Автор Тема: Порох прийшов в ОГПУ за підозрою.  (Прочитано 2137 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Порох прийшов в ОГПУ за підозрою.
« : Червня 10, 2020, 03:55:01 15:55 »
Вєнєдітова сбєжала прямо із кабінєта с Порохом.

Он єй:
- я прішол, давай підозру, і я пашол!
Она єму:
- нє дам!
Он єй:
- давай підозру, нє тяні врємя, і я пашол!
Она єму:
- нннє дамммм!
Он єй:
- Іра, ти шо балуєшся? Люди ждуть! Підозру давай, і я пашол.
Она єму:
- Пьотр, я нє могу прямо здесь вот так прі людях!
Он єй:
- Я 40 хвилин ждав, Іра...під дверима чекав, потім твоє УДО мене пустило, а адвокатів ні. Чого не дала? Нікого ж не було.
Она єму:
- я перед камерами нє могу. Я женшчина воспітанная. Нннє дамм!
Адвокати хором:
- Іра! Ми відвернемося! Вручай підозру!
Депутати:
- Вру-чай! Вру-чай!
Она:
- не дам і все тут!

..розплакалась, і поправляючи сєрьожку на вухє....вибігла із кабінету...

Порох:
- Стой, Ірочка! Ти куда?
 Она єму іздалека:
- Прощай, нєнавіжу тєбя! Всьо сєрдце мнє разбіл! Прокурорскоє!
Порох:
- ...любила мене...
Гєращєнко тихенько всплакнула в платочок на шиї...а Гончаренко трогатєльно висморкався у прокурорську занавєску. Він теж мав серце.

Порошенко сказав УДОшникам:
- Хлопці...ессі шо...я буду поруч...І...не ображайте її...Любов - жорстока штука.

УДОшники з розумінням закивали макітрами.

...Десь на мосту Патона перед огорожею стояла жінка і дивилась у воду. Вітер розвивав її волосся...На притиснутий до грудей кулак капали гарячі сльози. В небі над похмурим Дніпром кричали мартини.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Re: Порох прийшов в ОГПУ за підозрою.
« Reply #1 : Червня 10, 2020, 04:00:08 16:00 »
 :lol:
If you are going through hell, keep going.

Offline Ostap.L

• Ветеран форума
« Reply #2 : Червня 10, 2020, 04:11:40 16:11 »
Квасневський про можливий арешт Порошенка: якщо буде політичний спектакль, світ не мовчатиме
https://www.eurointegration.com.ua/news/2020/06/10/7110932/

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #3 : Червня 10, 2020, 04:20:52 16:20 »
зелупа має завдання запалити Україну

думки Заходу тут особливо не вплинуть

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #4 : Червня 10, 2020, 05:09:58 17:09 »
Адвокат Новіков: своїми діями Венедіктова підписала підозру Зеленському
Сьогодні, 16:55

Ілля Новіков: у Венедіктової був шанс цю ситуацію виправити
Фото: eurosolidarity.org
Адвокат: Порошенко вже казав, що насправді Венедіктова сьогодні підписала підозру не одному, а двом президентам України

Генпрокурор Ірина Венедіктова своїми діями фактично підписала підозру президенту Зеленському. Про це заявив під час брифінгу адвокат Порошенка Ілля Новіков. Про це йдеться у повідомленні на сайті «Європейської солідарності».

Адвокат наголосив, що представники Офісу генпрокурора намагалися вручити підозру з порушенням закону у приміщення ДБР. А коли Петро Порошенко разом з адвокатами прибув до Офісу генпрокурора, Ірина Венедіктова не захотіла вручити підозру особисто і втекла зі свого кабінету.

«У Венедіктової був шанс цю ситуацію виправити. Вона могла особисто, виконуючи свій обов’язок генерального прокурора, адже це її відповідальність, вона могла це здійснити просто там у кабінеті. На очах у депутатів – вона цього не захотіла», – наголосив Ілля Новіков.

Адвокати Порошенка також нагадали, що попередній генпрокурор Руслан Рябошапка був звільнений з посади саме після того, як відмовився підписувати підозру, підготовлену у ДБР під керівництвом Ірини Венедіктової саме у цьому провадженні. Як відомо, Рябошапка неодноразово публічно називав цю підозру «юридичним трешем».

