0 Користувачів і 24 Гостей дивляться цю тему.
Тобто вони підстрелили його бо подумали шо він за стволом поліз?..... Тим не меньше виглядає як страта.... Тобто в залишку що маємо:Чорні не збираються ставати ясочками в розмовах з поліцейськими, а поліцейські завжди допускатимуть шо у чорного ствол....... Не думаю шо США зможуть далі існувати в такому режимі......
Это называется терроризм.
Как то существовали. Проблема МСМ которые решили все исказить. Если бы показывали 2 стороны медали , реакция была бы с пониманием.
Ну хай буде тероризм..... Шо ти з цим тероризмом збираєся робити? Збільшити і так найбільшу в світі кількість в'язниць на одну людину ще вдвічі?
Ну так і при сегрегації якось існували.....
Есть законы. Это основа обшества. Пока законы соблюдаются общество будет существовать.
Суспільство міняється..... Змінюються закони.....
Укі ,як думаєш скільки народу дивлячись цей бардак пробує рахувати скільки коштувати буде всіх їх назад в Африку відправити
За чiй кошт буде велике переселеня?..
Не думаю шо в штатах багато казкарів-фантазерів.....
Ооо, это очень выгодная операция для налогоплательщиков. Все скинуться не задумываясь.
І як ти собі цей процес уявляєш?
Думаю, з відправкою знайдуть компроміс - вишлють додому ковбасників з постсовка
Цієї ночі вже двох пристрелили.Одного як пробував палити автоділершип іншого як напали на вулиці .Вісконсін досить консервативний за межами великого мвста,народ любить і має зброю
Їм буде піз..а.Або введуть надзвичайний стан.Я думаю вже скоро і тих і тих оголосять тер організація.
Якщо це буде як зараз то га руку якщо переросте в більше то тоді на шкоду.ІМО.до речі пацану який був з фейковим натів ветераном мав конфлікт на марші в Вашинктоні СNN виплатила 80 млн
https://twitter.com/stillgray/status/1298576558605471751Запаниковали. Зассикали. Уже открытым текстом говорят что надо вешать изо всех сил на Трампа все эти восстанния. Видно вышли из под контроля и бьют сильно по их рейтингу.
Укі,якщо вони осудять розбій то втратять багато виборців.З самого початку забили на воркінг клас,була ставка на всякі трансджендери,раціал питання і тд.