0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.
Люди вважають такий підхід неприйнятним......... Так чи інакше а рольфу збираються пред'яву висунути за вбивство
Будь ласка.... Використання зброї дозволяється лише при наявності загрози, наскільки я знаю.....
Ну значить достукаються до неконтрольованого зростання злочинності і відтоку білого населення до сабурбії. Але я вважаю, що мрії повинні збуватися: хочеться населенню імпотентної поліції - будь ласка. Хочеться загубити право на самооборону - хай буде. Vox populi - vox dei.Тільки коли Атланта перетвориться на другий Детройт, "не кажіть, що я не казав"(с)
Шведські поліцейські на "мирний заклик" стати на коліна...ввалили пизди антифашним демострантам.
У скандинавів, до речі, свої трабли з арабами і неграми але поки що тримаються
Вони ще Брейвіка випустять, почекай...
так, він церемонитися не буде...
p
Вроді потихеньку роздуплюються на реформи.... В СФ поліцію відправлятимуть лише якщо явно виклик про злочин, на всяку побутову хуйню відправлятимуть соціальні служби.... Те саме буде в Альбакьорке, думаю за ними послідують і інші
Укі в Британії копи неозброєні але коли я спілкувався з тими що тепер в Калгарі в поліції , то сказали що би без пістолету більше би копом не стали працювати.А на виклик в чорний район без зброї фіг хто піде,хіба що самогубець.
Найматимуть народ з тих громад.....
у меня есть теория шо в принципе на эту вакханалию закрыли глаза организована для обнуления проблем вызванных каратнином и вирусомкак бы уже проблемы смертности и безработицы уходят на второй плана когда массовые беспорядкии можно списать на долбоебов нарушивших карантин многое
Як це допоможе у криміналізованих районах за умови широкого розповсюдження зброї у атомізованих громадах?