«Це те саме провадження, яке охарактеризував «100%-но прокурор Зеленського» Рябошапка як «юридичний треш». Це те саме провадження, яке довгий час незаконно розслідувало Державне бюро розслідувань, тому що це провадження було ДБР не підслідне. Воно його розслідувало за 364 статтею Кримінального кодексу. Тобто це було «зловживання владою або службовим становищем». Це стаття підслідна була Національному антикорупційному бюро. Генеральний прокурор тодішній Рябошапка саме це провадження передав для здійснення досудового розслідування Національному антикорупційному бюро. Потім Холодницький, керівник Антикорупційної прокуратури, встановив своєю постановою, що жодного зловживання владою або службовим становищем там не було. Жодних дій, які б суперечили інтересам служби, вчинено не було. Як визначено, цей юридичний треш постановою Холодницького було повернуто назад до ДБР», – нагадав адвокат Ігор Головань.

«Після цього його якось «підмалювали» і зараз намагаються представити суспільству як підозру п’ятому Президенту Петру Порошенку. Дійсно, вони вже не те, що народили мишу за цей рік політичних переслідувань. Вони народили щось дрібне типу віруса. Звичайно, це за російськими лекалами вистава для одного глядача – того, який обіцяв п’ятому Президенту Петру Порошенку пригоди, і ми як його адвокати також будемо в цих пригодах брати участь. Але це велика ганьба для нашої держави. Серйозні проблеми чекають наше суспільство від того, що встановлюється такий порядок правового нігілізму. Немає такого слова українською, але російською є слово «беспредєл», – переконаний Головань.

«Це насправді треш, бо там нічого немає. Ця справа – це ще один «пиріжок з нічим», – наголосив Новіков.

«Петро Порошенко вже казав, що насправді Венедіктова сьогодні підписала підозру не одному, а двом президентам України. Маючи на увазі Зеленського, який безпосередньо втручався в цю ситуацію, зацікавленість в цій ситуації зараз дуже чітко спостерігається», – резюмує Ілля Новіков. Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/news/advokat-novikov-svojimi-diyami-venediktova-pidpisala-pidozru-zelenskomu-686119.html

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #5 : Червня 10, 2020, 05:39:18 17:39 »
Ну шо, Петро конкретно підняв ставки, аплодую йому.

Я навіть не знаю, що тепер робитимуть зебіли.

Тут справа навіть не в самаму Петрі, а в тому, що він стоїть заслоном від потужної хвилі репресій, в першу чергу проти місцевих еліт напередодні виборів. Зебіли програють, і єдиним варіантом для них є загнати місцевих рейтингових очільників у свої лави, як то зробили риги в 2011 році.
« Останнє редагування: Червня 10, 2020, 05:43:15 17:43 від arrow »

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #6 : Червня 10, 2020, 06:57:16 18:57 »
Yuras Yuras  :smiley24:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #7 : Червня 10, 2020, 07:12:58 19:12 »
Every record has been destroyed or falsified, every book rewritten, every picture has been repainted, every statue and street building has been renamed, every date has been altered. And the process is continuing day by day and minute by minute. History has stopped. Nothing exists except an endless present in which the Party is always right.

George Orwell, 1984
If you are going through hell, keep going.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #8 : Червня 10, 2020, 07:13:20 19:13 »
Вєнєдітова сбєжала прямо із кабінєта с Порохом.

Он єй:
Она єму:
- нє дам!
Он єй:
Она єму:
- нннє дамммм!
Он єй:
- Іра, ти шо балуєшся? Люди ждуть! Підозру давай, і я пашол.
Она єму:
- Пьотр, я нє могу прямо здесь вот так прі людях!
Он єй:
- Я 40 хвилин ждав, Іра...під дверима чекав, потім твоє УДО мене пустило, а адвокатів ні. Чого не дала? Нікого ж не було.
Она єму:
- я перед камерами нє могу. Я женшчина воспітанная. Нннє дамм!
Адвокати хором:
- Іра! Ми відвернемося! Вручай підозру!
Депутати:
- Вру-чай! Вру-чай!
Она:
- не дам і все тут!

..розплакалась, і поправляючи сєрьожку на вухє....вибігла із кабінету...

