
Якобыы собираются это огласить на сегодняшнем брифинге.

Нет слов, нет даже выражений. Все ублюдки причастные к этому решению должны подвергнутся прижизненному публичному свежеванию с солью
Уроды
Стаканыч стал плакать - а где нам взять 11.000.000.000 гр. - найдем деньги - не придется увольнять 350.000 врачей и младшего персонала...
 :ap

Offline g_smit

• Sr. Member
.........
Ви завжди в першому турі голосуєте як д....йоб, а потім демонструєте своє неприйняття такого вчинку.  :lol:

Тут серйозний форум, досить корчить дурочку.
Тим паче у  Вас це виходить неприродньо. Неначе велика срака колихається на дуже високих каблуках.   

Offline RG

• Ветеран форума
Ти про що ? Хіба там десь порушення законодавства? Чи що?І хіба то великі гроші ?
Чиновники з Нафтогазу мають такі зарплати, що вуха завертаються. А "зелені" міністри ? Навіть нема предмету для розмови.

Однак, ти стаєш схожий на Сергія Лещенка. Той теж драконить на Юлю багато років і майже цілодобово. Він ще тільки не досліджував її затрати на спідню білизну, хіба що. Все інше вже занотував.
Не стань схожим, хоча б, на голову його лєпшого коріфана, того недомірка, з яким вони щовесни марширують на марші рівності. :gigi:

Нє іпи мізки, 'хіба то великі гроші'. Нормальні гроші, 5,5 лимонів баксів :smilie9:

Звідки бабло, люди питають ? Хто компенсував 'страданія' ?  :smilie11: