0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Ти знаєш а я того року посадив 2 сотих бульби в знайомих .В них зразу за містом 15 акрів ,захотіли попробувати городництво але діти асфальту то не знали як.
Я вже молоду бульбу пробував а помідори тільки в парнику.в нас приморозки до кінця травня а перші приморзки восени десь вересень
Розсаду самі робимо і в парник пересаджую в кінці квітня,якщо без парника то не дозріває бо Калгарі 1000 м над рівнем моря і ночі холодні.Норма 14-15 плюс,часто 10..ну і град буваєФітофтороз не знаю бо це перший рік попробував.наразі виглядає ок
За бабло можна не переживати..... Люди та організації інші складаються щоб цей прецедент встановити без проблем.... Бабло відіб'ється дуже швидко, якщо правильно до цього підійти...Хоча ж звичайно такі ідеї краще давити в зародку.....
На рівні такому нічого просто так не робиться.Старі комуняки юзали боротьбу класів,нові юзають боротьбу рас
Там, я думаю, вже клініка..... Як і в СФ........ ЛА ще якось тримається мабуть завдяки єврейській та армянській діаспорі, але теж близько........
Former President Barack Obama referred to the ongoing unrest around the country, associated with the Black Lives Matter protests, as a “Great Awakening” in his remarks to a fundraiser for former Vice President Joe Biden on Tuesday.Киргиз ,Подивись Укі про життя білих в Південній Африці.Це майбутнє яке тобі готують деми
Ну щоб як у ПА поки що негрів недостатньо: їх всього 13% на всю країну,а у Каліфорнії - тілько 6%.
Коли каліфорнія вступала в союз у якості вільного штату, то разом з рабством хотіли негрів заборонити взагалі
А Лінкольн взагалі їх планував в Африку виселити після визволення. Мудра була людина - як у воду дивилася...
Скоріш за все на це всі і розраховували..... Індіанців же ганяли табунами.... Просто шось пішло не так ......План Б це не допустити права голосу для чорних..... Але і тут повне фіаско