Порох:
- Стой, Ірочка! Ти куда?
 Она єму іздалека:
- Прощай, нєнавіжу тєбя! Всьо сєрдце мнє разбіл! Прокурорскоє!
Порох:
- ...любила мене...
Гєращєнко тихенько всплакнула в платочок на шиї...а Гончаренко трогатєльно висморкався у прокурорську занавєску. Він теж мав серце.

Порошенко сказав УДОшникам:
- Хлопці...ессі шо...я буду поруч...І...не ображайте її...Любов - жорстока штука.

УДОшники з розумінням закивали макітрами.

...Десь на мосту Патона перед огорожею стояла жінка і дивилась у воду. Вітер розвивав її волосся...На притиснутий до грудей кулак капали гарячі сльози. В небі над похмурим Дніпром кричали мартини.

:weep:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #9 : Червня 10, 2020, 08:16:58 20:16 »
 На мою думку, це передвиборча метушня. Вирішили піти з козирів.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #10 : Червня 10, 2020, 08:58:29 20:58 »
Geo - у Вас таки е талант гумориста - чому б нам не придумати щопятницi або ще якось... окрему гiлку для полiтичного гумору?..
Щодо теми з Петром та пiдозрою - я вже не знаю де бiльший полiтичний треш - в США чи в Украiнi...
 :ap

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #11 : Червня 10, 2020, 10:59:55 22:59 »
Гумористи...

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #12 : Червня 10, 2020, 11:24:58 23:24 »
Гумористи...

За ноздри порятнкину шлюху с отчетом о ходе расследования дел по Ермаку и Герусу.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #13 : Червня 11, 2020, 12:07:59 00:07 »
Цирк на дротi - у Пороха - час - грошi - нема чого казати, не розумiеш Закони...  та постанови - йди собi лiсом...
https://24tv.ua/venediktova-poskarzhilasya-tisk-boku-poroshenka_n1358627

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #14 : Червня 11, 2020, 12:11:59 00:11 »
Підозра:

Закон:

Ну не єбанаріум? :alen

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #15 : Червня 11, 2020, 04:57:21 04:57 »
Підозра:

Закон:

Ну не єбанаріум? :alen
Підконтрольних йому осіб - саме цим обґрунтовують.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #16 : Червня 11, 2020, 05:14:25 05:14 »
У ВЕНЕДИКТОВОЙ ПЛАНИРУЮТ "ШИТЬ" ПОРОШЕНКО ЦИНИЧНОЕ ХУЛИГАНТСВО, - АДВОКАТ
Среда, 10 Июня 2020, 21:47
Офис генерального прокурора готовит два уголовных производства в отношении пятого президента, народного депутата Петра Порошенко за хулиганство

Об этом заявил адвокат экс-главы государства Илья Новиков эфире телеканала "Прямой", ссылаясь на неофициальные источники в Офисе генпрокурора, передает "ДС".

"Сюжет такой - "хулиганство, совершенное бывшим пятым президентом Порошенко с особым цинизмом и пренебрежением к обществу". Один эпизод был 25 февраля, а второй - 27 февраля прошлого года в ходе поездки по Запорожью и Червонограду", - сказал адвокат.

Адвокат отмечает, что в ситуации с политическими преследованиями Порошенко Офис генпрокурора под руководством Ирины Венедиктовой и Госбюро расследований пересекли красные линии, за которыми заканчивается здравый смысл и адекватность.

Пропустить через 7
"Это стиль поведения, позаимствованный у российских чиновников, которые не занимаются ни законностью, ни репутацией в обществе, а выполняют самые абсурдные указания сверху, - отмечает Илья Новиков... Я не знаю, как они будут это расследовать, как они это будут объяснять. Что не так со всеми этими делами?", - отметил он.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #17 : Червня 11, 2020, 07:18:17 07:18 »
Я щось недоганяю : а де справи про вкрадені "кнуром" 100500 охуліардів?  :smilie5:
Mocsia delenda est

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #18 : Червня 11, 2020, 09:37:41 09:37 »
П. Порошенко вирiшили пригадати старi грiхи...
Як би це не стало початком кiнця Веня-Дiктовой...
https://hromadske.ua/posts/v-ofisi-genprokurora-gotuyut-she-dvi-kriminalni-spravi-proti-poroshenka-za-huliganstvo-advokat

