Автор Тема: Підслухано вчора.  (Прочитано 2812 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Підслухано вчора.
« Reply #30 : Червня 13, 2020, 03:27:58 15:27 »
Чекаю вже на НКВД зеленського.

Пароль від хостінга передам Лєнке.

Ага. Та всі будемо в одні камері...ЧИ НЕ БУДЕМО?  :upa

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #31 : Червня 13, 2020, 03:35:18 15:35 »
Чекаю вже на НКВД зеленського.

Пароль від хостінга передам Лєнке.

Це ти мене першою лЄдью обізвав?!  :smilie5:
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline likemovie

• Hero Member
« Reply #32 : Червня 14, 2020, 02:54:15 14:54 »
Дрейк-ти зробила мій день.Правильно Портніков каже-це була необхідна прививка проти популізму.Як я хочу,щоб політика щезла з мого життя,щоб в УКраїні був вибір між проукраїнськими силами і тільки.Слухаю Портнікова,і це дає мені сили .

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #33 : Червня 14, 2020, 11:04:45 23:04 »
Дрейк-ти зробила мій день.Правильно Портніков каже-це була необхідна прививка проти популізму.Як я хочу,щоб політика щезла з мого життя,щоб в УКраїні був вибір між проукраїнськими силами і тільки.Слухаю Портнікова,і це дає мені сили .

Нема зараз політики без популизму ніде в світі. Так що це все - мрії. Не буде такого...

Online majesty

• Ветеран форума
« Reply #34 : Червня 14, 2020, 11:17:18 23:17 »
когда украинское село село голосует за тупого жида  - стране жопа
для меня до сих пор выше моего понимания

я могу понять за Тимошенку
могу понять за Ляшко
ну там еще есть куча всяких

но как за этого зеленого пидара ?????
а когда галичина за него голосует я хочу стать нквдистом

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #35 : Червня 15, 2020, 05:33:27 05:33 »
могу понять за Ляшко
Вот Вы ничем от них (тупое село) и не отличаетесь.
А село не такое уж и тупое.  Взяло и уравняло всех клоунов в политике. Там, где давно прижились клоуны Тимошенко и Ляшко, как раз место и Зе.

Шел 104-й год дебильного эксперимента "в отдельно взятой сране"...

Offline likemovie

• Hero Member
« Reply #36 : Червня 15, 2020, 07:41:15 07:41 »
когда украинское село село голосует за тупого жида  - стране жопа
для меня до сих пор выше моего понимания

могу понять за Ляшко

но как за этого зеленого пидара ?????
а когда галичина за него голосует я хочу стать нквдистом
Відповідь у всіх мною опитаних була одна-він припинить війну.Це страшна травма для нації-гибель молодих хлопців.Я просив,доказував-зебіл знищить Україну,і війна прийде в ваше місто.Неможливо переконати глухих і нерозумних

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #37 : Червня 15, 2020, 08:30:30 08:30 »
Відповідь у всіх мною опитаних була одна-він припинить війну.Це страшна травма для нації-гибель молодих хлопців.Я просив,доказував-зебіл знищить Україну,і війна прийде в ваше місто.Неможливо переконати глухих і нерозумних

Їм пох сама війна, вони просто не хотіли чути про неї в тєлєвізарє, що власно і сталося.

Обрання клоуна - це такий собі ескапізм біомаси "в прєкраснає дальока"...
« Останнє редагування: Червня 15, 2020, 08:36:11 08:36 від arrow »

Offline likemovie

• Hero Member
« Reply #38 : Червня 15, 2020, 10:22:36 10:22 »
Портніков дає рецепт-парламентська республіка,президент -має мінімальні функції,і це все -на прикладі Молдови,де зараз править додон кацапський-як тільки народу дали право вибирати президента-вибрали додона і відносини з ЄС і Румунією рухнули

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #39 : Червня 15, 2020, 10:28:29 10:28 »
Портніков дає рецепт-парламентська республіка,президент -має мінімальні функції,і це все -на прикладі Молдови,де зараз править додон кацапський-як тільки народу дали право вибирати президента-вибрали додона і відносини з ЄС і Румунією рухнули
Парламентська республіка не стабільна, вона ефективна тільки за міцної бюрократії.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #40 : Червня 15, 2020, 10:32:27 10:32 »
Молдова невелика краiна, тому Додон й став у них головою колгоспу - на радiсть Кремля...
Свого часу Молдова була частиною Украiни, здаеться там де Одещщина, Буковина...
Але Москвi треба був буфер з Европою - економiка Молодови - нулi, тому все й вся йшло через Украiну...
Додон - не вiчний, але й не Бацька, якого могли б лякатися... - ментально молодовани - в Румунii але совковiсть там вище за Украiну...

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #41 : Червня 17, 2020, 12:01:08 12:01 »

Нет никакой прививки от популизма! Это всё сладкие мечты.

Если вы хотя бы на секунду подумаете, что в пустотах (которые зовутся головой) быдломассы начался мыслительный процесс и стали проскакивать искры причинно-следственных связей - это первый признак, что надо пойти принять холодный душ и вернуться в реальность.

Нельзя путать процесс с его имитацией. Можно, конечно, сказать, что целлофановый кулёк поднятый лёгким сквознячком в воздух умеет летать. Но! Это не так!

Знаете что сейчас больше всего волнует Гегемона?
Это подорожание в разливайке порции в 150мл. водно-спиртовой смеси в пластиковом стаканчике с 8 грн. до 12 грн. А "джентельменский набор" из тех же 150мл. плюс кулинарное изделие под условным названием "беляш" с 18 грн. до 25 грн.

Вот где вселенская проблема и бесконечная боль человечества!

Правда виновных в этом находят очень быстро и ними, как правило, оказываются или/и дежурная по разливайке, хозяин-барыга точки, Америка. Всё зависит от степени жажды и сегодняшнего финансового состояния Гегемона.

А вы говорите: прививка...

Изменения возможны будут только в двух случаях.

Первый относительно мирный - когда жбан у быдла на плечах заполнят правильной пропагандой или хотя бы начнут воздействовать контрпропагандой вместо наличествующего там дерьма.

Второй не очень мирный - когда быдло начнут жестоко пиздить по этому самому жбану. И не просто жестоко, а так - с оттягом.

Все остальные пути утопичны и бессмысленны.
No money No honey

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #42 : Червня 18, 2020, 12:20:32 12:20 »
Изменения возможны будут только в двух случаях.

Первый относительно мирный - когда жбан у быдла на плечах заполнят правильной пропагандой или хотя бы начнут воздействовать контрпропагандой вместо наличествующего там дерьма.

Второй не очень мирный - когда быдло начнут жестоко пиздить по этому самому жбану. И не просто жестоко, а так - с оттягом.

Все остальные пути утопичны и бессмысленны.
А десь так воно і є, нажаль. Єдине що по другому пункту більш важлива реклама самої можливості отримати у жбан, ніж власне фактичне отримання. Втім, без другого не буває й першого...

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #43 : Червня 18, 2020, 12:31:29 12:31 »
А десь так воно і є, нажаль. Єдине що по другому пункту більш важлива реклама самої можливості отримати у жбан, ніж власне фактичне отримання. Втім, без другого не буває й першого...
Сама погроза не пройде, треба на комусь показати, що вона реальна, тобто, когось показово відгепати.