Автор Тема: Ваш новий міністр культури....  (Прочитано 670 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
If you are going through hell, keep going.

Offline svit

• Ветеран форума
Re: Ваш новий міністр культури....
« Reply #1 : Червня 02, 2020, 07:08:24 19:08 »
Я навіть не знаю хто до нього був, ця зелена влада якась сіра та вбога, всі на одне ліцо.
Зараз я жодного прізвища в кабміні не знаю. Майже як в Швейцарії  :bch:

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Червня 03, 2020, 01:06:26 01:06 »
Я навіть не знаю хто до нього був, ця зелена влада якась сіра та вбога, всі на одне ліцо.
Зараз я жодного прізвища в кабміні не знаю. Майже як в Швейцарії  :bch:

Та ну, Макакова не знаєш ?   :ap

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #3 : Червня 03, 2020, 01:16:38 01:16 »
Міністерство культури переіменують у "хуячєчную".  :pooh_lol:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #4 : Червня 03, 2020, 02:07:29 02:07 »
Міністерство культури переіменують у "хуячєчную".  :pooh_lol:

:smilie5:

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #5 : Червня 04, 2020, 04:53:13 16:53 »
No money No honey

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #6 : Червня 04, 2020, 07:01:18 19:01 »
Герасимьючка всегда была туповатой,а сейчас вообще ниже канализации опустилась

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #7 : Червня 04, 2020, 07:16:11 19:16 »
То не Нацрада, а Скотобаза!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #8 : Червня 04, 2020, 08:20:48 20:20 »
То не Нацрада, а Скотобаза!
Взагалi-то НР... неконст. орган - в жоднiй краiнi... нема такоi ... Ради...
Тим паче, останнi роки вони нiчого не вирiшують...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #9 : Червня 05, 2020, 05:01:27 05:01 »
Володимир Мартинюк
7 hrs  · Shared with Public
Колишнього керівника головного рупора Коломойського- каналу "1+1" Ткаченка таки обрали "Міністром культури та інформаційної політики України".
Тобто чутки про те, що Зеленський посварився з Коломойським є лише чутками - і не більше.
Тому що крім багатостраждальної української культури до лап Коломойського попадає через липкі ручки Ткаченка ще й Інформаційна політика України - так, це той самий колишній "Мінстець", за не зловживання яким свого часу так дорікали Порошенку.
Враховуючи те що зараз Коломойський = Путін, то можна з певністю казати що Україна зробила черговий, і на цей раз великий крок до перетворення в "Малоросію".
Тим часом депутат від "ЄС" Олексій Гончаренко заявив про конфлікт інтересів. Каже, що родині Ткаченка належить 49% власності Одеської кіностудії, інший 51% належить державі.
"Компанія, власником якої є пан Ткаченко, судиться ще за 12% акцій. І вже першу інстанцію виграла.
Тобто виходить так: компанія, власником якої є пан Ткаченко, судиться з Мінкультом, на чолі якого є пан Ткаченко, за 12% державних акцій. Все це підтримав комітет з питань гуманітарної політики на чолі з Ткаченко. Якщо це не конфлікт інтересів, то як це назвати?" – заявив  Олексій Гончаренко.
За Ткаченка проголосувала більшість"Слуг народу" і пригодовані Коломойським позафракційні депутатські групи.
If you are going through hell, keep going.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #10 : Червня 05, 2020, 10:04:26 10:04 »
Володимир Мартинюк
7 hrs  · Shared with Public
Колишнього керівника головного рупора Коломойського- каналу "1+1" Ткаченка таки обрали "Міністром культури та інформаційної політики України".
Тобто чутки про те, що Зеленський посварився з Коломойським є лише чутками - і не більше.
Тому що крім багатостраждальної української культури до лап Коломойського попадає через липкі ручки Ткаченка ще й Інформаційна політика України - так, це той самий колишній "Мінстець", за не зловживання яким свого часу так дорікали Порошенку.
Враховуючи те що зараз Коломойський = Путін, то можна з певністю казати що Україна зробила черговий, і на цей раз великий крок до перетворення в "Малоросію".
Тим часом депутат від "ЄС" Олексій Гончаренко заявив про конфлікт інтересів. Каже, що родині Ткаченка належить 49% власності Одеської кіностудії, інший 51% належить державі.
"Компанія, власником якої є пан Ткаченко, судиться ще за 12% акцій. І вже першу інстанцію виграла.
Тобто виходить так: компанія, власником якої є пан Ткаченко, судиться з Мінкультом, на чолі якого є пан Ткаченко, за 12% державних акцій. Все це підтримав комітет з питань гуманітарної політики на чолі з Ткаченко. Якщо це не конфлікт інтересів, то як це назвати?" – заявив  Олексій Гончаренко.
За Ткаченка проголосувала більшість"Слуг народу" і пригодовані Коломойським позафракційні депутатські групи.
Все це тимачасове явище - Сашко Ткаченко не буде реальним керманичем Мiнкульту, але телевiзiйники отримають конфету...