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #19 : Червня 11, 2020, 11:47:37 11:47 »
Адам Жоржович  :smiley24:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #20 : Червня 11, 2020, 09:02:59 21:02 »
ДБР двічі повідомило про підозру заступнику глави МЗС Божку
Сьогодні, 20:51

10 червня ДБР за погодженням з Офісом генпрокурора вручило Єгору Божку другу підозру
Наразі ДБР і Офіс генпрокурора мають намір клопотати в суді про обрання Божку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі майже 2 млн грн

ДБР повідомило заступнику міністра закордонних справ Єгору Божку про підозру у видачі незаконного наказу під час перебування на посаді голови Служби зовнішньої розвідки, яким було призначено Сергія Семочка його першим заступником.

Про це повідомив Єгор Божок у відповідь на запит «Укрінформу».

«10 квітня цього року ДБР за погодженням з Офісом генпрокурора України оголосило мені підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а саме перевищення військовою службовою особою влади та службових повноважень в умовах особливого періоду. Цією підозрою мені інкримінувалося те, що в 2018 році я, перебуваючи на посаді голови СЗР України, на підставі, на думку ДБР та Офісу генпрокурора, завідомо незаконного Указу Президента України № 225/2018 від 31.07.2018 р. «Про призначення С.Семочка першим заступником Голови Служби зовнішньої розвідки України» наказав вважати цього військовослужбовця таким, що приступив до виконання своїх службових обов’язків. Цим, на думку ДБР та Офісу генпрокурора, я спричинив тяжкі наслідки у вигляді нарахованого С.Семочку грошового забезпечення та надання доступу до документів, що становлять державну таємницю», - зазначив Божок.

За його словами, 21 квітня Печерський райсуд столиці, а також 9 червня Апеляційний суд міста Києва, розглядаючи клопотання Офісу генпрокурора про обрання йому запобіжного заходу, визнали зазначену підозру необґрунтованою, а посилання на завдання матеріальної шкоди безпідставним. Зрештою прокуратурі було відмовлено в обранні Божку будь-якого запобіжного заходу.

Як повідомляє посадовець, суд мотивував своє рішення тим, що до повноважень президента належать призначення на посади та звільнення з посад, в т.ч. голови, першого заступника та заступника голови СЗР. Згідно з Конституцією укази Президента є обов’язковими для виконання, а тому, зважаючи на наведені вище норми Конституції, у голови СЗР не було підстав не виконувати Указ Президента № 225/2018 від 31.07.2018 р. «Про призначення С.Семочка першим заступником Голови Служби зовнішньої розвідки України».

Водночас 10 червня ДБР за погодженням з Офісом генпрокурора вручило Божку другу підозру.

«Ігноруючи зазначенні рішення суду, вже 10 червня ц.р. ДБР за погодженням з Офісом генпрокурора України вручило мені другу підозру, яка повністю повторює фабулу попередньої і містить лише косметичні зміни в частині правової кваліфікації мого нібито злочину. Тепер ДБР та Офіс генпрокурора України стверджують, що вище перераховані дії я вчинив, будучи підбуреним колишнім Президентом України П.Порошенком шляхом його, на думку ДБР та Офісу генпрокурора, завідомо незаконного Указу», - зазначив Божок.

Наразі ДБР і Офіс генпрокурора мають намір клопотати в суді про обрання Божку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі майже 2 млн грн. Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/news/dbr-dvichi-povidomilo-pro-pidozru-zastupniku-glavi-mzs-bozhku-686396.html

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #21 : Червня 11, 2020, 09:11:30 21:11 »
Підозра криворогому  клоуну о назначении дегенерата Баканова  главой СБУ и незаконные спешное присваивание воинского звания для этого напрашивается сама -собой. И что там портянкина шлюха, уже накрапала підозру Зебилу?

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #22 : Червня 12, 2020, 08:06:32 08:06 »
Он єй:
Она єму:
- нє дам!
Он єй:
:lol: а шоб тебе!! нема слів..  :weep:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #23 : Червня 12, 2020, 12:35:12 12:35 »
 Зелупа колекціонує ворогів все сильніших і сильніших:

Переслідування Порошенка. Найбільша українська церква зробила заяву
Сьогодні, 11:43

П'ятий президент Петро Порошенко посприяв тому, щоб українська церква отримала Томос на автокефалію
У Епіфанія занепокоєні через кризу правосуддя в Україні

Помісна українська церква вирішила публічно засвідчити глибоке занепокоєння кризою довіри до однієї з найбільш важливих державних інституцій – правосуддя. Про це йдеться у заяві Київської митрополії УПЦ. У своєму зверненні священники української церкви нагадали про часи президенства Януковича, коли судова влада переслідувала опозицію, та порівняла ті роки із сьогоденням. Далі «Главком» наводить повний текст звернення Помісної церкви:

«Відчуваючи, як Помісна українська православна церква і найбільше за числом вірних релігійне об’єднання, особливу відповідальність за сьогодення і майбутнє нашої країни, змушені цією заявою публічно засвідчити глибоке занепокоєння кризою довіри до однієї з найбільш важливих державних інституцій – правосуддя.

Об’єктивність і незалежність правосуддя – не лише один з наріжних каменів існування цивілізованого суспільства і демократичної державності, але і обов’язок, який покладено Божим законом. У Священному писанні міститься багато застережень володарям і суддям бути об’єктивними, безпристрасними, непідкупними, відповідальними при встановленні вини й накладанні покарання. А також, що дуже важливо, пам’ятати – кожна людина постане перед Богом на суд, про який сказано: «Яким судом судите, таким судитимуть і вас, і якою мірою міряєте, такою відміряється й вам» (Євангеліє від Матфея, 7:2). Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/news/peresliduvannya-poroshenka-naybilsha-ukrajinska-cerkva-zrobila-zayavu-686500.html
Ми твердо переконані в тому, що Україна може мати сталий розвиток і надію на краще майбутнє лише в разі інституційного утвердження правосуддя, яке не залежить від поточної політичної ситуації, захищене від корупційних впливів, здійснюється на основі верховенства права, з додержанням презумпції невинуватості, передбачає відсутність вибірковості. Лише таке правосуддя здатне мати довіру та справді служити встановленню справедливості.

На жаль, ми бачимо, що попри намагання проводити реформи, система правосуддя в цілому, окремі її елементи та інституції надалі залишаються серед лідерів суспільної недовіри. Внесення у ведення розслідувань політичної складової та вибірковості завжди лише поглиблюють таку недовіру, доказом чого є ганебні судові переслідування представників опозиції за часів влади колишнього президента Віктора Януковича.

Недовіра до правосуддя істотно підриває і міжнародний авторитет України. Пам’ятаємо, як судові переслідування опозиційних діячів у часи президентства Віктора Януковича були постійним предметом уваги і справедливої критики з боку демократичних країн та міжнародних інституцій.

З минулого слід робити правильні висновки, адже внутрішні та зовнішні ризики, з якими стикається Україна зараз, в умовах триваючої російської агресії, пандемії та спричиненої нею глобальної економічної кризи – неспівставно більші, ніж десятиліття тому.

Тоді Українська церква застерігала державу від помилкових рішень – і подальший розвиток подій засвідчив справедливість такої позиції. Ми не втручалися і не втручаємося у сферу розслідувань та судочинства, де відповідальність лежить на державі. Але як церква, яка керується істинами закону Божого, та як одна з інституцій громадського суспільства, яка турбується про благо українського народу, ми маємо обов’язок нагадувати і застерігати. Зокрема про те, що і безкарність для порушників закону, і безпідставне переслідування лише заради переслідування є однаково шкідливими та неприпустимими.

Нас, як церкву, змушує звертати на себе увагу той факт, що останнім часом наполегливо, особливо у пов’язаних з країною-агресором засобах масової інформації, проводиться думка, що різні обвинувачення, які висуваються проти п’ятого президента України Петра Порошенка, мають якийсь зв’язок з його роллю, як глави держави, в сприянні церковному об’єднанню, утворенню Православної церкви України та в отриманні нею Томосу від Вселенського патріарха.

З огляду на все вищесказане очевидним є, що будь-яка політична мотивація у діяльності правоохоронних органів та порушенні кримінальних справ, зокрема проти п’ятого президента України, –  недопустима.

Більше того, вона буде небезпечною для громадянського миру в умовах російської агресії, коли країна-агресор радо використовує будь-які конфлікти всередині України на шкоду нашій державі та для досягнення своїх цілей в гібридній війні.

В кожному демократичному суспільстві завжди є різне ставлення до політиків – хтось їх підтримує, хтось – ні. Але аксіомою демократії є те, що політичні симпатії чи антипатії не впливають на правосуддя. Відхід від цієї аксіоми завжди веде до відходу від демократії.

Протягом минулого року ми вже багато разів стикалися з прикладами того, як юридична система використовується супротивниками Української Церкви з метою перешкоджання волевиявленню релігійних громад, для переслідування духовенства та активних парафіян, для тиску на сумлінних представників органів місцевої влади і самоврядування.

Наша єдність, наша державна і церковна незалежність, наша гідність і свобода дісталися занадто дорогою ціною, яку заплатили покоління наших предків і яку продовжують платити зараз захисники від російської агресії. Тому ми не можемо допустити, щоби ворог скористався нашими внутрішніми непорозуміннями, політичними суперечками та недосконалістю державних інституцій для руйнування цих здобутків та здійснення реваншу.

Ми просимо Бога всіх, від кого залежить ухвалення відповідних рішень, надихнути духом мудрості, правди, розсудливості та стриманості. І запевняємо, що і надалі будемо, як і дотепер, на боці українського народу». Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/news/peresliduvannya-poroshenka-naybilsha-ukrajinska-cerkva-zrobila-zayavu-686500.html

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #24 : Червня 12, 2020, 12:37:04 12:37 »
 Зелупі плюнули межіочі:

Туск запросив Порошенка на зустріч лідерів Європейської народної партії
Сьогодні, 10:22

Петро Порошенко розповість європейським лідерам про стан дотримання верховенства права в Україні
Зустріч відбудеться в рамках програми «Східного партнерства»

Колишній президент і лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко прийняв запрошення президента Європейської народної партії Дональда Туска взяти участь у зустрічі лідерів Європейської народної партії з питань «Східного партнерства» 17 червня 2020 року. Про це йдеться на сайті «Євросолідарності».

«Під час заходу лідери обговорять шляхи посилення співробітництва між ЄС та країнами «Східного партнерства», поглиблення інтеграції ЄС з асоційованими країнами, а також обміняються думками щодо розвитку безпекової ситуації в регіоні та внутрішньополітичних і економічних процесів в країнах регіону», - йдеться у повідомленні.

Наразі відомо, що Порошенко планує поінформувати учасників саміту про виклики, які стоять перед Україною, у зв’язку з триваючою російською агресією, пандемією коронавірусу та її соціально-економічними наслідками. Також Порошенко висловить своє бачення щодо майбутнього розвитку відносин між Україною та Європейським Союзом.

«Окрему увагу Петро Порошенко приділить стану дотримання верховенства права та незалежності правосуддя в Україні», - повідомили у «ЄС». Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/news/tusk-zaprosiv-poroshenka-na-zustrich-lideriv-jevropeyskoji-narodnoji-partiji--686481.html

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #25 : Червня 12, 2020, 12:44:09 12:44 »
Петро - скеля  :smiley24:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #26 : Червня 12, 2020, 01:52:13 13:52 »
Петро - скеля  :smiley24:

Хотят уже просто посадить по беспределу или выдавить его из Украины. ТУПО. Уже просто ТУПО, не стесняясь. "Завалили-арестовали-увезли". И ВСЕ. Вообще все. Никаких быдлу объяснений не будет. Вот что уже планируют. Это 1937 год.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #27 : Червня 12, 2020, 01:56:22 13:56 »
Хотят уже просто посадить по беспределу или выдавить его из Украины. ТУПО. Уже просто ТУПО, не стесняясь. "Завалили-арестовали-увезли". И ВСЕ. Вообще все. Никаких быдлу объяснений не будет. Вот что уже планируют. Это 1937 год.

Всі ці хатєлкі клована ломаються на рівні виконавців, не накручуй себе.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #28 : Червня 12, 2020, 02:00:19 14:00 »
Всі ці хатєлкі клована ломаються на рівні виконавців, не накручуй себе.
І економіки.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #29 : Червня 12, 2020, 02:01:04 14:01 »